Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 400, 20

«Через п’ять років України   не стане»…

n Скандальний російський політик Володимир Жириновський вважає, що до 2019 року Україна припинить своє існування. Про це він заявив у інтерв’ю німецькому виданню Bild. «Якщо процеси розпаду продовжуватимуться у нинішньому темпі, Україна не збережеться як незалежна держава до 2019 року. Київ переживає страшну кризу, створену власними руками», — сказав він.

Зрада України

Як Порошенко здав Донбас.

Валерій Лунченко:   Найголовніше наше досягнення — мир та стабільність в області

Закарпатець Валерій Лунченко став чи не наймолодшим губернатором в історії незалежної України. Причому посаду цю він зайняв у найскладніший для держави та регіону час. Його робота була під постійним прицілом критиків, однак вона ж дала старт новому «післяреволюційному» етапу в житті Закарпаття. Несподівано для всіх Лунченко склав обов’язки губернатора і оголосив, що балотуватиметься до парламенту —19-м номером у списку партії прем’єра «Народний фронт». Чому вирішив знову йти у депутати, як працювалося в ОДА та про підкилимні ігри у нашому інтерв’ю з Валерієм Лунченком.

Губернатор на два місяці

Новопризначеного губернатора Закарпаття Василя Губаля експерти вважають виключно номінальним. Зокрема, аналітик Володимир Татарський не бачить для Василя Губаля тривалого політичного майбутнього в кріслі губернатора. «Ця зима буде дуже важкою в економічному плані. Люди уже зараз відчувають проблеми з продуктами харчування, а через 2—3 місяці стане по-справжньому страшно. І тому після виборів не потрібно буде нікого призначати чи звільняти. Після виборів чиновників почнуть вішати на стовпах», — запевняє експерт.

Почалося скуповування голосів

Наші читачі повідомляють, що по домівках почали ходити «ходаки», які пропонують грошенят за голос на виборах.

Прихильники Балоги готують акцію протесту проти Порошенка

Прихильники клану Балог у Закарпатті обурені тим, що президент Порошенко висловив підтримку тільки чотирьом братам Балогам: рідним Вікторові, Іванові та Павлові та двоюрідному Василеві Петьовці, які балотуватимуться від партії імені Порошенка
в чотирьох округах Закарпаття.

Аферичне тріо:   Балога—Гелетей—Янукович

Як ми повідомляли, українці рішуче налаштовані винести вперед ногами військове керівництво країни. Керівництво, яке фактично зрадило простих вояків, що потрапили в полон під Іловайськом.

Смертельне перемир’я

В Україні перемир’я. Екс-президент Кучма щось підписав із бойовиками і всі видали це за чисту монету, чим фактично визнали ДНР та ЛНР. Щоправда, росіянам і бойовикам начхати на ці папери, бо вони і надалі просто перегруповують свою армію і тиснуть на південь, щоб пробити сухопутний шлях на Крим. Стрілянини стало менше, але вояки наші продовжують гинути.

Виборча торгівля

Вони торгуються. Вони жалюгідні. Яценюк із Турчиновим створили свою партію «Народний фронт» у пику Порошенку, який не придумав нічого кращого, як назвати партію своїм іменем. Тепер Яценюк виторговує в Порошенка собі перше місце у списку і третину списку для своїх людей, а якщо ні, то піде на вибори окремо з «Народним фронтом».

Чому влада не може витягти економіку з дупи

Схоже на те, що нашій владі вигідно, щоб війна поки що не закінчувалася. На неї можна все списати. І люди потерплять, що гривня вже нічого не варта, і що в темряві вечорами сидять, і душ за графіком, а квитанції з захмарними цифрами.

На їхніх руках кров, а вони йдуть у депутати

Україна перебуває у стані кривавої війни. Генштаб приховує реальні цифри загиблих українців, насправді ж це вже десятки тисяч. Бойовики вбивають наших хлопців сотнями за добу. Збивають літаки, гелікоптери та іншу військову техніку. Хіба ми могли колись подумати, що в Україні буде така нищівна війна?

У чому вина балогівця Гелетея...

Президент Порошенко, призначивши за квотою Віктора Балоги міністром оборони його свата Гелетея, допустив величезну помилку, тож усі повинні знати, чого коштує ця помилка.

Російська гібридна війна проти України і світу

Мета — геополітичне знищення держави-жертви.

Чи будуть вибори

Як ми повідомляли, президент Порошенко розігнав нинішню Верховну Раду і вибори до неї повинні відбутися 26 жовтня. Однак є кілька перешкод. По-перше, фашист Путін може дати команду на масовану війну проти України, а по-друге... Рада відмовилася виділити кошти на позачергові парламентські вибори. А потрібно 23 мільйони гривень.

«Хто хворий — Путін чи російське суспільство, яке підтримує його?»

Як закарпатські науковці дискутують щодо України на міжнародних конференціях.

Українці зметуть Порошенка. Через Балогу

Багато тисяч українців у четвер блокували Генштаб Міністерства оборони України, вимагаючи відставки міністра Гелетея. Саме бездарні дії командування стали причиною того, що кращі сини України, патріотична еліта, гинуть на російсько-українській війні.

Російські війська захоплюють південь України

Загострення на східному фронті почалося після того, як Росія проігнорувала всі міжнародні застереження і ввела в Україну близько 300 вантажівок нібито з гуманітарним вантажем. Насправді автомобілі переправили частину військової техніки бойовикам, а на зворотному шляху цими ж вантажівками було вивезено устаткування зі стратегічних заводів Донбасу. Зокрема було вивезено високотехнологічне устаткування для виробництва військових систем протиповітряного захисту «Кольчуга».

Балоги в наступний парламент штовхатимуть «регіонала» Ковача

Нинішньому парламенту залишилося працювати зовсім нічого. Швидше за все нові парламентські вибори відбудуться вже в жовтні. Президент хоче, щоб чим скоріше, ще до початку опалювального сезону, щоб не наразитися на злість народну.

«Правий сектор»: від ультиматиму до перемир’я

У минулому номері ми повідомляли про те, як активісти закарпатського «Правого сектору» намагалися завезти в область цілий арсенал зброї. Зброю їм вдалося провезти через усю країну, однак на Львівщині загін міліції зупинив автівки
з «правосеками» та вилучив зброю.

Губернатор Закарпаття побував на лінії фронту

Минулого тижня Валерій Лунченко відвідав наших земляків із 128-ї бригади, котрі боронять наші кордони на сході України.  

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат