Oй на горі два дубки...

Відділ політики 12.04.2013 17:51 ПОЛІТИКА

Перли від одного відомого сімейного клану вже скоро можна видавати книгою.

Почнемо з молодшого. Нардеп Павло Балога дав чи не перше своє інтерв’ю. Виговорився хлопець.

Як відомо, подання до Вищого адмінсуду щодо позбавлення Павла Балоги мандата вніс Кармазін. Той самий, який свого часу ліз на барикади, захищаючи клан Балог у Мукачеві. Тепер, певно, часи не ті й Кармазін вирішив трохи збити пиху із нескромного сімейства, яке вже скоро делегуватиме в депутати різних рівнів своїх домашніх тварин. Так от. Кармазіна Павло Балога в інтерв’ю назвав «пристроєм для кохання багаторазового використання». У Балоги явно збочене уявлення про кохання і важко уявити, що він мав на увазі. Хоча подальші відповіді на запитання в тому ж інтерв’ю вказують на те, що сам він «пристрій для кохання одноразового використання», бо вступив у фракцію Партії регіонів усього на один день із «тактичних міркувань».

«У мене була домовленість: якщо я ввійду у фракцію Партії регіонів, то всі суди, які забирали мою перемогу на окрузі, припиняться. Я зробив розумний тактичний хід — увійшов у фракцію Партії регіонів на один день». Такий от тактик і стратег із Завидова.

До речі, в тому ж інтерв’ю він із позитивом відгукується про голову Верховної Ради Рибака. Виявляється, така любов Павлика до спікера через те, що той допомагав клану у 2002 році. Тобто один допомагав і є «пристроєм для кохання», а інший допомагав, але є об’єктом кохання. Явне збочення в Павлика.

Можливо, причиною тому важка юність. Якою може бути юність у свинопаса. І яким може бути інтелект. «Я в минулому керував досить великим свинокомплексом у складі свого підприємства — от там я знаю, що таке «тушка». Я досить самостійна і забезпечена людина, щоб ходити по парламенту і по Києву й робити неправильну біографію для своїх дітей», — каже Павло Балога. Що він хотів цим сказати, нехай здогадуються психологи.

Кореспондент також запитав Павла, чи визначився він уже остаточно з ким буде, з опозицією чи з владою, бо, мовляв, старший брат Віктор сказав, що до квітня визначиться.

На це Павлик відповів: «Якщо мій брат висловлюється, то це його «отсебятина». Я маю свою думку». Ой Вікторе, мало ти копанців надавав Павликові в сопливому дитинстві. Відбився від рук хлопчина…

А ще Павло Балога сказав: «Що ми від кого в цій державі забрали або не забрали? Як ви бачите, то в нас біографія чиста і ніхто не може показати на нас пальцем, нібито ми створили комусь такі умови, що через них людина потрапила до тюрми або її збила машина». Ну такі вже святі, що хоч портрети замість ікон вішай. Клан, який зашугав півобласті й не пускав у вотчину чужий бізнес, клан, який купається в розкоші, декларуючи копійки заробітків, клан, який прибирав опонентів, нацьковуючи фіскальні та каральні органи — чистий! Амінь!

І ще. До уваги опозиції! Чи вам відомо, що це культурні Балоги вирішували пускати вас на вибори або ні?

Кореспондент запитав: «Ви провели лише двох своїх людей у облраду, а чому інші округи фактично віддали «регіоналам»?»

Ось що відповів Павлик: «Ми як культурні люди хотіли сказати опозиції, що готові домовлятися не тільки на великому рівні, а й на маленькому. І за проханням «Батьківщини» пустили їх по третьому округу, «Фронт змін» пропустили по Виноградівському округу, «УДАР» — по Ужгородському. Однак, щиро кажучи, крім Виноградівщини, ми могли провести без проблем чотирьох чоловік залізно — ще по Ужгороду і по Мукачівському району. Але ми віддали їх опозиції і вони всі програли».

Майте на увазі, шановні опозиціонери, що Балоги не сказали правду, що мали шанси виграти лише два округи і тому явно програшні для себе округи нібито погодилися віддати колегам із опозиції. Ні. Вони кажуть, що вирішили вас «пустити». Щоб «опустити». Такі вони — «культурні люди».

Ну і нарешті про один дисонанс від сім’ї. Павло Балога заперечує будь-який тиск із боку влади. «Немає кримінальних справ і нема жодного тиску влади. На даний момент я тиску не відчуваю — ніхто мені не дзвонить, жодних погроз немає», — сказав у тому ж інтерв’ю Павлик. У той же час його старший братик Віктор цього тижня озвучив якусь дивну заяву щодо тиску з боку влади на лікарів, щоб ті вступали до лав фракції Партії регіонів у облраді. І навіть звернувся до президента з цього приводу, мовляв, дісталося від Ледиди нейрохірургові Смоланці.

До честі губернатора Олександра Ледиди він доволі толерантно прокоментував одній із газет заяву про тиск від Балоги. Сказав, що поважає лікаря Смоланку і ніколи би не дозволив собі жодного шантажу чи тиску на нього і будь-якого іншого політика, й нагадав, що саме завдяки цій владі було добудовано корпус нейрохірургії під Смоланку. «Стосовно ж суті заяви Віктора Балоги, мовляв, я силоміць примушую Смоланку стати членом Партії регіонів, відповім: ніколи не використовую в роботі методи шантажу та тиску, якими, вочевидь, звик послуговуватися вищезгаданий нардеп», — сказав Ледида.

Доволі м’яко сказав, бо Балозі можна було би пригадати багато чого. Невже закарпатці вже забули, як при першій своїй губернаторській каденції у 2000 році Балога зробив 101 % «одобрямсу» під один кучмівський референдум. Тоді з Балоги сміялася вся країна, бо в шаленому прагненні прогнутися перед Кучмою Балога просто перестарався з відсотками. І це при тому, що референдум проходив у сезон заробітків, коли чи не 30 % закарпатців взагалі виїжджає за межі області. Не важко здогадатися, якими методами робилися ті референдумні відсотки.

Одним словом, брати попіарилися. Павло на сайті «Главред», Віктор у себе на Facebook, а Іванко хотів щось розумне сказати про площу Народну, але просто пукнув у воду (про це читайте на стор. 6). Справді, іноді краще жувати…

Відділ політики

Коментарі :


13.04.2013 15:03 мукачівець

МОЛОДЦІ. супер написано так пишіть і подальшому. нехай люді узнають шо себе представляє завідовський клан балог та петьовка. Петьовка також по області від людей позаберав землю і обробляє їх по 1000-чу гектарів без плати оренди податків даже людям зарплату не платять. Тільки у селі Гать берегівському рн має більш 3 000 гектарів. вот ваші балоги які фані народні депутати. СВОЛОЧІ!!!!!!!!!!!!!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат