Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-28') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 640, 20

Балога й далі клеїть із себе бідняка

Міністр із надзвичайних ситуацій Віктор Балога у 2011 році заробив 209 тисяч 669 гривень. Таку суму доходу він указав у своїй декларації, оприлюдненій на сайті МНС.

Жертва гвалтівника-балогівця померла

Жертва резонансного злочину в Миколаєві Оксана Макар померла у Донецькому опіковому центрі у четвер вранці.

Помаранчевий уряд Януковича

Вже фактично неможливо назвати нинішній уряд блакитним. Чим далі, тим більше він стає помаранчевим. І що головне — колишнім помаранчевим революціонерам дістаються доволі ключові посади.

Гвалтівник представляв партію Балоги

Ми вже розповідали про те, що в Миколаєві троє молодиків, які є дітьми чиновників, згвалтували дівчину, потім придушили її, загорнули в простирадло, віднесли в недобудову і підпалили. Дівчина вижила. Щоправда, їй довелося ампутувати руку і ступні.

Чи виторгував Балога в Януковича Закарпаття

У минулому номері ми розповідали про активні торги Балоги за те, щоб повністю прихопити нашу область. Достатньо пригадати поїздку Балоги у президентську резиденцію «Межигір’я» на розмову до Януковича. Джерела повідомили про деякі подробиці цих торгів.

Балога — фаворит чи лузер?

Після ряду останніх подій у закарпатському політикумі заговорили про те, що Балога у фаворі президента Януковича і отримав від нього повний карт-бланш на контроль за областю. При цьому місцева влада від Партії регіонів має бути також підконтрольна Балозі й виконувати його забаганки.

Закарпатські депутати   не хочуть, щоб результати   голосувань відображалися   пофракційно

У минулому номері «РІО» повідомляла про незрозумілу позицію обласних «регіоналів» стосовно підтримки звернення до президента Януковича з проханням залишити «ЄЦуна» Вегеша на посаді ректора УжНУ.

Плюнути в обличчя

Екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка засуджено до 4 років позбавлення волі. Також суд вирішив конфіскувати все особисте майно Луценка та позбавити права обіймати державні посади протягом 3 років.

У війні за УжНУ «балогівці»   перегинають палку...

Весь університет переполошився — від ректора Вегеша, щоправда, в його випадку це і не дивно, адже під ним ректорське крісло хитається, до того ж незалежно від результатів перевірки (повноваження нинішнього ректора закінчуються 7 квітня. — Ред.), до наймолодшого першокурсника, що, до речі, теж під великим сумнівом. Адже ті ж таки зміни ніяк не відіб’ються на студентах. Однак їх багато і ними можна маніпулювати... Що вдало було продемонстровано цього тижня.

Черговий цирковий номер клоуна   з Завидова

Цього тижня ЗМІ смакували клоунадою в Кабміні за участі Балоги та Азарова. Сталося так, що під час засідання уряду за участі президента на трибуні виступав Балога. Він щось там собі говорив, а президент просто вийшов. І тут Балога замовк.

Баблога

В будущем парламенте могут оказаться сразу четыре представителя славного закарпатского семейства.

Повна ізоляція

Від України всі відвертаються. Поїздка нашого президента у швейцарський Давос довела, що з ним не має наміру контактувати ніхто з лідерів світу.

Гроші є лише для пільговиків-чиновників. Для народу немає

Держава вирішила і далі боротися з пільговиками. Незважаючи на те, що пільговики виграють суди і держава повинна дати їм те, на що вони заслуговують, виплати так і не проводяться. Не допомогли й численні акції протесту. В деяких регіонах влада просто продовжує торгуватися з «чорнобильцями» чи «афганцями» і ті припиняють свої протести.

«Регіонали» вже передумали ділитися з балогівцями

Парламентські вибори відбудуться цього року і половину крісел у Раді займуть люди за партійними списками, а за іншу половину будуть боротися персонально. Парадоксальна ситуація: через відсутність нормальної опозиції в Закарпатті влада спокійно ділить між собою шкуру не вбитого ведмедя.

Балозі не подобається, що його хочуть об’єднати з МВС (КОМЕНТАРІ)

Наразі актуальним є питання об'єднання МВС із МНС. Звичайно, що Балога бачить себе на чолі об'єднаного Міністерства, але нинішнього міністра МВС Захарченка вважають членом «сім'ї», тому Балога змушений доводити свою прихильність Януковичу.

Принци і жебраки

За рівнем розриву між доходами громадян Україна опинилася серед країн третього світу.

Щороку чиновники розкрадають близько 7 млрд. доларів державних коштів

За минулий рік чиновники витратили через державні закупівлі мільярди гривень. Багато тендерів були досить сумнівними з точки зору крайньої необхідності. Пропонуємо добірку найоригінальніших держвитрат 2011 року.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат