Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 580, 20

Нова Рада, нова зрада

Запрацювала Верховна Рада нового скликання. Нові депутати довели, що нічим не гірші «папєрєдніків»: мордобій за мордобоєм. Щоправда, наразі в парламенті є націоналісти зі «Свободи». На відміну від колишньої опозиції, яка жувала соплі, тоді як провладні сили в попередній Раді затверджували чи не довічне панування Росії на Чорному морі й витісняли українську мову з вжитку, «свободівці» за найменшого натяку на обмеження українськості валять недругам у пики.

Петьовка вимагає з єдиної районної газети Рахівщини 200 тисяч

Двісті тисяч гривень вимагає з єдиної державної районної газети Рахівського району «Зорі Рахівщини» народний депутат України, який балотувався по 72-му округу, Василь Петьовка.

Кнопкодави прийняли бюджет   і дали місце іншим кнопкодавам

Верховна Рада шостого скликання ухвалила державний бюджет на 2013 рік і пішла в небуття. Незабаром місця в Раді займуть обранці нового скликання.

12.12.12: старт Ради

Випотрошені на виборах партії й майбутні нардепи вже нервово очікують моменту, коли почнуть відновлюватися їхні спорожнілі засіки. Руки чешуться за такими бажаними книжечками, які надають статусу безкарності й численних державних пільг.

Грошова прірва

У країні немає грошей. До виборів експерти попереджали, що влада намагатиметься приховувати справжню фінансову ситуацію, щоб зберегти лояльність виборців. Зараз уже не приховує. Ось лише деякі цифри.

«ЄЦу» — ...єц

Поствиборчі розкладки.

«Депутати, займіть місця відповідно   до куплених мандатів!»

Минули два тижні після виборів, а пристрасті ще не вляглися. Влада бореться за кожен мандат, бо прагне мати більшість у парламенті. Без комуністів.

У кого «Свобода» викликала переляк?

Сенсаційне проходження «Свободи» в парламент навело на декого жах. Мовляв, як люди могли пропустити до Верховної Ради націоналістичну радикальну організацію. Найбільше перелякалися представники Ізраїлю.

Обранці чи призначенці

Протягом тижня Україна стала свідком того, що вибори в нас — умовність для галочки. Депутатів не обирають, а призначають.

Про бидло і героїв

Ці вибори чітко показали, що в Україні досі значна частина населення — звичайні вівці, але є і такі, які готові відстоювати правду ціною власного здоров’я та життя.

Підкуп, фальсифікації, бійки, самогубства

Після виборів ми не прокинулися в новій країні.

Закарпатців розвели. Округи поділили

На жаль, Закарпаття не стало виключенням щодо виборчих маніпуляцій. Особливо це стосується мажоритарних округів. Від самого початку всім дали зрозуміти, що боротьба головним чином буде вестися між двома провладними партіями — балогівським «ЄЦом» та Партією регіонів.

Польські ЗМІ: Президента та все   керівництво Польщі було вбито

Але вже наступного дня після сенсації цю новину назвали фантазією журналістів...

Вибори-2012. Як правильно голосувати

28 жовтня — вибори до Верховної Ради.
Нагадуємо нашим читачам правила голосування.

Це не інтелігент

Редакційна пошта.

Остання фаза під знаком безчинства

Останній передвиборний тиждень пройшов неспокійно. Особливо це стосується виборчого округу № 68. Пробалогівські кандидати Чучка та Ковач пішли ва-банк. Почалася ганебна скупка голосів. Зокрема в селі Середнє залякані люди мало не в черзі стояли з копіями паспортів для того, щоб отримати гроші.

Погорєлов та Балога підтримують Чучку і Ковача

Це очевидно: не­до­лу­гий мер Ужгорода Віктор Погорєлов разом зі своїм патроном Віктором Ба­логою підтримують на цих виборах Василя Ковача і як запасний варіант Павла Чучку.

Віддамо свій голос за добротворця і яскраву особистість!

Фінішує виборча кампанія, мабуть, найбрутальніша за роки незалежності України. 28 жовтня, в неділю, виборці віддадуть свої голоси за ту чи іншу політичну силу, того чи іншого кандидата-мажоритарника. Скільки з них проголосує за майбутнє України, а скільки за сміття України — покажуть результати виборів.

Сергій Ратушняк: «Я спроможний захистити   себе і своїх земляків»...

— Сергію Миколайовичу, окрім того, що ви відомий політик та громадський діяч, ви є також успішним бізнесменом. Тим не менше, часто ви критикуєте нечесний бізнес. То чи є совість в українського бізнесу?

Ковач — це Балога

Цього тижня передвиборна напруга ще більше зросла. В цілому по Україні найбільшим скандалом було те, що УДАР Кличка розкрився і люди побачили, яким є цей проект.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат