Про вбивство Павла та про політичних шлюх

23.07.2016 16:59 ПОЛІТИКА

У Києві вбили журналіста Павла Шеремета. У світлий час доби
в самому центрі міста бандити підірвали автомобіль, у якому
їхав Павло.


Розрахунок був точний і грамотний. Вибухівки було закладено рівно стільки, щоб вистачило лише для водія і не зачепило нікого поруч. Якби вибухова хвиля пішла вниз, її б істотно загасило в землі, але вона пішла вгору і вліво. Це було полювання виключно на жертву вбивства», — повідомило джерело у правоохоронних органах «Українській правді».

«Мінно-вибухова травма, смерть настала від великої, швидкої та критичної для життя крововтрати і шоку. Шансів не було», — сказав співрозмовник.

Смерть Павла — це важкий біль для демократичної та мислячої спільноти цієї хворої країни. Шеремет утік із Білорусії від репресій тирана Лукашенка в демократичну, як йому здавалося, Україну. Зараз багато хто з так званих експертів каже, що цей теракт був спланований у Кремлі. Мовляв, рука Москви. І ніхто не згадує, що Павло Шеремет займався журналістськими розслідування щодо афер та незаконної приватизації великих українських підприємств. Він був сміливим і правдивим журналістом, який не міг подобатися нашій крадійкуватій владі. Але чомусь мовчок.

А ще купа політичних повій намагаються здобути чергові політичні бали на цій жахливій смерті. Колеги Павла розповідають, як жіночка з косою і в туфлях за кілька тисяч доларів відразу після теракту примчала на місце трагедії й позувала перед фотоапаратами придворних журналістів, а потім видала популістський коментар. Так зробили й інші політики, які вже живуть думкою про можливі вибори і штаби яких вигадують, як окрім того, що скупити бидломасу, ще взяти «за живе» більш-менш мислячий електорат. Тварюки…

Обурили також коментарі деяких доморощених патріотів, які вимагають самостійно розслідувати вбивство Павла Шеремета без залучення спеціалістів із ФБР. Ніби ці патріоти і не знають, що таке розслідування по-українськи, коли всі всіх криють. З цього приводу закарпатський політик Сергій Ратушняк написав доволі гнівний коментар на своїй сторінці у Facebook.

«Моя відповідь українській дегенерації «патріотів», яких принизили участю ФБР у розслідуванні вбивства Павла Шеремета. Бидло, а вас не принижують:
— французькі парфуми, авто і одяг, сири і власний стогін при слові Париж;
— швейцарські годинники, ліки і прилади точмеханіки;
— німецькі авто, верстати, діагностичне обладнання;
— італійська їжа, одяг, Bugatti, Lamborghini, Ferrari;
— японська електроніка і медичне обладнання?..

А м’ясо з Польші, соняшник і сосиски з Угорщини, яблуко з Аргентини, мило з Ізраїлю і 80 % «господарки « з Китаю... НЕ ПРИНИЖУЮТЬ? Про що говорить ця псевдопатріотична бидлота, яка за хабарі 20, 200, 500 грн. уже 20 років поспіль приводить до влади бандюків і потім чекає від них «соціальних» реформ? І ми з 17-ї економіки світу за 25 років стали 134-ю, а ВВП у нас на душу населення нижчий, ніж у Гондурасу і Сомалі. Бидло, це ж твоїми немитими руками зроблено. Чи загаджені під’їзди і ліфти у власних домівках НЕ ПРИНИЖУЮТЬ? Сміття і обхаркані тротуари — НЕ ПРИНИЖУЮТЬ? І до Європи зібралися, бо думаєте, що Меркель стане начальником усіх ЖРЕРів України і ваше лайно вимиють за вас руками європейських комунальників.

Натовп, що ворогів обирає до влади, а самі не спроможні виготовити якісних макаронів, шкарпеток і калькулятора, обурений можливістю доторкнутися до їхньої бидлячої величі якимись технологіями і апаратурою рівня ХХІІ сторіччя. Ви — не та Україна, яку я люблю, плекаю і вірю в неї. Ви не та, за яку треба гинути на Майданах і на фронті. Ви — нечисть, яку разом із кучмоянуковичами і ющенкорошенівцями хочеться подарувати кремлівський орді чи втопити в ревучому і стогнучому Дніпрі. Аби жити стало вільно і чисто. І не бігати по Москві, Брюсселю чи Вашингтоні, пропонуючи свою сідницю для втіх і гвалтування. Ганьба бидлу України!»

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат