Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 420, 20

«Правий сектор» і провокації

Вся увага прикута до Сходу, де йде війна за територіальну цілісність України. Герої там. Серед них, безперечно, і представники «Правого сектору». Багато з них гине. Сам керівник «Правого сектору» Ярош на своїй сторінці у Facebook написав, що в одному з боїв загинуло доволі багато членів цієї організації. І саме тому зовсім незрозумілими є дії закарпатських «правосеків»…

Усвідомлюючи   відповідальність...

Скептиків із приводу того, що Валерієві Лунченку вдасться переконати владу залишити військовослужбовців батальйону тероборони в області, вистачало.

Ворог пішов у контрнаступ. Наші відступають…

Терористи на Сході, як і обіцяли, пішли в контрнаступ. Наша армія зазнає втрат. Українців або витісняють на російську територію, де їх потім беруть у полон без бою, або просто вибивають із зайнятих позицій. Тільки за цей четвер терористи збили наш літак-винищувач і вертоліт. Наші ще намагаються якось прикривати поразки пафосними заявами, але все стає очевидним. І коли українські генерали повідомляють, що тисяча наших бійців вирвалися з оточення, то це просто означає, що ці тисяча бійців відступили…

Нова влада: серйозні випробування   ще попереду

Час не стоїть на місці і саме сьогодні, 2 серпня, маємо 5 місяців із дня призначення на посаду голови облдержадміністрації Валерія Лунченка. Вибір Києва для багатьох був несподіванкою, бо головне крісло краю пророкували іншому нардепові від Закарпаття. Навіть не пророкували, а говорили, як про незаперечний факт і деякі ЗМІ вже розписували, яке райське життя розпочнеться для закарпатців.

Паралельна реальність в умовах війни: державні дачі під Києвом

У Києві знайдено табір біженців зі Сходу України. Ці бараки розташовані біля станції метро «Видубичі» на території закинутого заводу, де переселенці мешкають у нелюдських умовах. А в кількох кілометрах від цього місця існує паралельна реальність — так званий «Будинок відпочинку Конча-Заспа», пише УП.

Його ненавидить увесь світ.   А росіяни його обожнюють

Кривавий тиран Путін ніяк не вгамується. Після збитого проросійськими терористами пасажирського лайнера увесь світ відвернувся від кремлівських виродків. І тільки в Росії рейтинг Путіна став максимально високим. Бо пси цього тирана переконують населення в тому, що росіяни найпотужніша нація.

Сам на сам

Порошенко, коли вступав на посаду президента, в інавгураційній промові твердо сказав: антитерористична операція закінчиться протягом тижня. Тижні йдуть один за одним, а війна все не закінчуватися.

Балогів­ські жі­ноч­ки напали на наметове містечко проти Балог

Як ми повідомляли, перед будівлею Народної ради в Ужгороді триває безстрокова акція протесту проти узурпації влади кланом Балог. Як повідомив ініціатор акції Іван Данацко, днями співпартійки Балог від «Єдиного центру» (варто нагадати, що партія «Єдиний центр» створена на базі колишньої Партії приватної власності й на президентських виборах 1999 року ця партія входила до виборчого блоку «Наш вибір — Леонід Кучма!») напали на наметове містечко і знищили агітаційні матеріали.

Біженці в Закарпатті вимагають нові російські школи…

Якось усе це неправильно. Українська армія на Сході вичищає міста від терористів, а біженців стає більше.

Гелетей и Балога — криминальный мусор страны

Коментар голови ГО «Нове Закарпаття» Сергія Ратушняка щодо призначення ставленика Балоги Гелетея міністром оборони.

Завидівський злодій заговорив про хабарництво

Клан Балог свого часу проштовхував у Закарпаття фірму, яка би займалася сміттям. Проштовхував безальтернативно. При цьому, бажаючих працювати у цій сфері, було кілька компаній як вітчизняних, так і закордонних. Проштовхнули і отримали товстий конверт подяки.

Криваве «перемир’я»

Кого представляє закарпатець Шуфрич у переговорах терористів і влади.

Чи залишиться прокуратура карально-здирницькою структурою

Варто нагадати, що влада Януковича переконувала українців у тому, що ми повинні йти назустріч Європі й підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом. Це вже потім Янукович раптово передумав, чим, власне, і спричинив Майдан і свій нинішній політичний екзиль. А тоді ми вірили, що йдемо точно до Європи, бо Верховна Рада з подачі Януковича прийняла майже всі необхідні зміни до законів, які б відповідали вимогам для підписання Угоди про асоціацію. Майже всі, бо не прийнятим залишився лише один закон — Закон про прокуратуру…

Чи повинні закарпатці воювати на Східному фронті?

Новий президент Порошенко обіцяв, що війна на Сході закінчиться протягом тижня. Минули вже два, а війна в розпалі. На жаль, не обійшло горе і нашу область. Першим загинув молодий хлопець із Берегова Роланд Попович. Куля снайпера…

Балогу не підпустили й до Партії розвитку

У Києві пройшов Форум розвитку України, на якому ухвалено остаточне рішення про створення партії.

Іван Бушко: Я готовий підтримати розпуск Верховної Ради

Депутати Верховної Ради – єдині, хто пережив   Майдан, на відміну від колишнього президента, уряду і навіть губернаторів. Чи настав їх час поступитися місцем новим обранцям або нинішній депутатський корпус переживе і чергового президента? Про це в розмові з народним депутатом від Закарпаття Іваном Бушком.

Вибори Президента України виграв… Медведчук

Україна отримала п’ятого президента. Інавгурація Петра Порошенка пройшла не без скандалів. Дверима його не вдарило, як це було з Януковичем, але стався інший прикрий випадок — солдатик з почесної варти зомлів саме в той момент, коли Порошенко проходив повз нього. Але не варто зараз ворожити, що це за знак. Це не так важливо.

Лунченка на посаді губернатора   Закарпаття замінить Пацкан

Найближчим часом новообраний президент Порошенко почне розставляти своїх адміністраторів у областях.   Великі сподівання на посаду закарпатського губернатора були у Балог. Сам Віктор мріяв стати міністром об’єднаного міліцейсько-емчеесного міністерства, а на посаду губернатора протиснути когось із клану. Однак в оточенні Порошенка багато політиків, які Балогу просто на нюх не переносять.

Чи буде мати владу   Порошенко і що загребе в Закарпатті Балога

Центральна виборча комісія визнала Петра Порошенка обраним Президентом України на дострокових виборах 25 травня.

Україна втрачає Схід

Події цього тижня на Cході України підводять до недоброго висновку: ми втрачаємо Схід. Наші силовики ще намагаються імітувати якусь активність, доповідаючи по якісь успішні спецоперації, але насправді Донецька та Луганська області вже перебувають під владою бойовиків-терористів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат