Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 200, 20

Країна купається в грошах

Вас непокоять обшарпані лікарні та школи? Ви не маєте з чого заплатити за комунальні послуги? Ви не можете відкласти на відпочинок? Не вистачає на одяг та їжу? Ви через це плануєте тікати з країни? Владні мужі в це не повірять.

Незалежність без пафосу

Якось тихо і без пафосу йде підготовка до чергового Дня Незалежності України. Жодних анонсів про крупні патріотичні заходи. Свято, яке ще не так давно вважалося головним у країні, перетворюється на «зайвий шашличний вихідний».

Чому закарпатці не вірять у майбутнє країни і залишають її

Про це сумно говорити, але дедалі більше закарпатців виїжджають із країни. І якщо раніше мова йшла здебільшого про тимчасову трудову еміграцію, то зараз йдеться про зміну країни проживання назавжди.

Американське видання викрило українську владу у грабуванні власного народу

Гроші від західних країн дозволяють українській владі далі грабувати Україну і не працювати над її реформуванням. Про це пишуть експерт із політичних ризиків у країнах, що розвиваються, Нейл Абрамс і професор політології Каліфорнійського університету Стівен Фіш у статті для американського видання Washington Post.

Влада свідомо «ліпить» негативний образ невдахи-АТОвця

Коли в минулому році у Дніпрі застрелили двох копів, туди відразу приїхали все керівництво Нацполіції та генпрокурор. Моментально виникла вимога від силовиків про збільшення своєму відомству коштів і повноважень — «презумпція правоти поліцейського».

Шлях до узурпації влади

Українці шоковані поведінкою президента Порошенка. У 2014 році   Порошенко представляв нового главу Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі такими словами: «Михайло Саакашвілі — мій друг зі студентських років. Я пам’ятаю його як вольову та рішучу людину, і маю підставу йому довіряти». А перед цим Порошенко урочисто надав Міхеілу Саакашвілі українське громадянство.

Телеканал «М-Студіо» прибрали до рук люди Роберта Бровді

Від самого заснування телеканалу «М-Студіо» вважалося, що за ним стоїть виключно Віктор Балога. Це був його головний медійний рупор. Співзасновниками телеканалу «М-Студіо» був і двоюрідний брат Віктора Балоги Василь Петьовка. Точніше, власниками телеканалу були представники родини Балоги та Петьовки.

Хто з закарпатських нардепів найбагатший

Найближчі родичі всіх мажоритарників від Закарпаття працюють у бізнесі. Від власних фірм вони отримують не лише офіційну зарплату, а й загальний дохід від підприємницької діяльності. Звичайно, на перший погляд, нічого поганого немає в тому, що дружини чи діти задіяні в комерційній справі. Втім, є невеличке «але». У багатьох випадках засновниками фірм, де працюють родичі депутатів, були самі обранці.

Москаль судитиметься із мукачівськими депутатами через Бандеру і Шухевича

Нещодавно на сесії Мукачівської міськради депутати вирішили перейменувати вулиці Степану Бандері та Роману Шухевичу — відповідно на вулиці Любомира Гузара та Андрея Шептицького. Також депутати мукачівської міськради на цій таки сесії іронічно познущалися з Геннадія Москаля, назвавши в його честь «тупик».

Олексій Кошель: Часто політики доводять свої обіцянки до абсурду

Кожен, хто коли-небудь голосував на виборах, знає, скільки передвиборних обіцянок дають кандидати. А чи слідкує хтось, скільки з них було виконано? Однак саме громадський контроль — один із ефективних і необхідних інструментів впливу на владу у демократичному суспільстві.

Москаль повинен строго запитати у закарпатських митників — де гроші?

Чому Закарпаття за рахунок дорожнього експерименту отримало митних коштів удесятеро менше, ніж рідна область закарпатського губернатора — Чернівецька

Москаль: Дороги на Закарпатті ремонтуються не завдяки,   а всупереч «Єдиному центру»!

У ремонті дороги «Довге — Липча», який розпочався цього року, немає жодної заслуги «ЄЦ» та її активістів, навпаки — роботи почалися всупереч діям цієї партії. Про це заявляє голова ОДА Геннадій Москаль.

Коли головні закони нічого не гарантують

Нація без прав і гарантій. Конституція ніби і є. І, кажуть, одна з найкращих у світі. І святкують її, і день вихідний дають. Але написати закони — це одне. Дотримуватися їх — зовсім інше.

Холодний прийом: Порошенка у США приймали, як президента   бананової республіки

Візит президента Петра Порошенка до США був знаковим. Сам Порошенко вихвалявся тим, що він раніше за ненависного Президента Росії Путіна буде мати зустріч із Президентом США Дональдом Трампом. Тобто, мова йшла про якусь принциповість, а не про результат.

Як Порошенко в Закарпатті «Двері в Європу» відкривав

Візит Президента України Петра Порошенка доволі довго ніде не афішувався. Було зрозуміло, що 11 червня Порошенко повинен взяти участь у якійсь символічній акції щодо введення безвізового режиму для українців. Зрозуміло також було те, що це відбуватиметься на якомусь із кордонів із Євросоюзом. Однак на якому саме — ніхто не знав.

Як Росія розпалює міжнаціональну ворожнечу в Закарпатті

Цього тижня у Закарпатті стався штучний скандал. Спочатку деякі ЗМІ Росії та їхні закарпатські сателіти розповсюдили інформацію про нібито встановлення у Берегівському та Виноградівському районах стел угорською мовою, на яких було написано, що у цих районах розмовляють угорською мовою.

За що київська поліція евакуювала автомобіль Балоги

У центрі Києва на Печерську, неподалік готелю «Національний» і Верховної Ради України, поліція затримала представницький позашляховик «Land Rover» моделі «Range Rover» із номерними знаками АО 2255 ВН. Дорога машина 2013 року випуску з допомогою ева­куатора доставлена на штрафмайданчик.

Балога та його Бобик

У колись здавалося б такого могутнього та впливового закарпатського політика, як Віктор Балога наразі залишилося два форпости: Мукачево та Іршава. Якщо з Мукачевом усе зрозуміло: за тривалий період часу Балозі вдалося пригодувати майже всю бюджетну сферу і розробити сітку, за якою він визначає, хто йому і за що винен, щоб перед виборами натиснути, то з Іршавою все не так. Тут є пригодований Балогою Бобик.

Корупціонерів у Україні або відмиє суд, або вони втечуть за кордон

Час від часу новостворені структури, покликані боротися з корупціонерами, когось таки ловлять. Так було з Насіровим, так було з Охендовським чи от зараз із Мартиненком. Це люди, які мають величезні статки доволі сумнівного походження.

Вибух у Петербурзі як акт «об’єднання росіян навколо Путіна»

У Санкт-Петербурзі стався вибух у метро. Загинуло 10 людей і десятки дістали поранення.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат