Газета » ПОЛІТИКА

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '4')or('0' >= '4')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(4 = '13')) order by id desc LIMIT 100, 20

Безальтернативний кандидат

Аналізуючи програми кандидатів на посаду міського голови міста Ужгород, не перестає дивувати їхня одностайність у тому, що для вирішення будь-яких проблем міста (водопостачання, ремонт доріг, сортування побутових відходів, облаштування спортивних майданчиків, ремонт будинків тощо) необхідно розробити відповідні плани, провести експертизи і т. ін. Усі вони роздають обіцянки, але не пишуть, як вирішуватимуть ці питання.

Сергій Ратушняк: Україна стоїть на порозі зникнення як держава...

...і тому, не розкрадаючи місцевий бюджет, ми історично зобов’язані підняти міста і регіони на новий якісний рівень. Це наш останній шанс

Міністерство закордонних справ в Ужгороді представлятиме ветеринар

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив екс-заступник голови Закарпатської ОДА Ярослав Галас.

Ужгородці повинні проголосувати за патріота міста

Стартувала виборча кампанія і своєю думкою щодо цих виборів з нами поділився відомий на Закарпатті політик та фінансист Василь Прокопець.

Закарпаття в епіцентрі

Цього тижня Закарпаття було в епіцентрі подій. У середу тут зустрілися глави дипломатичних відомств Угорщини та України Петер Сіярто та Дмитро Кулеба. Наразі наші стосунки налагоджуються і Сіярто дав знати, що Угорщина готова розблокувати свій протест проти наближення України до НАТО, якщо Україна дасть змогу закарпатським угорцям здобувати освіту рідною мовою. Окрім того, Угорщина готова багато інвестувати в Україну.

Олексій Петров: Закарпаття мені зайшло. Із задоволенням залишився би тут жити

Коли в квітні цього року головою Закарпатської ОДА призначили генерала СБУ Олексія Петрова, то закарпатці насторожилися. У генерала не було досвіду адміністративної роботи, і хто знає, як він розбирається в господарських питаннях, а область наша міцно осіла на останній сходинці щодо соціально-економічного розвитку в Україні.

Закарпатські політики заворушилися

В Україні почалася чергова виборча кампанія. Цього разу наприкінці жовтня відбудуться місцеві вибори.

В Ужгороді пропутінська партія заявляє про напад на офіс

Для створення інформаційного приводу достатньо бризнути на вікно офісу трохи фарби. Все це фотографується і подається в пресі як напад противників. Більше того, медведчуківська преса пише про цей акт, як «страхи опонентів перед чесною боротьбою на політичних перегонах».

На десятьох нардепів від Закарпаття з бюджету вже було витрачено 4 млн. грн.

У середньому один закарпатський нардеп обійшовся платникам податків у 400 тисяч гривень. Такі дані оприлюднила Громадська мережа ОПОРА.

Безперспективний план

Нещодавно народилася доволі мотивуюча новина — уряд схвалив Перспективний план розвитку об’єднаних громад на Закарпатті. І подавалося все з пафосом, мовляв, у плані все так, як ми хотіли.

Краще без пафосу

Останнім часом на фоні загального невдоволення населення соціально-економічним станом у країні, влада видає в ефіри пафосні лозунги про те, як країна перебудовується. Ще й придумали назву під це — «Велике будівництво».

Колишнім телеканалом Балоги володіють два нардепи

Закарпатський телеканал «М-студіо» змінив структуру власності, зокрема, тепер медіа-актив опосередковано належить родинам двох депутатів парламенту — Василя Петьовки та Валерія Лунченка, а також депутата Закарпатської обласної ради Мирослава Білецького. Крім того, стосунок до телеканалу може мати й народний депутат Роберт Горват. Про це повідомляє представник ІМІ в області, посилаючись на дані державних реєстрів.

Залізна стіна

Сотні тисяч українців повернулися із заробітків додому. Особливо ті, хто працював на підприємствах за кордоном, які змушені були закритися через карантин. Серед цих заробітчан і закарпатці.

Знайшли цапа відбувайла

Рейтинг Зеленського різко падає. Навіть стійкі його прихильники зрозуміли, що час йде, а позитивних змін не сталося. Стало гірше. В оточенні президента вирішили терміново знайти крайнього в цій ситуації і легко знайшли — уряд Гончарука.

Втрата довіри

Ця влада остаточно втрачає довіру людей. Мова навіть не про невиконані обіцянки. Люди вже навчені, що політики перед виборами багато чого обіцяють. Лише найпримітивніші цьому вірять. Але є ще великий сегмент електорату, який голосував за нинішню владу не так через обіцянки, як через бажання побачити у владі нові обличчя.

Багата влада

Цього тижня було два скандали й обидва стосувалися нашої влади.

Ми не здалися

Цього тижня вся увага українців була прикута до Парижа, де відбулася перша зустріч у Нормандському форматі за участі канцлера Німеччини Меркель, Президента Франції Макрона, а також Президентів України та Росії.

Зеленський призначив нових голів райдержадміністрацій   на Закарпатті

Як ми повідомляли, було призначено головою Іршавської РДА Віктора Товстого. Згодом появилося розпорядження про призначення головою Свалявської РДА Романа Тарабія.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат