Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-27') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 340, 20

Для чого Балога останнім часом тричі їздив до Росії?

У Закарпатті черговий скандал. І знову через загнаного в кут Балогу. Влада у клану вислизує з рук, а тут ще правоохоронці масово накривають контрабандні склади Балог і брудні гроші не наповнюють бюджет родини.

Балога намагається загострити ситуацію в Закарпатті

Місцевий закарпатський феодал Віктор Балога намагається загострити ситуацію в Закарпатті після подій в Мукачеві. Він звик, що в області все підпорядковане йому. Однак помилився в іншому — подачки для потенційних прихильників уже не тішать закарпатців. Портфелями для першокласників та футбольними м’ячами для спортивних шкіл не відкупишся. Бо за ці дні всі швиденько порахували, що головний закарпатський контрабандист заробляв мільйони і мільйони американських грошей і його подачки повинні були бути значно вагомішими.

Сергій Ратушняк: Україну (нас) зраджено і знищено. Від зрадника Б. Хмельницького і донині

Ніяк не зміг зрозуміти за життя, як зрадникові Богданові Хмельницькому можна ставити пафосні пам’ятники з нібито міцною рукою і булавою, на міцному коні, що рве з під себе землю і кудись рветься... До Москви на поклон.

Візит міністра в Закарпаття — забагато популізму

Візит у Закарпаття міністра оборони Степана Полторака був трохи сумбурним. Міністр приїхав, щоб розібратися, чому закарпатці не хочуть іти до війська, і дав доручення, щоб військкоми активніше ловили наших хлопців і відправляли до армії.

10 обіцянок Петра Порошенка. Рік потому

Впродовж першого року президентства Петрові Порошенку
так і не вдалося реалізувати більшість зі своїх обіцянок.

Кодекс більшовицького маразму

Ця стаття стосується діючого сьогодні Житлового кодексу України (далі в тексті — ЖКУ) як індикатора ефективності роботи   Верховної Ради України та адміністрацій президентів за 23 роки існування незалежної держави Україна.

Сергій Ратушняк: Ще один бюджет держави зжирають 15 олігархічних сімей

Ужгородський політик, керівник ГО «Нове Закарпаття» Сергій Ратушняк був гостем у прямому ефірі всеукраїнського телеканалу «112». У студії обговорювався ряд важливих суспільних тем.

Політичний відстріл

Коли сталися нещодавні самогубства відомих політиків минулої влади, то всі казали, що вони багато зайвого знали. Однак цього тижня були застрелені екснардеп-«регіонал» Калашніков та екс-редактор газети «Сьогодні» Бузина.

На кому горить корупційна шапка

Протягом останніх кількох тижнів Україною прокотилася ціла низка гучних корупційних скандалів. Уперше за 23 роки незалежності уряд усерйоз взявся за те, аби знищити корупційну гідру, яка за звичкою вважає своїм усе, що насправді належить державі.

На Закарпатті ідея люстрації   скомпрометована   «псевдолюстраторами»

Інтернет-видання Prozak.info опублікувало лист-роздуми щодо провалу люстраційних процесів у Закарпатті. Ось лише деякі витяги з листа Ореста Фантича.

Скандальний   тиждень

Цей тиждень був занадто насиченим на надзвичайні новини. Першою з них стала новина про смерть Віктора Януковича-молодшого.

На Закарпатті виник   скандал через   відеозізнання про підпали

На Закарпатті черговий скандал. І виник він доволі несподівано. В Інтернеті з’явилося відео, на якому два чоловіки розмовляють про підпали приміщень в Ужгороді. Один із них зізнається, що підпалив разом з іншими побратимами видавництво «Закарпаття» та офіс однієї з партій.

100 днів роботи «нового» парламенту

Цією публікацією ми продовжуємо цикл матеріалів, у яких намагаємося аналізувати причини, через які Україна, наше суспільство опинилися у кризовій ситуації, депресивній ямі, на межі зубожіння. Своїми думками з цього приводу ділиться професор економіки, голова правління ГО «Самодопомога Закарпаття» Володимир Химинець.

Велика олігархічна війна

У нашій країні сталася подія, яка може бути настільки вибуховою, що перекриє за інформаційною значимістю навіть війну на Сході. Олігарх Коломойський розповів, як незаконно приватизовувалися наші промислові гіганти, від чого Україна втратила сотні мільярдів, а на цьому нажилася група олігархів.

Чому Балога зіскочив із русинського питання

Русини Закарпаття спричинили скандал на всю Україну.

Балога готує грунт   для відокремлення Закарпаття від України?

Цього тижня сайт Prozak.info опублікував лист під авторством Миколи Крички, у якому він аналізує дії клану Балог щодо можливості від’єднання Закарпаття від України.

Падіння гривні та ажіотаж у супермаркетах

Різке падіння національної валюти викликало великий ажіотаж серед населення. Люди стоять у чергах біля банків, намагаючись зняти депозитні вклади. В супермаркетах Ужгорода величезні черги біля кас. Скуповують усе, що не псується. Головним чином купують цукор, сіль та крупи. У такий спосіб люди намагаються «вкласти» свої гроші в товар, який через інфляцію має тенденцію до дорожчання.

Сергій Ратушняк вимагає   від президента Порошенка негайної націоналізації стратегічних галузей

Закарпатський політик Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook звернувся до Президента України Петра Порошенка з вимогою цілого ряду невідкладних заходів із метою порятунку країни.

Закарпатці вийшли   з Дебальцівського   пекла. Але не всі...

Як ми повідомляли, підрозділи Мукачівської 128-ї гірськопіхотної бригади потрапили у фактичне оточення в Дебальцівському котлі. Українська влада тривалий час переконувала, що котла немає і воякам нічого не загрожує, однак самі ж воїни телефонували рідним, що вони залишилися без боєприпасів, харчів і підтримки немає.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат