Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 540, 20

Чому Україна в кінці всіх   рейтингів?

Розумна, але бідна, безпечна, але корумпована, з величезним ринком і мізерними можливостями для розвитку бізнесу і особливо особистості. Такою постає Україна після аналізу двох дюжин найбільш значущих міжнародних рейтингів, пише «Кореспондент».

Буде бій   за крісло мера Берегова

Вже через тиждень у Берегові відбудуться вибори мера. Як відомо, колишній мер Іштван Гайдош став депутатом Верховної Ради, тому мерське крісло залишається порожнім.

Cьогодні буде рубка?

Тривалі вихідні дали­ся взнаки: переповнений адреналіном український політикум вибухає. На першому ж післясвятковому засіданні Верховної Ради депутати активно скандували образи, протягували і зарубували проекти.

Cергій Ратушняк: «Працювати — це думати,   бо мозолями багато   не заробиш»

Особистість закарпатського підприємця та політика Сергія Ратушняка добре відома далеко за межами Закарпаття. Більшість людей знає його як двічі мера Ужгорода, народного депутата кількох скликань, кандидата у президенти і загалом — як людину з чіткою життєвою позицією. Ми ж вирішили поспілкуватися з паном Сергієм, як із досвідченим бізнесменом, і розпитати його про розвиток власної справи та про свою формулу бізнес-успіху.

Найбагатшою серед родин   чиновників є сім’я   Арбузова  

Найбагатшою серед родин чи­новників є сім’я першого ві­це-
пре­м’єр-міністра Сергія Ар­бу­зова. Про це свідчить рейтинг видання Forbes.ua. Як пише видання, за 2012 рік дохід родини Арбузова в 6,5 разу перевищив його власний і становить 13,4 млн. гривень. В основному це дивіденди і відсотки.

Бaлога зрадив православним на користь індуїзму?

Сайт Clipnews.info помітив певний нездоровий релігійний крен нардепа з Завидова Віктора Балоги від православ’я до індуїзму. Сайт нагадує, що днями Віктор Балога на своїй сторінці у Facebook досить жорстко виступив проти православ’я, заявивши таке:

Вони нікому не потрібні

Цього тижня регіональний сайт Clipnews.info надрукував репліку про те, що «регіонал» Сергій Мошак робить крен у бік клану Балог. Ось її зміст.

Балаболам   дах зриває…

Ще не вщухли пристрасті навколо побиття бандитами голови Хустської райдержадміністрації, як цього тижня силовики розповсюдили ще одну новину бандитського характеру: хтось підпалив автомобіль депутата Закарпатської облради Юрія Перести.

Євросуд: Юлю   арештували незаконно

Після того, як із в’язниці випустили опального опозиціонера Луценка, зажевріла надія на те, що наступною випустять і лідера опозиції Юлію Тимошенко.

Пішли по криміналу

Жорстоке побиття з політичним присмаком.

За принципом Моськи

Те, що кількох Балог останнім часом прорвало «поговорити», не дивно. Дивно те, що хтось ще реагує на це базікання. Вони ще намагаються показати, що мають силу та вплив. У своїй впливовості переконують не опонентів, а своїх соратників. Щоб ті не розбіглися остаточно.

Oй на горі два дубки...

Перли від одного відомого сімейного клану вже скоро можна видавати книгою.

Один Балога залишається   в Партії регіонів...

Як виявилося, в апараті Верховної Ради відсутня заява про вихід Павла Балоги з фракції Партії регіонів. Таку відповідь на запит «Української правди» надали в апараті Верховної Ради. «На Ваш запит   щодо надання копії заяви депутата Павла Балоги про вихід із фракції Партії регіонів повідомляємо, що такий документ до апарату Верховної Ради в установленому порядку не надходив», — мовиться в листі.

Наколоті сніжки

Цього тижня опозиція оголосила мобілізацію киян у боротьбі за свої права. Акція мала на меті змусити Верховну Раду призначити вибори мера Києва в законні терміни.

У Балоги здають нерви

Останнім часом Балога почав масовану інформаційну атаку на губернатора Олександра Ледиду. Інколи доходить до маразму. До прикладу, балогівська газета підготувала матеріал проти Ледиди до третьої річниці його губернаторства. Матеріал критичний, хоча й доволі примітивний. Стаття мала вийти в газеті у четвер, однак була опублікована на одному з балогівських інформаційних ресурсів ще до виходу в паперовому варіанті. Причина проста — в четвер у Києві проходила Рада регіонів, на якій були присутні губернатори, і балогівці сподівалися, що цією критичною статтею зможуть якось напаскудити Ледиді, тому поспішили надрукувати її в Інтернеті раніше, ніж вона вийшла в газеті. І дарма. Постріл виявився холостим.

Михайло Рябець:   «У політиці не буває друзів»

Михайло Рябець є одним із найвідоміших закарпатців, які в період новітньої історії України досягли доволі високих кар’єрних вершин. Родом Михайло Рябець із села Пилипець Міжгірського району.

Опозиція в позиції

Опозиція вирішила проїхатися Україною і промоніторити народну готовність у випадку чого повстати проти влади. Акція отримала відповідну назву «Вставай, Україно!». Другим містом опозиційного марафону став Ужгород.

Віктор Балога:   «Пробачте мені...»

«Пробачте мені, близькі, друзі, всі, кому завдав неприємностей. Пробачте за неправильні рішення» — написав на своїй сторінці у Facebook нардеп із Завидова Вітя Балога.

Олександр Ледида: «Головне в моєму оточенні — це професійне виконання обов’язків»

Керівник Закарпаття про три роки перебування на посаді, психологію в управлінні та вірних друзів.

Готові вийти на мітинги 33 % українців, 4 % — зі зброєю

У санкціонованих мітингах та демонстраціях готові взяти участь 32,7 % українців.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат