Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 440, 20

Вибори Президента України виграв… Медведчук

Україна отримала п’ятого президента. Інавгурація Петра Порошенка пройшла не без скандалів. Дверима його не вдарило, як це було з Януковичем, але стався інший прикрий випадок — солдатик з почесної варти зомлів саме в той момент, коли Порошенко проходив повз нього. Але не варто зараз ворожити, що це за знак. Це не так важливо.

Лунченка на посаді губернатора   Закарпаття замінить Пацкан

Найближчим часом новообраний президент Порошенко почне розставляти своїх адміністраторів у областях.   Великі сподівання на посаду закарпатського губернатора були у Балог. Сам Віктор мріяв стати міністром об’єднаного міліцейсько-емчеесного міністерства, а на посаду губернатора протиснути когось із клану. Однак в оточенні Порошенка багато політиків, які Балогу просто на нюх не переносять.

Чи буде мати владу   Порошенко і що загребе в Закарпатті Балога

Центральна виборча комісія визнала Петра Порошенка обраним Президентом України на дострокових виборах 25 травня.

Україна втрачає Схід

Події цього тижня на Cході України підводять до недоброго висновку: ми втрачаємо Схід. Наші силовики ще намагаються імітувати якусь активність, доповідаючи по якісь успішні спецоперації, але насправді Донецька та Луганська області вже перебувають під владою бойовиків-терористів.

Все буде в шоколаді?

Майдан, що боровся проти олігархії, програв народові, який олігарха зробив президентом.

Як голосувало   Закарпаття

Багато хто стверджує, що це було найнудніше і найспокійніше голосування за всю історію. Ніхто нікому не бив пики, нічого не палили, не обливали кислотою, як це траплялося раніше. Навіть підкупи були не системними, а точковими: заплатили, кому треба і скільки треба.

Як грабували Україну

Ахметов—Янукович: ограбление страны на 9 млрд. долларов в год (мовою оригіналу)

Криваві вибори

У неділю українці обиратимуть президента. Ця кампанія не була схожою на жодну з попередніх, бо фактично третину України штормить і ллється кров.

Закликаємо підтримати Анатолія Гриценка

Заява Закарпатської молодіжної організації «Фронт опору» щодо
виборів президента.

Порошенко і порожнеча

Організація виборів Петра Порошенка висвітила слабкі місця найбільш вірогідного переможця президентських перегонів. Уже сьогодні видно проблеми, з якими він зіштовхнеться в разі обрання на посаду керівника держави.

Скандал навколо статусу закарпатських угорців

Зараз в Україні занадто загострене питання сепаратизму. Україна ніяк не втримає деякі свої території від агресії російського Кремля, тому будь-які зазіхання на цілісність держави сприймаються в країні занадто нервово і збуджено.

Загострення шизофренії

Хворий на голову кремлівський карлик Пуйло знову надумав щось зле. Сказав європейцям, що вже не проти українських виборів і сепаратисти Східної України мали би перенести свій референдум.

Вибірковий сепаратизм у Закарпатті

Цілісність України врятувати вже практично неможливо. Сепаратисти на Сході країни просто озвіріли. Чого вартий лише факт захоплення трьох спецпризначенців СБУшної «Альфи», над якими знущалися і яким нібито повиколювали очі. Фактично весь Донбас перетворився в зону впливу терористів, які захоплюють адмінбудови, будівлі силових структур і нападають на військові об'єкти.

Шоколадний король переконував закарпатців,   що він повинен бути королем України

А бандити клану Балог розігнали активістів Євромайдану
на зустрічі з Порошенком.

Сергей Ратушняк:   «Путин, что ты натворил?!»

В чём трагедия происшедшего?.. Тысячи лет — никакой Руси. Всякая срань-таракань разъезжает, гуляет, грабит и насилует. Иван Грозный психанул — интегрировался. Далее от шведов, французов, поляков, турков и австрияков хотели уничтожить, покорить, поработить. Европа устроила жидовский переворот, когда увидела Империю во главе со Столыпиным. Называется Вел. Окт. Соц. Революция. Столыпина также замочил жид в киевской опере. Далее истребление цвета славянской нации, наполнение власти отребьем и отбросами революции. Поход Гитлера, как результат «развода» Лондона и перевода основного удара с Лондона на Москву, почему Черчилль и победил во Второй мировой. Далее мир развивается и строит «Мерседесы», «Боинги», «Бугатти». Носят одежду от кутюрье Диор, Армани, нюхают «Шанель» и отдыхают в Ницце и Монако.

Росія хоче крові

Великоднє затишшя було занадто коротким. Російські терористи продовжили провокації на Сході України. Вони атакували склади зі зброєю в Артемівську, вони обстріляли наш літак і гелікоптер, вони вчинили провокацію з розстрілом мирної родини, а оголосили, що це зробив «Правий сектор».

Захід і Росія поділили Україну

Схід України влаштував свій Майдан. Ті ж шини
на барикадах, загони хлопців у камуфляжах із битками та зброєю, такі ж захоплення адмінбудівель та міліцейських дільниць. Щоправда, мета Майдану була чітка — прибрати владну банду, яка грабувала країну. Мета східного антимайдану — відокремитися.

Угорські вибори з закарпатським забарвленням

У парламентських виборах Угорщини вперше взяли участь громадяни України.

Сергій Федака: «Роздавання грошей в масштабах країни на виборах не спрацює»

«Президентські вибори 2014 року відбуваються після революції у надзвичайно стислі терміни, відтак наразі все йде «більш-менш по-європейськи», без істерик, ажіотажу і апокаліптичних заяв, на кшталт «якщо не проголосуєте, то на цьому все закінчиться», — зазначив на прес-конференції в Ужгородському прес-клубі професор УжНУ Сергій Федака.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат