Чим здивував Порошенко американців

24.09.2017 17:11 ПОЛІТИКА

Президент України Петро Порошенко знову навідався до США. Було кілька зустрічей з місцевим бізнесом, була зустріч із американським президентом, був виступ в ООН. Тут в Україні ми всі прекрасно знаємо, у якому стані перебуваємо, як рухається економіка і як нам тут живеться. Та не дуже весело живеться. Гривня падає, бо не витримує додаткового друку через необхідне рефінансування банків. Тобто, інфляція з’їдає «розвиток». Зарплати все одно не встигають за цінами та тарифами. Малий бізнес ледь виживає.


Але все це не завадило Порошенку розповідати гарні казочки перед американцями. Мовляв, ми ростемо і жити у нас прекрасно. Але не погано було би нам підкинути ще трохи фінансової допомоги.

Ми всі чудово знаємо, що фінансову допомогу просто так не дають. Ми всі чудово знаємо, що будь-яка фінансова допомога потім б’є по Україні. Бо за транші від МВФ у нас вимагають продавати землю, експортувати ліс-кругляк або піднімати тарифи. На жаль, українська влада змушена йти на ці умови, бо без грошей Заходу не дасть показників. І нікого з влади не турбує, що ці позики не просто розорять наші землі та ліси, але й нашим внукам та правнукам доведеться повертати ці позики.

Закарпатський політик Сергій Ратушняк написав із цього приводу:

— Послухайте, що каже Порошенко перед своїми господарями — Ротшильдами в Нью-Йорку:

— успіхи в енергетичній реформі. (Це — вибух цін на користь Ахметова, Фірташа, Медведчука, Порошенка);

— почищена і реформована сучасна банківська система України. (Це — 320 % інфляція   через пограбування всіх нас рефінансуванням);

— нечуваний ріст економіки. (Це — 30 % від рівня Януковича у валютному вираженні);

— кілька інвесторів привели в Україну 10 млрд. дол. (Це коли за нещасний мільярд від нас вимагають увесь ліс і всю землю)...

Про яку країну він говорив — я не зрозумів.

Що, крім Приватбанку, подарує Порошенко Ротшильдам — поки не зрозуміло.

Але резюме пафосної брехні і заяв: ми процвітаємо, все в економіці росте, але треба чергові мільярди ЗАПОЗИЧЕНЬ.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат