Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 240, 20

Сергій Ратушняк про різницю між заколотом та революцією

Кажуть, що немає ніякої різниці між заколотом і революцією. Є суттєва різниця.

Чому безвізового режиму немає і … не буде

Анонсований Президентом України Петром Порошенком безвізовий режим для українців до Євросоюзу на 24 листопада не стався з багатьох причин. Але в Європі все складається так, що безвізу для українців і не буде.

Революція переноситься

Яка влада — така і опозиція.

Не лякайте дітей Трампом…

В Україні великий шухер. Президентом США став не той, на кого сподівалися. Точніше, вся українська преса та телебачення втовкмачувала в дурні голови, що Дональд Трамп якесь тупе чудовисько і розумні американці виберуть «білу і пухнасту» Хіларі Клінтон. І так буде добре для всіх нас, бо Трамп — за Росію і мало не друг Путіна, а Хіларі — за Україну.

Народ протверезів, коли побачив, як живуть чиновники

Всі чиновники України змушені були до кінця жовтня заповнити електронні декларації. І віднині всі українці можуть подивитися, як живуть їхні обранці та керманичі. Добре живуть. На відміну від народу.

Чи фальшиві листи щодо дестабілізації ситуації в Закарпатті?

23-го жовтня хакерська спільнота «Кіберхунта» на своєму сайті опублікувала скан-копії електронних листів помічника Путіна Владислава Суркова. Серед цих листів привертає увагу доволі докладний План дестабілізації ситуації в Закарпатті.

«НГ»: За контрабандою сигарет із ЛНР стоять закарпатські нардепи Ланьо та Балога

Російське видання «Новая газета» звинуватило народних депутатів від Закарпаття Михайла Ланя та Віктора Балогу в контрабанді сигарет із зони невизнаної республіки ЛНР.

Сепаратизм чи спроба привернути до себе увагу?

Всього одним реченням голова Закарпатської облради Михайло Рівіс викликав всеукраїнський резонанс.

Розстріл поліцейських у Дніпрі: поліцейські хочуть більше свободи

У Дніпрі поліцейські зупинили за проїзд на червоне світло автомобіль. Водій просив пробачення, казав, що він боєць АТО, і навіть показував рани. На нещастя, поліцейський сказав, що перевірить, чи не перебуває водій у розшуку. Ця фраза була фатальною. Водій розстріляв патрульного та його помічницю. В обох були малолітні діти.

Україна проковтнула плювок президента Ізраїлю

Президент Ізраїлю Рувен Рівлін перебував у Україні і виголосив дивну промову, звинувативши бійців ОУН у знищенні євреїв. «Багато пособників злочину були українцями. І серед них особливо виділялися бійці ОУН, які знущалися з євреїв, убивали їх та в багатьох випадках видавали німцям», — сказав Рувен Рівлін.

Уряд представив бюджет на 2017 рік. Як виживатимуть Україна та Закарпаття

19 вересня Кабінет Міністрів оприлюднив проект нового бюджету на наступний рік на сайті Верховної Ради (законопроект під № 5000).

Сергій Ратушняк: Європа нас послала до всіх донбаських чортів

Коментар закарпатського політика Сергія Ратушняка щодо останніх подій:

Закарпатець Шуфрич літає з кумом Путіна на його літаку

Програма «Схеми», яка є спільним проектом Радіо Свобода та «УА-Перший», розповіла, хто з народних депутатів літає власними або чартерними літаками. Серед таких депутатів представники майже всіх фракцій. Дехто з них не заперечує, що має у власності літак, хоча в декларації він не зазначений. Дехто каже, що літає чартером.

Відновити найунікальніший музей Європи в Закарпатті заважає політика

Зруйнований паводками 1998 та 2001 років унікальний музей лісу і сплаву на Міжгірщині не можуть уже 15 років відновити через політичні перипетії.

Хто ж не виконує законодавство при створенні об’єднаних громад на Закарпатті?

Тиждень, що минає, ознаменувався бурхливими протестними акціями сотень мешканців сіл Свалявщини і Хустщини поблизу і в будівлі облдержадміністрації. Переважна більшість із них протестували через тривале і, на їх переконання, неправомірне та суб’єктивне затягування чиновниками ОДА надання висновку про відповідність Конституції і законам України рішень сільських рад щодо добровільного об’єднання територіальних громад.

Телеканал «Інтер»: «Горіла шина, палала», або Кому це вигідно

Засоби масової інформації мали би бути «священною коровою» в будь-якій цивілізованій державі, а журналісти — недоторканними та надійно захищеними, як і належить представникам «четвертої влади».

Яка ціна ігнорування центральною владою Закарпаття

Закарпаття недоотримує сотні мільйонів через ігнорування центральною владою.

Незалежній Україні — 25 років

Головні події за всю історію незалежної України.

Які доходи в ужгородських суддів?

Бюро журналістсь­ких розслідувань «Варто ЗНАТИ!» проаналізувало декларації суддів, що працюють в Ужгороді.

Новий закарпатський прокурор буде добивати клан Балог

Ми повідомляли про те, що прізвище нового прокурора Закарпатської області до останнього трималося в таємниці. Колишнього закарпатського прокурора Янка направили у заслання в Луганську область і навряд чи хтось буде займатися питанням правомочності його дій на прокурорській посаді в Закарпатті. А питань достатньо.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат