Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 480, 20

Знищивши Майдан в Ужгороді, Балога шукає «притулку» в Києві

Вже навіть не потрібно шукати причин того, чому Майдан в Ужгороді зійшов нанівець. Балоги постаралися.

Сергій Ратушняк: «ЄЦ» усією фракцією виявився збанкрутілим підприємством»

На сесії Ужгородської міської ради, яка мала на меті розглянути соціально-політичну ситуацію в країні та прийняти бюджет,   від Ради старійшин виступив і екс-мер Сергій Ратушняк.

Штиль на барикадах і вибух гривні

Революція в Україні перейшла з активної фази у фазу інертної тягучки. Президент Янукович пішов назустріч опозиції, підписав закони про «амністію» та про скасування, прийнятих 16 січня, «законів про диктатуру» і поїхав до російського Сочі на Олімпіаду.

Балоги в бажанні влади знищили закарпатський Майдан

Можна не сумніватися, що наміри революційного Майдану в Україні доволі прозорі. Вже всі забули, що починалися протести через відмову української влади підписати Угоду про асоціацію з Євросоюзом. Загострення сталося після розгону спецпідрозділами міліції студентського Майдану в Києві. Тому протести набули інших конкретних вимог: відставка міліцейського міністра Захарченка, а згодом уже і всього уряду. Пізніше додалися вимоги про проведення президентських виборів уже цього року.

Точка кипіння

Події в Україні збентежили світ. Революціонери вимагають виконання владою всіх вимог. Влада ж не має наміру йти на поступки. Світові лідери занепокоєні, бо нікому не потрібна дестабілізація в самому серці Європи.

Прo зраду   революції   в Ужгороді

До редакції rionews.com.ua надійшла заява неформальної молодіжної організації «Фронт опору» з приводу зради революції в Ужгороді деякими псевдоактивістами. Ось її текст.

Війна за чужими правилами

Українці почали вбивати одне одного.   Почалося громадянське протистояння, яке не можна назвати війною проти влади, а війною українців проти українців, як і повинно бути за законами «жанру» громадянської війни.

Сергій Ратушняк: «З Днем   проданої соборності!»

Кращим привітанням від президента в День соборності — є троє вбитих протестувальників...

Закарпатський   Майдан кинув Балогу

Ми розповідали про те, що Балога всіма засобами намагався очолити опозиційний рух у Закарпатті і створення політичної кризи у країні було на руку клану Балог, бо виникла можливість вилізти з політичного небуття.

Рада остаточно вбила   демократію в країні

У четвер українці остаточно були перетворені на слухняну біомасу влади. Напередодні до центру Києва стягували силовиків. Активісти Майдану оголосили мобілізацію, бо думали, що їх будуть розганяти. Однак силовиків стягували для охорони Верховної Ради. З цією ж метою зі Сходу країни привезли тисячі людей, які мали підтримати все, що прийматиме парламент.

Удар по владі   через бізнес

Коли політики йдуть у владу, то вони прикриваються гарними лозунгами про те, що влада для них — можливість покращення життя українців. Дехто ще переконує, що хоче зробити Україну сильною. Пафос. І здебільшого брехня.

Опозиція не знає, кого виставить проти Януковича на виборах-2015

Опозиція явно розгубилася. Ще напередодні нового року лідер Удару чітко заявив, що опозиція висуне єдиного кандидата на виборах президента у 2015 році. Ну і натяк був на те, що він і буде тим кандидатом, бо, згідно рейтингів, саме Кличко може з найбільшим розривом перемогти Януковича.

Чому Балоги втекли   з Майдану

Балоги дали доручення зняти свій намет із Євромайдану в центрі Києва і розпустити людей. Наразі намет знято, а всі люди, яких Балоги привезли до Києва, вже повернулися додому.

Побиття журналістки — ще трохи дров до багаття

Ну не йоханий бабай? Тільки народ почав думати про олів’є і оселедці під шубою, як знову якась задниця в цій країні трапляється.

Росія купила Україну

Цей тиждень був багатим на політичні події. І знаковим. Президент Янукович пообіцяв американцям та європейцям не розганяти Майдан і суд навіть переніс аж на кінець січня наступного року питання щодо розблокування державних будівель. Розгону не буде і Майдан перетворився на доволі нудну резервацію в центрі столиці.

Глухий кут Майдану

Останні революційні події свідчать про те, що і влада, і опозиція не знають вирішення проблеми. Майдан зайшов у глухий кут.

Майдан-2. Чи буде перезавантаження системи

Протести в Україні переформатувалися. Вже менше звучить «Україна — це Європа!», а більше кричать «Банду геть!». Така переорієнтація сталася через жорстоке побиття міліцейськими спецзагонами мирних студентів. В епоху тотальної інформатизації приховати розгін було неможливо, тож уся країна бачила, як «беркутівці»   проламували голови дівчатам та дідусям. І це сталося в той час, коли акції протесту почали згасати. Навіть на момент розгону на Майдані було всього кілька сотень мітингувальників. Аж тут сталося звіряче побиття, після якого вже навіть інертні громадяни обурилися і вийшли на вулиці. Такої маси протестуючого люду Київ не бачив ніколи. Кажуть про 500—700 тисяч людей.

Ми втратили суверенітет. Тепер уже назавжди

Хронологія євроінтеграційних новин класична: влада порахувала збитки від економічної блокади з боку Росії і розплакалася, що без Росії нам каюк.

Здравствуйте, товарищи!

Україна побоялася вирватися з-під впливу Росії.

Країна у глибокій ямі

Економіка України дихає на ладан. Криза поглиблюється. Що буде з бюджетом на наступний рік — ніхто не знає.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат