Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 220, 20

Влада, через трагедію на сміттєзвалищі, робить із Садового злочинця

Мер Львова Андрій Садовий потрапив у пастку влади та правоохоронців. Трагедія на Львівському сміттєзвалищі цьому причина.

Володимир Лановий: Порошенко три роки вішав локшину   на вуха МВФ

Українська влада, в тому числі і президент країни Петро Порошенко, останні три роки вішали Міжнародному валютному фонду «локшину на вуха», заявив екс-міністр економіки України, президент Центру ринкових реформ Володимир Лановий.

Як вийти з тюрми за 5 % від вкраденого

Комічний серіал про казнокрада Насірова триває.

На Закарпатті почалася виборча кампанія

Уже 30 квітня в Україні відбудуться вибори голів та депутатів 47 об’єднаних територіальних громад. У Закарпатті такі вибори відбудуться в Перечині та Іршаві.

Чи покарають Насірова, щоб іншим не хотілося красти

Театральна вистава під назвою «Насіров і його 2 мільярди» продовжує забавляти українців. Сам головний ДФСник країни грає роль просто бездоганно. Відразу після   того, як бійці НАБУ пред’явили йому претензії у крадіжці з бюджету 2 мільярдів гривень, Насіров чудово виконав роль «вмираючого лебедя». Барви згустила і дешева лікарняна ковдра, якою був обмотаний   «ледь живий» податківець. На його обличчі і без лікарів вгадувалося з десяток   болячок

Ні дня без скандалів

Антикорупціонери мають претензії до голови податково-митного відомства країни Романа Насірова. Кажуть, той завдав збитки державі на 2 мільярди. Мало хто думав, що таку велику   рибу, яка налагодила фінансові потоки в приватні засіки багатьох можновладців, хтось може вибити з крісла.

У повітрі пахне смаженим

В Україні діється щось дивне і ситуація виходить з-під контролю. Після затишшя в АТО на гражданку повертаються фронтовики. Злі й ображені. Час від часу відбуваються якісь дивні напади з перестрілками. А в Харкові взагалі між собою влаштували перестрілку дві озброєні групи хлопців із АТО.

Що знала американська розвідка про Ужгород у післявоєнний період

У грудні 2016-го Центральне розвідувальне управління США розкрило у своєму електронному архіві велику кількість документів, які стосуються Ужгорода. Загалом електронна бібліотека ЦРУ складається з мільйонів документів, розсекречених у різні роки, очевидно, по мірі того, як вони втрачали актуальність.

Найабсурдніша війна: коли не ясно, хто ворог

Нашу війну влада заборонила називати війною. Це АТО. При цьому загинуло вже 10 тисяч людей. Час від часу стаються загострення, як, до прикладу, нещодавно було в Авдіївці. Але про причини такого загострення навмисно мовчать. Бо, виявляється, там замішані великі гроші.

В України є два шляхи — Пінчука і Ратушняка

Як відомо, Адмі­ніст­рація Порошенка лише через тиждень натужних роздумів зреагувала на капітулянтську провокацію кучмівського зятька, надруковану у The Wall Street Journal.

На що ще сподіватися

Якщо ще була віра у людей до чогось кращого у цій країні, то цього року цю віру методично вбивала влада. Ще й в останні дні року підкинули сюрприз людям, які через кризу приспали свої приватні підприємства. Влада вирішила, що навіть якщо підприємство не працює, то все одно підприємці повинні платити в казну по 700 гривень щомісяця. Сказала б краще ця влада, де брати ці гроші.

Москаль побив Балогу у «Фейсбуці»

Хто з закарпатських політиків крутіший у найпопулярнішій соцмережі?

Чому Балоги не голосували за додаткові мільйони з митних зборів на ремонт доріг?

Епопея з включенням Закарпаття в урядовий експеримент щодо залучення частини коштів із надлишкових митних зборів на ремонт доріг закінчилася прийняттям відповідних змін у законодавство.

Виплекали на свою голову…

Звідки взялася Надя Савченко? Сиділа в російській в’язниці за те, що замордувала до смерті російських журналістів. Принаймні так розповіда­ли російські ЗМІ. Наші тривалий час мовчали, аж раптом стався дивний інформаційний прорив. Надя Савченко не сходила з екранів. Преса України цитувала кожну її фразу. Савченко вела себе агресивно щодо Путіна, одягала футболки з тризубом і час від часу оголошувала голодування.

Москаль: Балоги не спромоглися натиснути на кнопку,   щоб Закарпаття включили в «дорожній експеримент

Мені з кров’ю і потом доводиться вибивати з Києва кошти на ремонт доріг, а Балоги, сидячи в парламенті, не спромоглися натиснути на кнопку, щоб Закарпаття включили в «дорожній експеримент», — цитує голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля його прес-служба.

Звідки і для чого витягли Януковича

Екс-президент України Віктор Янукович, який втік із держави в результаті Майдану, після трьох років мовчанки раптом вигулькнув мов Пилип із конопель і почав щось розповідати в своє виправдання.

Сергій Ратушняк про різницю між заколотом та революцією

Кажуть, що немає ніякої різниці між заколотом і революцією. Є суттєва різниця.

Чому безвізового режиму немає і … не буде

Анонсований Президентом України Петром Порошенком безвізовий режим для українців до Євросоюзу на 24 листопада не стався з багатьох причин. Але в Європі все складається так, що безвізу для українців і не буде.

Революція переноситься

Яка влада — така і опозиція.

Не лякайте дітей Трампом…

В Україні великий шухер. Президентом США став не той, на кого сподівалися. Точніше, вся українська преса та телебачення втовкмачувала в дурні голови, що Дональд Трамп якесь тупе чудовисько і розумні американці виберуть «білу і пухнасту» Хіларі Клінтон. І так буде добре для всіх нас, бо Трамп — за Росію і мало не друг Путіна, а Хіларі — за Україну.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат