Закарпатські політики заворушилися

07.08.2020 15:50 ПОЛІТИКА

В Україні почалася чергова виборча кампанія. Цього разу наприкінці жовтня відбудуться місцеві вибори.

Закарпатські політики активно включилися в кампанію. Вже по всій області натицькані білборди з політичними лозунгами. І всі корчать із себе патріотів, господарників та благодійників. І завжди дивуєшся, чому ж усі обіцянки забуваються відразу після виборів.

Взагалі-то, у кампанії нічого нового не очікується. Курйозною була ситуація із стартом кампанії «Слуг народу». Хлопці видрукували купу рекламних білбордів і зробили помилку в тексті — не поставили кому перед «хто». Звичайно ж, про цю помилку відразу ж заговорила громадськість. «Слуги народу» вирішили не передруковувати рекламні білборди, а просто видрукували «коми» і розклеювали їх на готові білборди.

Вирішила звернути на себе увагу і пропутінська партія Медведчука ОПЗЖ. Вони розкричалися на весь світ про те, що на їхній партійний офіс в Ужгороді напали. І на доказ продемонстрували пляму фарби на вікні офісу. Медведчуківці ще й пафосно заявили, що якщо опоненти нападають, то значить бояться чесної конкуренції. Насправді ж, у соцмережах у більшості коментарів йдеться про те, що так звані опозиціонери Медведчука самі собі бризнули фарби на вікна, щоб створити інформаційний привід.

Цікавою обіцяє бути боротьба за крісло голови Ужгорода. Нинішній мер, якого тягають правоохоронці через корупційні дії, активно почав себе рекламувати на всьому — асфальті, бруківці, смітті і навіть випускників шкіл приплів для самореклами. Але ужгородців уже нудить від мера, який має в десятки разів більший бюджет, ніж його попередники, але не може ним гідно розпорядитися. Тому сиплеться навіть те, що було щойно відремонтоване, бо відсутність фаховості в діях міської влади просто вражаюча і скоро у мерії вже не буде кому працювати, бо чиновників закривають за грати.

Вигулькнув, як Пилип із конопель, і ужгородський псевдореволюціонер Віктор Щадей. Той вже записав відеоролик про те, що він йде в мери, щоб «повернути місто ужгородцям». Ролик зроблений в традиційному стилі «Слуг народу» — в динаміці і речитативною риторикою. Але Щадей ніколи не був самостійним політиком і за ним явно стоять ляльководи, які просто використовують Щадея, щоб забрати місто під себе.

Одним словом, починається нова хвиля політичного шоу, і буде цікаво. Головне, щоб виборці нарешті почали думати, не піддавалися обіцянкам популістів і не продавали свій голос.

Більше про особливості цьогорічної кампанії читайте в 32-му номері друкованого видання РІО.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат