Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-28') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 180, 20

Сергей Ратушняк: Украина — страна-КРАСАВА!

Вор, пришедший к власти, говоря правильные слова и умея подавлять собственный гомерический смех от собственных слов, — это КРАСАВА! Он теперь не подворовывает после откатов главам администраций, фракций, ведомств, премьерам и президентам. Теперь он главный бенефициар всего разворовывания страны. А это больше того, что остается в стране.

Ален Панов: Україна сьогодні — совкова держава у вишиванці та з прапорцем ЄС

22 грудня в нашій державі відзначали День працівника дипломатичної служби. Втім, правду кажучи, святкували дипломати на фоні не дуже радісних подій: цього року Україна умудрилася міцно попсувати стосунки з багатьма державами, яких ще зовсім недавно у Києві називали не лише адвокатами України, а й її «друзями».

Сергій Ратушняк про зиму в тілах і душах

Це наша доля — шаровари, вишиванка, вигуки і ... готовність продати і продатися... Це ж ми, Величні, Вишивані, з 1654 року монументи Богдану ставимо. За те, що здав Україну Москві, щоб шведам не здати або шляхті, що галичан за бидло і рабів мали 350 років. Як і сьогодні, Петро здає в Мінських протоколах-капітуляції. Але ЗДАТИ. Бо тут скрізь зрада і кожен — за свою хатку і порося.

Закарпатське Берегово затоптали дипломати й посадовці

Через мовний скандал місто Берегово стало меккою для чиновницьких візитів.

Чому Балога втратить політичний вплив на Закарпатті

Верховна Рада у першому читанні ухвалила Законопроект   «Проект виборчого кодексу України». Найімовірніше, цей Закон буде ухвалено й підписано президентом у цьому ж вигляді.

Балога: Замість закарпатських угорців,   які виїдуть в Угорщину, можна заселити переселенців з Донбас

Нардеп від Закарпаття Віктор Балога дав інтерв’ю телеканалу «112» і у своєму ставленні до закарпатських угорців був дещо сумбурним. Власне інтерв’ю розпочалося з питань щодо Закону «Про освіту» і мовного конфлікту з Угорщиною.

Влада здає території

Останні події навколо окупованих територій України насторожують.

Чи буде в Закарпатті великий шмон корупціонерів

Приїзд в Закарпаття генпрокурора Юрія Луценка був невипадковим. Здавалося б, звичайна робоча поїздка. Та й то стільки галасу.

Про що говорили Москаль і угорський міністр Сіярто

9 жовтня міністр закордонних справ і зовнішньої торгівлі Угорщини Петер Сіярто відвідав Ужгород і зустрівся з головою об­лас­ної державної адміністрації Геннадієм Мос­калем. Серед тем, що обговорювалися, — спів­праця між Закарпаттям і прикордонними регіонами Угорщини, економічне становище Закарпаття, події на Сході України тощо.

Як закарпатець Гелетей у Києві лакеїв використовує

У журналістів програми «Схеми» (спільний проект Радіо Свобода та каналу «UA:Перший») закрався сумнів, чи, бува, начальник УДО Валерій Гелетей не зловживає своїм становищем, систематично залучаючи своїх підлеглих для виконання не пов’язаних із держслужбою функцій? Не лише у випадку обслуговування весілля генпрокурорського сина, а й на інших приватних подіях. Наприклад, на власному дні народження, свідком якого стала знімальна група програми ще наприкінці серпня...

Одним із Балог зацікавилася прокуратура

Прокуратура буде розбиратися, яким чином у колишнього голови Закарпатської облради Івана Балоги задекларовано аж понад мільйон доларів. Прокуратура вже через суд витребувала всі деклараційні документи і тепер почне розслідування з приводу надмірних статків Івана Балоги. Зараз Іван Балога є народним депутатом і задекларував величезні доходи.

Чим здивував Порошенко американців

Президент України Петро Порошенко знову навідався до США. Було кілька зустрічей з місцевим бізнесом, була зустріч із американським президентом, був виступ в ООН. Тут в Україні ми всі прекрасно знаємо, у якому стані перебуваємо, як рухається економіка і як нам тут живеться. Та не дуже весело живеться. Гривня падає, бо не витримує додаткового друку через необхідне рефінансування банків. Тобто, інфляція з’їдає «розвиток». Зарплати все одно не встигають за цінами та тарифами. Малий бізнес ледь виживає.

Активісти дослідили статки заступника прокурора Закарпаття Шимона

Знайомтесь, Іван Петрович Шимон — перший заступник прокурора Закарпатської області. З офіційного сайта прокуратури Закарпатської області відомо, що у 2002 році Іван Петрович Шимон закінчив Ужгородський національний університет, а також Національну академію прокуратури України. Відтоді він працював на різних посадах у Закарпатській та Львівській областях, а також тривалий час обіймав посади в Генеральній прокуратурі України.

Як осоромити державу через власне боягузтво

Україна осоромлена на весь світ. І все через те, що влада дуже налякана одним політиком — Михайлом Саакашвілі. Щоб зрозуміти, чому так сталося, варто згадати трохи історії.

Ціни на автогаз б’ють рекорди: чому і що буде далі

Ціни на скраплений нафтовий газ на україн­ських АЗС зростають рекордними темпами. За місяць — майже на 40 %. Трейдери прогнозують, що вартість LPG досягне нових максимумів, а профільні експерти вважають інакше.

Опозиційні сили Закарпаття створили спільний штаб

30 серпня лідери закарпатських осередків партій Рух Валентина Наливайченка «Справедливість» та Рух Нових Сил Михайла Саакашвілі заявили про створення штабу спільних дій. До них долучилася і партія УНА-УНСО. Відтепер ці політичні сили координуватимуть свої дії та виступатимуть спільним фронтом в українській політиці.

Країна купається в грошах

Вас непокоять обшарпані лікарні та школи? Ви не маєте з чого заплатити за комунальні послуги? Ви не можете відкласти на відпочинок? Не вистачає на одяг та їжу? Ви через це плануєте тікати з країни? Владні мужі в це не повірять.

Незалежність без пафосу

Якось тихо і без пафосу йде підготовка до чергового Дня Незалежності України. Жодних анонсів про крупні патріотичні заходи. Свято, яке ще не так давно вважалося головним у країні, перетворюється на «зайвий шашличний вихідний».

Чому закарпатці не вірять у майбутнє країни і залишають її

Про це сумно говорити, але дедалі більше закарпатців виїжджають із країни. І якщо раніше мова йшла здебільшого про тимчасову трудову еміграцію, то зараз йдеться про зміну країни проживання назавжди.

Американське видання викрило українську владу у грабуванні власного народу

Гроші від західних країн дозволяють українській владі далі грабувати Україну і не працювати над її реформуванням. Про це пишуть експерт із політичних ризиків у країнах, що розвиваються, Нейл Абрамс і професор політології Каліфорнійського університету Стівен Фіш у статті для американського видання Washington Post.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат