Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-03') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 300, 20

Сергій Ратушняк представив громаді своє бачення розвитку Ужгорода

У понеділок, 9 листопада, в Ужгородському прес-клубі відбувся захід «Ужгород має право обрати кращого», який організовувався громадською організацією «Молодіжний ініціативний центр «За професійну діяльність» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

Чому чужинець Андріїв   хоче стати мером Ужгорода?

Ви ніде не знайдете інформацію про освіту Богдана Андріїва. Її нема. Як і багато іншої інформації. Людина приїхала в Закарпаття зі Стрийського району на Львівщині не просто так.

Ужгороду потрібен   сильний мер,   на якого не зможуть   чинити тиск пройдохи

Олег Муртазін балотувався на крісло мера від Партії захисників Вітчизни, яка й висунула його кандидатуру. Проводячи агітацію, спокійно ставився до того, як колеги чи друзі робили свій вибір на користь Сергія Ратушняка. Олег переконаний, що цей кандидат має сталий склад своїх виборців, які голосують за нього, тому що довіряють.

Як Андріїв під мухою погрожував активісткам фізичною розправою на Антимайдані

Штаб Андріїва пішов на злочинний шлях маніпуляцій. Андріїв розвісив білборди, на яких використав символіку демократичних партій. З цього приводу вже обурювалися лідери цих партій, які не те що не вважають Андріїва демократом, а нагадують Андріїву про його «регіональне» минуле. Андріїв — представник злочинної Партії регіонів періоду Майдану.

Балоги працюють на Андріїва

Як повідомило ProZak.info, інформаційні та людські ресурси нардепа Віктора Балоги активно працюють на кандидата в мери Ужгорода Богдана Андріїва. І це при тому, що Андріїв веде в Ужгородську міськраду партію екс-регіоналів «Відродження», якою в Закарпатті опікується політичний та бізнесовий опонент Балоги Михайло Ланьо.

Сергій Ратушняк: Об’єднаймося навколо ідеї — «Ужгород — місто мрії, в якому ми живемо!».   І я в це в

Бліц-інтерв’ю з одним із фіналістів виборчих перегонів у мери Ужгорода Сергієм Ратушняком.

Учасникам дебатів на посаду мера Ужгорода запропонували підписати декларацію чесних виборів

Журналістська спільнота Закарпаття запропонувала Сергію Ратушняку та Богдану Андріїву перед теледебатами напередодні виборів підписати угоду чистих намірів.

Невиборчі   українські скандали

На фоні місцевих виборів у Україні виникло кілька гучних скандалів. Найбільший із них це затримання Геннадія Корбана, якого називали правою рукою олігарха Коломойського.

Кому довіримо місто?

Це були брудні вибори. Настільки брудні, що прогресивна частина ужгородців готова йти з протестами до правоохоронців, які не забезпечили прозорість кампанії.

Для чого андріївці скупили газету «РІО»

Минулої суботи багато наших читачів так і не змогли купити газету «РІО». Невідомі особи скупили весь наклад, який був в Ужгороді.

Сергій Ратушняк: Дякую всім ужгородцям за підтримку

Дякую кожному ужгородцеві, який прийшов на вибори і віддав свій голос свідомо, з гордістю і гідністю. Кожний голос, який я отримав у першому турі, це підтримка і дороговказ на оновлення міста Ужгорода.

Стислий аналіз виборів

Вибори відбулися. Хоч і не всюди. Місцями є драма. Місцями все занадто прогнозовано.

Пробний камінь Сергія Ратушняка

Мабуть, що вперше за понад двадцять років   української «незалежності» в період чергових   виборів знайшовся сміливець балотуватися   на надзвичайно відповідальну посаду абсолютно чесно і прозоро — БЕЗ ПІДКУПУ! ! !

Ратушняк   до мукачівців

Мукачівці, знедолені й замордовані кримінальною бандою братків Балог із 1998 року, піднімайтеся на народне віче, відміняйте вибори-підкуп під сина, внука й інших байстрюків цієї страшної зграї.

Повернути Ужгороду господаря!

Вірю в мудрість ужгородців. Вірю і в те, що вони не піддадуться більше популістським лозунгам та брехні. Так само впевнений, що в моїх земляків вистачить глузду не піддатися на підкуп пройдисвітів.

Щоб вас не обманули

Зараз на вибори йде кілька нових політичних проектів. На їхню розкрутку олігархи не шкодують грошей. Скрізь білборди та ролики про те, які ці партії потрібні Україні.

Соціологи   підтвердили довіру до Ратушняка

Як ми повідомляли, за даними телефонного опи­тування близько 500 уж­городців беззаперечним лідером перегонів є Сергій Ратушняк, який набрав понад 23 % голосів, випередивши найближчого конкурента Богдана Андріїва на 9 %.

Справжнє обличчя Горвата

Я подивився в Інтернеті той відеоролик, у якому нардеп від Ужгорода, король «Дастора» кидається мало не з матюками на активістів і щось бовкоче. Нарешті всі побачили справжнє обличчя цього депутата.

Сергій Ратушняк: Не продавайтеся і не обирайте криміналітет до влади!

Хочу нагадати шановним закарпатцям і ужгородцям, як Вас по всьому краю безсовісно і безкарно грабувала банда СДПУ(о) в 1995—2000 роках.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат