Вибір за нами

20.04.2019 16:01 ПОЛІТИКА

У неділю значною мірою вирішується доля країни. Все залежить від свідомості українців. Якщо вже влада підв’язана до посади президента в цій країні і все сходиться на цій посаді, то відповідальність дуже висока.

Як зробити вибір, щоб не було соромно? Чи готові самі виборці нести відповідальність за те, що буде відбуватися в Україні після виборів? Чи усвідомлюють українці, що наша держава перебуває на порозі змін, які будуть у разі перемоги будь-якого з кандидатів?

Так, ми адаптовані до різних умов, бо пережили купони Кравчука, олігархізацію та терор проти опонентів при Кучмі—Медведчуку, апатію, кумівство та розчарування при Ющенку—Балозі, бандитизацію та розкрадання при Януковичу та нечувану корупцію при Порошенку.

У нас навіть знівельоване відчуття небезпеки війни. Країна воює і продовжує втрачати своїх героїв, але українці вже настільки звикли до цього, що майже не реагують на повідомлення про втрати.

Ось і зараз. Майбутнє країни після президентських виборів доволі туманне і є велика тривога. Але політологи кажуть, що і це ще лише квіточки. Бо будуть ще вибори до парламенту. І тут також буде жорстке протистояння. Бо сили, які програють вибори президента, захочуть реабілітації на виборах до парламенту.

І як у такій ситуації зберігати спокій? Ніяк. Спокій нам лише сниться. Як казав один політик: «Україні пороблено!». Важко не погодитися.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат