Безальтернативний кандидат

11.10.2020 17:58 ПОЛІТИКА

Аналізуючи програми кандидатів на посаду міського голови міста Ужгород, не перестає дивувати їхня одностайність у тому, що для вирішення будь-яких проблем міста (водопостачання, ремонт доріг, сортування побутових відходів, облаштування спортивних майданчиків, ремонт будинків тощо) необхідно розробити відповідні плани, провести експертизи і т. ін. Усі вони роздають обіцянки, але не пишуть, як вирішуватимуть ці питання.

Більше того, жоден з них не поінформував, що зроблено особисто ним для жителів міста, розвитку освіти, медицини, підприємства, благоустрою, і чи є у них узагалі управлінський досвід.

Тому хочу поділитися своїми думками (не претендуючи на істину в останній інстанції) про роботу Сергія Ратушняка, як міського голови в минулому. Просто нагадаю.

Сергій Миколайович Ратушняк:

— за кілька місяців (не за 5 років) організував роботи з благоустрою про спекту Свободи;

— в короткий термін організував виконання робіт з благоустрою площі та вулиці нового торгового центру «Токіо»;

— за його участі в школах і дошкільних установах міста були облаштовані автономні котельні;

— організував виконання робіт із заміни в навчальних закладах міста старих вікон на склопакети.

Всі ми пригадуємо, як Сергій Ратушняк планував побудувати в Боздоському парку Аквапарк, і якби не перешкоди з боку окремих обласних посадових осіб, то ужгородцям не потрібно було б їздити за межі міста, щоб оздоровити своїх дітей.

Якщо Сергій Миколайович стане міським головою, то й надалі вирішуватиме питання, пов’язані з добробутом ужгородців, покращенням благоустрою, розвитком підприємництва, освіти та медицини в нашому місті! В Ужгорода появився шанс.

Володимир Огар, відмінник освіти, заслужений працівник освіти

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат