Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 460, 20

Стартувала гетьманська гонка

У країні стартувала гонка за президентську булаву. Гетьманами захотіли стати 46 українців. Точніше, громадян України, бо насправді українців серед них меншість. 12 претендентів ЦВК відразу відсіяла. Потім ще декого.

Досить гратися   в бандитів

Тисячі підлітків в Україні захоплювалися геройством хлопців, які назвали себе «Правим сектором» і кидалися коктейлями Молотова в «беркутівців» та ВВшників. Минув час і зараз виникає дедалі більше запитань. Хлопці гарно виглядали на картинках, але кудись подівалися, коли був розстріл майданівців. А зараз вони знову на слуху, але «геройства» їхні все більше якісь бандитські.

Люстрація від кастратів

Ми дійсно прагнули нарешті позбутися совка. Нам набридли корупціонери у владі і правоохоронних органах. Ми прагнули прозорої і чесної влади. За це і боролися, тож зараз маємо шанс побудувати таку державу, про яку мріяли.

Губернатор Закарпаття впроваджує кадрову політику попри спротив клану Балог

Кадрова політика нині на вустах у кожного. Громадськість переконана, що кадрові призначення повинні проводитися на принципах відкритості, публічності та фахової конкурентності.

Балоги програють війну за кадри в Закарпатті

Ілюзії зникли — клану Балог не вдалося сформувати свої   кадри в Закарпатті.

«Правосеки»: бандити чи герої?

Цього тижня найскандальнішою новиною стало вбивство одного з лідерів «Правого сектору» Олександра Музичка (прізвисько — Сашко Білий). Саме того Музичка, який у Рівному ходив по мерії з автоматом і на камери бив прокурорів. Саме його найбільше показували російські телеканали, які лякали росіян українськими ультранаціоналістичними радикалами.

Крим втратили   без бою. Так можемо втратити і всю Україну

Криму в нас більше немає. Не тільки території. Ми втратили там і всі військові частини та морський флот. При цьому, коли лише починалася окупація Росією, ми мали подвійну перевагу у військовій силі в Криму. А потім почали здавати одну частину за іншою. Так само здали і кораблі. Фактично весь флот. Без єдиного пострілу.

Люстрацію потрібно починати з Балог

Як відомо, шеф Балоги Янукович зараз десь відсиджується в Росії. Час від часу його виводять у люди, щось дурне бовкнути. А от сам Балога, який відслужив в уряді Януковича—Азарова, зараз не те, що не втік якнайдалі від народної ганьби, а ще й повчає, кого потрібно ганьбити і люструвати.

Що розповідає олігарх Фірташ слідчим

Одіозного українського олігарха Дмитра Фірташа затримали в Австрії. Це у нас в Україні на олігархів моляться. За кордоном меркантильності й культу грошей менше.   Фірташу запропонували за 125 млн. доларів застави перейти на домашні харчі, але він поки що цим не скористався. Окрім іншого, Фірташу загрожує екстрадиція до США.

«Балого, тебе не було на Майдані й ти не маєш права виступати від імені Майдану»

Сесія Закарпатської обласної ради, яка пройшла минулого тижня, досі залишає по собі післясмак. До області навідалися шестеро нардепів, щоб захистити новопризначеного губернатора Валерія Лунченка від нападок клану Балог. Уся шістка делегатів, яка приземлилася в Ужгороді, одноголосно заявляла, що у Закарпатті — тихому і мирному — ніякої люстрації не відбулося. Ніякої...

Сергій Ратушняк: «Крим   закінчиться знищенням останньої імперії зла і її царя Путіна»

Голова ГО «Нове Закарпаття» Сергій Ратушняк висловив свою думку щодо того, чим закінчиться агресія Росії у Криму.

Обласний адміністративний суд блокували з вимогою звільнення голови суду

У середу закарпатські інформаційні ресурси повідомили про пікетування Закарпатського адміністративного суду представниками «Правого сектору» та люстраційного комітету. Активісти вимагали від голови суду Олексія Шешені заяви на звільнення. Після годинних наполягань, які так і не дали пікетувальникам необхідного результату, люди в камуфляжі перейшли на інший тип «домовленостей» — заблокували роботу суду, всіх працівників установи попросили покинути приміщення.

Як карлик із Кремля Україні війну оголосив

Нарешті все стало на свої місця. Тепер уже не потрібно нікому доводити щось про дружбу України та Росії. Яка така старша сестра? Ворог і окупант. Путін уже давно розробляв план повного закріпачення України. Він свого часу зумів поставити на коліна Білорусію і думав, що те саме зробить з Україною. Однак помилився. Всю не поставить, але шматок відтяти може…

Що у Балог пішло не так

Революція в Закарпатті пройшла доволі спокійно. Це добре. Але погано те, що не всі розуміють мету цієї революції. Мета було простою — не лише змінити владу, а змінити саму систему владарювання. Щоб жодному чиновникові, який отримає крісло в органах влади,   більше ніколи не хотілося використовувати посаду для власних інтересів. Щоб жоден чиновник не захотів за певні преференції отримувати конверт з банкнотами. Щоб кожен чиновник пам’ятав, що він на службі у народу, а не є царком і божком цього народу.

Клан Балог обдурив Майдан і прагне встановити владну монополію в Закарпатті

Ще протягом Майданної революції клан Балог панічно вишукував, до кого примкнутися, які лозунги оголошувати, щоб бути в тренді й вийти з Майдану на білому коні.

А зміни будуть?

Хронологія революційних подій доволі стрімка. Майдан дотиснув владу Януковича, активісти вже організовують ледь не екскурсійні тури в маєтки найвищого керівництва екс-влади.

Сергій Ратушняк: «Перемога Євромайдану — не є приватною власністю»

Голова громадського об’єднання «Нове Закарпаття» Сергій Ратушняк у прес-центрі «Нове Закарпаття» звернувся до громадськості України з приводу нинішньої суспільно-політичної ситуації в державі.

Кров, піт і сльози...

Cталася найбільша громадянська трагедія за часів новітньої історії України.

Сергій Ратушняк: Чим завершується для краю Майдан і кров героїв

З 1998 року Закарпаття живе під гнітом кримінального угруповання «Барва», область деградує, розвиток бізнесу триває тільки у цієї банди і у влади. Всім іншим — зась.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат