Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-02') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 620, 20

Як воно є насправді

З наближенням виборів у пресі буде чимало так званих соціологічних опитувань. Деякі партії та кандидати проплачують соціологів, які виводять потрібні проценти за того чи іншого кандидата (партію) залежно від суми гонорару. І все лише через те, що у штабах думають, ніби виведені ними цифри впливають на рішення виборця.

Голодні патріоти

Що маємо від незалежності України?

Хто, куди й для чого?..

Закінчилася реєстрація кандидатів у депутати до Верховної Ради по мажоритарних округах. Як відомо, на Закарпатті маємо 6 округів. Найбільше кандидатів зареєструвалося по округу № 72 з центром у Тячеві — 14. Найменше — по округу № 70 (з центром у Сваляві) — 6.

Ужгородці найбільше довіряють Ратушняку

Для ужгородців стало цілком очевидним, що минулі вибори мера стали для них стратегічною помилкою.

Лікар потрібен нам в Ужгороді,   а не в парламенті

Угородці вже знають, яка користь місту від чиновників, яких нам насаджує Балога. Це він активно пхав нам Погорєлова на мера міста. Результат діяльності балогівського мера ми бачимо. Зараз уже й сам Балога не радий Погорєлову, але вони обоє несуть відповідальність за розграбоване і брудне місто.

«Корона» збила з Балоги корону...

Скандали навколо незаконного продажу будівлі не вщухають.

Губернатор змусив   чиновника   вибачитися перед сільською вчителькою

Увага ЗМІ та громадськості до історії Лариси Сарваш, директорки Чабанівської сільської школи (Ужгородський район), яку погрожували звільнити з посади через те, що вона очолила районну організацію партії «УДАР», занепокоїла навіть головного «регіонала» області — Олександра Ледиду. В середу, 15 серпня, він вирішив особисто залагодити ситуацію.

Балогу затиснули в лещата

Цього тижня в інформаційному полі було забагато Балоги.

Закарпатські політологи   попереджають про маніпуляції   результатами соцопитувань

Офіційно стартувала передвиборна кампанія, відтак зростає інтерес до соціологічних досліджень. Перші опитування стосовно мажоритарників ми побачимо вже за кілька тижнів. Про це йшлося під час прес-конференції у прес-центрі «Закарпаття».

Чи почує президент?

4 липня, об 11:30 в «Українському домі» президент Віктор Янукович мав провести підсумкову прес-конференцію. «Українська правда» традиційно збирала запитання до прези-дента, найцікавіші з них мали бути озвучені під час прес-конфе-ренції. Однак після прийняття закону про мови «Український дім» був заблокований патріотами, тому прес-конференцію пере-несли. А питань до президента назбирало-ся багато. І серед них не тільки запитання, а й репліки та заклики. Був серед них і злободенний заклик Сергія Ратушняка.

Євро-2012 ми вже програли

Коли чотири роки тому Україна разом із Польщею виграла право проведення головного континентального футбольного чемпіонату, ми раділи. Раділи, бо сподівалися, що за ці чотири роки підготовки до Євро-2012 у нас нарешті з’являться сучасні автомагістралі, буде розвинена транспортна система з сучасними вокзалами, аеропортами, парківками, заправками тощо. Сподівалися на реконструкцію історичних частин міст, на розвинену систему комунальних та побутових послуг. А ще ми сподівалися, що Європа дізнається, яка в нас чудова країна, і ми добряче заробимо на туризмі.

«Общественное движение» чи п’ята колона?

(Стосовно маніфесту «Общественного движения «Украинский выбор» Медведчука)

Оборудка у дві руки

У жалюгідній іпостасі перебуває попереднє керівництво УжНУ. У відчаї воно ставить палки у спиці як може і де може. У минулому номері ми повідомляли про те, як частину майна Ужгородського Національного університету було переведено під житло екс-ректора. Й ось джерело навело схему цього дерибану.

Хто, де і за кого голосуватиме

Ми повідомляли про те, що ЦВК накреслила нові виборчі округи до виборів у Верховну Раду, які відбудуться в жовтні цього року. У Закарпатській області таких округів буде 6. Наші читачі просять надрукувати повний список виборчих округів, а точніше, показати, які населені пункти до якого округу належать. Річ у тім, що деякі адміністративні райони будуть у різних округах.

Нарізка округів. Балогу жорстко кинули

Ми повідомляли про те, що балогівці намагалися протягнути свій проект нарізки округів на найближчих виборах до парламенту. Більше того, балогівці були настільки впевнені в тому, що пройде саме їхній проект, а не той, який подала влада від «регіоналів», що вже активно задобрювали мешканців районів під своїх потенційних кандидатів.

Королю (Ray) Іспанії — Хуану Карлосу

Su honor, mis fe­li­cita­ci­ones y solo: mu­chas gracias!
(Ваша честь, моє шанування і просто   велике спасибі!)

Народу підвищать комунальні тарифи. Чиновникам —   витрати на комфорт

Новина цього тижня — тарифи на тепло і воду зростатимуть, оскільки вартість енергоносіїв буде підвищуватися. Про це заявив представник Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Станіслав Захаров.

«Братки» гвалтівників-балогівців збирають для них гроші й погрожують «бидлу»

Друзі головного підозрюваного у справі про згвалтування і вбивство Оксани Макар зібрали вже 100 тисяч гривень на адвоката. Прихильники гвалтівників організували у мережі цілий рух на їх підтримку, пише «Комсомольская правда в Украине».

Як балогівці округи під себе наділили

Центрвиборчком «нарізатиме» округи на парламентські вибори під конкретних кандидатів.

І як їм сідниці не злипнуться?

Тоді як більшість українців ледь перебиваються від зарплати до зарплати, від пенсії до пенсії, депутати Верховної Ради продовжують жирувати. Обід у їдальні Верховної Ради депутатам обходиться у 20—25 гривень. Про це пише газета «Комсомольська правда в Україні».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат