Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 260, 20

Про вбивство Павла та про політичних шлюх

У Києві вбили журналіста Павла Шеремета. У світлий час доби
в самому центрі міста бандити підірвали автомобіль, у якому
їхав Павло.

Москаль вимагає від Балог справедливості щодо фінансування профтехосвіти у Мукачеві

Голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль вимагає від мера Мукачева Андрія Балоги повного фінансування закладів профтехосвіти міста і не розмежовувати абітурієнтів на своїх та чужих.

Москаль добивається перевиборів у останньому бастіоні Балог

Керівник Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль вирішив витіснити владу Балог і в Мукачеві.

Побиті Балогою тележурналісти не заберуть заяви з поліції

Гендиректор телерадіокомпанії «М-Cтудіо» Володимир Шубець натякнув нардепові Вікторові Балозі, що у нього немає частки на власність телекомпанії і постраждалі від Балоги журналісти забирати заяви із поліції не будуть Це випливає із заяви гендиректора.

Скільки коштує земельна ділянка в міжнародному пункті пропуску?

Нещодавно стало відомо, що Закарпатська митниця ДФС наказами від 6.04.2016 року надала попередню згоду на надання безоплатно в тимчасове користування Товариству з обмеженою відповідальністю «Карпаті Трейдінг» (ЄДРПОУ 40002710) земельних ділянок у міжнародних автомобільних пунктах пропуску в сфері діяльності Закарпатської митниці для службових потреб.

Москаль просить антикорупціонерів знайти мільйони Балоги

У минулому номері ми повідомляли про те, як голова Закарпатської ОДА звинуватив екс-президента України Ющенка та його тодішнього секретаря Віктора Балогу в тому, що вони продали владу Януковичу за мільярд доларів.

Хто з закарпатців отримав гроші з «чорної каси» «регіоналів»?

В Україні новий скандал: екс-заступник голови СБУ Віктор Трепак передав до Антикорупційного бюро так звану «амбарну» книгу Партії регіонів, у якій зафіксовано різні видатки на гонорари та виплату хабарів. Видання «Українська правда» опублікувало ці документи, що свідчать про чорну бухгалтерію Партії регіонів, зокрема про те, як фінансувалася партія, куди витрачалися кошти.

Влада України   сама викопала собі яму   в особі Савченко

Надія Савченко повернулася з російського ув’язнення в Україну.

Контрабандний скандал:   Балога відгородився   від кума

На українсько-угорському кордоні в КПП «Лужанка» біля Берегова митники зупинили мікроавтобус із дипломатичними номерами. Водій Сергій Ліщишин відмовився надавати авто для догляду, показав дипломатичний паспорт та лист із посольства у Словаччині про те, що везе дипломатичний вантаж. Далі спробував утекти назад, в Україну, але не вдалося.

«Лісовий майдан» розкручується штучно групою олігархів

Лісова тема останнім часом чи не найпоширеніша у пресі. Щодня ми стаємо свідками гучних повідомлень про тотальні незаконні вирубування. Але ліс вирубували і раніше, то чому не було такого масового психозу навколо вирубок?

Москаль змусив владу приструнити контрабандистів

Цього тижня сталася неординарна подія в українському політикумі — голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль змусив владу рахуватися з собою і приструнити контра­бандистів.

Міська влада Ужгорода почала боротися з неугодними

Кілька днів тому окремі закарпатські інформаційні ресурси опублікували матеріал про те, що екс-голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко, мовляв, отримав від міської влади земельну ділянку в понад 2 га всього за мільйон гривень.

Закарпатці з подвійним громадянством не зможуть бути держслужбовцями

Із-понад 100 тисяч закарпатців, переважно угорської національності, які мають ще й паспорти Угорщини, чимала кількість працює на державній службі. Закон про держслужбу, який набуде чинності з 1 травня, забороняє людям із подвійним громадянством займати держпосади.

Як Рада призначала Гройсмана

14 квітня однією пакетною постановою під назвою «Про Кабінет Міністрів України» Верховна Рада по-наполеонівськи вирішила одразу три питання:

Закарпатські депутати захотіли   для області більше самостійності

У Закарпатті виник черговий скандал. На сесії облради депутати прийняли звернення до центральних органів із вимогою швидше втілювати в життя децентралізацію, яку так афішувала центральна влада ще до того, як владою стати.

Володимир Чубірко: Ужгородська міська влада сьогодні — це кооператив із заробляння грошей

Що отримав Ужгород внаслідок місцевих виборів? Якою є cитуація в міській владі й загалом у обласному центрі? Які є загрози для Ужгорода і, можливо, позитиви? Про головні теми ужгородського життя говоримо з громадським діячем і бізнесменом Володимиром Чубірком. Нагадаємо: молодий політик донедавна очолював Закарпатську обласну раду, а на виборах Ужгородського міського голови був серед лідерів кампанії. Досвід та ставлення до міста дають йму можливість оцінювати ситуацію в міській владі Ужгорода, ба навіть давати певні прогнози. Та про все — своєю чергою.

В Україні знову урядовий колапс

Самознищення України триває. Цього тижня стало зрозуміло, що в державі діє міцна прокурорська мафія, а ще стало цілком очевидно, що уряд провалив реформи і тепер почалася велика торгівля за новий уряд і нову більшість у парламенті. Такі політичні ігри просто знищують державу і нам не потрібен навіть зовнішній ворог.

Ужгородці серед обласних центрів України найменше схвалюють діяльність мера і найчастіше в Україні д

Про це свідчить соціологічне   муніципальне опитування, проведене Соціологічною групою «Рейтинг» від імені Міжнародного республіканського інституту.

Москаль хоче відібрати   у Балог владу в Мукачеві

Коли Геннадій Москаль виграв у клану Балог бій за обласну раду, здавалося б він на цьому заспокоїться. Фактично ж вибори Балога програв по всій області й останніми бастіонами залишалися Мукачево та Іршава.

Через земельну ділянку закарпатця   Шуфрича   банк відмив 47 мільйонів

Відомий закарпатський політик опинився в центрі крупного скандалу.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат