Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 280, 20

Активісти заблокували КПП   на держкордонах України

Все почалося з того, що активісти з громадської організації «Завтра», яка об’єднує водіїв автомобілів із закордонною реєстрацією, оприлюднили скандальне рішення органів ДФС щодо довідок зі станцій автомобільного обслуговування. Якщо коротко, то митники відмовлялися в подальшому приймати до уваги довідки зі СТО, які засвідчували, що автомобіль був у ремонті, тому неможливо було перетнути кордон у визначений законодавством термін.

Пасажирські перевезення в Ужгороді   здійснюють родичі мера та корупціонер

Більшість маршрутів пасажирських перевезень належать фірмі родичів мера Ужгорода Богдана Андріїва і ця фірма цього року розпиляє в 6 разів більше компенсаційних коштів, ніж минулого року

У нас нема шансів   протистояти Росії

Тепер уже остаточно зрозуміло, що у нас не було можливості втримати Крим і була загроза втратити всю країну.

Яценюку поставили двійку, але не зняли

Вітаємо у країні «Любі друзі-2». У 2005 році президент мав переважну підтримку народу. Був демократичний прем’єр-міністр і була демократична більшість у парламенті. Але «любі друзі» пересварилися. Амбіції ідіотів. Чим усе це закінчилося, ми знаємо. На 8 років прийшла в Україну проросійська влада.

Деякі нардепи через бажання створити в Закарпатті економічні спецзони називають нас сепаратистами та

Нещодавно в Закарпатті відбувся Форум ініціатив під назвою «Закарпатський економічний експеримент», на якому йшла мова про необхідність створення в області економічної зони.

Москаль свариться   з Балогами через ПТУ

Тема фінансування профтех­освіти загострила стосунки між головою Закарпатської ОДА Геннадієм Москалем та кланом Балог. Нагадаємо, що в держбюджеті України було передбачено, що професійно-технічні училища повинні фінансуватися з місцевих бюджетів. Це велике навантаження на бюджети і влада Мукачева відмовилася фінансувати ПТУ.

Суд над правосеками в Ужгороді перетворився в агресивне шоу

Суд над правосеками в Ужгороді перетворився в агресивне шоу.

Хтось розпалює ворожнечу   між закарпатцями та «добровольцями»

Цього тижня тема драгобратської бійні все ще була на слуху. Представники «Правого cектору» не мають наміру миритися з тим, як їхніх побратимів кидають за грати. На жаль, у протистоянні правоохоронців із представниками «Правого сектору» та бійців добровольчих батальйонів занадто мало об’єктивності. Кожен гне свою лінію.

Стрілянина на Драгобраті

П’яний бешкет «правосеків» чи спланована акція?

Москаль: Мені до лампочки, що хтось не вважає мене інтелігентом!

Геннадій Москаль: «Мені до лампочки, що хтось не вважає мене інтелігентом! Де були наші, вибачте, «вошиві інтелігенти», коли найняті Росією молодчики штурмом брали адмінбудівлі у Криму, Луганську й Донецьку? Тихенько сиділи собі збоку»…

Невиправдані надії: поліція стала посміховиськом

Українці мріяли про ті часи, коли нарешті у країні буде справжня поліція: непідвладна та професійна. Саме тому анонсовані реформи і створення нової патрульної поліції давали певні надії на краще.

Балогу притиснули і в облраді

Віктор Балога втрачає вплив у Закарпатті. Після виборів він позбувся кількох мерів і голів районних рад. «Єдиний центр» ще має більшість у Мукачеві та міцно стоїть в Іршавському районі і це все, що залишилося від ще недавнього майже монопольного панування Балоги в області.

Чому облрада все ще без голови?

У Закарпатсь­кій облраді патова си­ту­ація. У вів­торок депутати знову збиралися на засідання сесії, щоб обрати голову, однак нічого не вийшло. По-перше, в залі зареєструвалося лише 20 депутатів і не було кворуму, щоб почати засідання. По-друге, головуючий на сесії Геннадій Москаль попросив президію перенести засідання ще на тиждень. Він мотивував це тим, що має купу роботи і робочу поїздку в Угорщину.

СБУ не там шукає?

Журналіст та громадський активіст Павло Федака оприлюднив на своїй сторінці у Facebook таку інформацію: «УСБ України в Закарпатській області відкрило щодо мене оперативно-розшукову справу у зв’язку з підозрою в організації терористичного акту за статтею 258 ч. 1 Кримінального кодексу України.

Екс-міністр МВС Захарченко все ще контролює видобуток   золота в Закарпатті

Три з семи спецдозволів на вивчення родовищ або видобуток руд дорогоцінних металів досі перебувають у компаній, пов’язаних із колишнім міністром МВС Віталієм Захарченком.

Сергій Ратушняк: Головні висновки з виборів

Моя багаторічна праця з роз’яснення антидержавної і кримінально-аморальної суті клану завидівського і його ватажка, «любодрузя» і «ригівця» краю Балоги   принесла успіх. Він став «жупалом» і опудалом. Лідером антирейтингу.

Експерименти над Ужгородом триватимуть

У той час, коли все Закарпаття вже підрахувало результати виборів і навіть проводило перші сесії, в Ужгороді ще відбувався фарс під назвою «другий тур виборів мера».

Павло Федака: Обрання Андріїва мером Ужгорода є консолі­до­ва­ним рішенням Москаля, Ланя   та Балоги

Висуванець «Відродження» Богдан Андріїв переміг у другому турі виборів ужгородського міського голови завдяки об’єднанню зусиль голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, народних депутатів Віктора Балоги та Михайла Ланя. Про це у ефірі програми «Про головне» телеканалу «Тиса-1» заявив журналіст Павло Федака.

Сергій Ратушняк представив громаді своє бачення розвитку Ужгорода

У понеділок, 9 листопада, в Ужгородському прес-клубі відбувся захід «Ужгород має право обрати кращого», який організовувався громадською організацією «Молодіжний ініціативний центр «За професійну діяльність» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Чому чужинець Андріїв   хоче стати мером Ужгорода?

Ви ніде не знайдете інформацію про освіту Богдана Андріїва. Її нема. Як і багато іншої інформації. Людина приїхала в Закарпаття зі Стрийського району на Львівщині не просто так.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат