Як уникнути приниження

08.12.2019 15:31 ПОЛІТИКА

Цього тижня окупанти на фронті вбили двох українських бойових спецпризначенців. Там стріляють щодня. Там нас ненавидять, а Путіну довіряють більше, ніж Зеленському. Там ходять на волі ті, хто знищував українських патріотів. А нам потрібно з ними якось примиритися. Бо президент пообіцяв мир.

Уже найближчого понеділка відбудеться саміт у Нормандському форматі, на якому буде вирішуватися доля війни. Зеленський на перепутті. Він обіцяв мир і його можна досягти, але доведеться йти на величезні поступки Росії, а цього не зрозуміють українці. Бо українці не ніколи не зрозуміють, як можна віддати окупантам території та ще й годувати цих окупантів.

А Путін вже просто насміхається над Зеленським і принизливо каже, що Росія не має наміру поступатися нічим. Більше того, Путін принизливо сказав, що говоритиме з Зеленським на саміті лише в тому випадку, якщо в українського президента будуть якісь притомні пропозиції.

У ці дні була 25-та річниця Будапештського меморандуму, на якому найсильніші держави світу зобов’язалися допомагати Україні та захищати її в обмін на знищення ядерної зброї. Серед гарантів була і Росія. Ми свої зобов’язання виконали. А держави-гаранти на нас чхали. А Путін ще й території відтяв. То як нам бути? На кого сподіватися? Відповідь однозначна: на себе.

«Ось гарантія 100 % приросту ВВП і мир в Україні:  

— ніяких формул Путіна—Штайнмайєра, ніяких Нормандських форматів, крім Будапештського;

— ніякого транзиту газу, крім консорціуму з ЄС;

— власна ядерна зброя, замість розведення військ на фронті;

— націоналізація всіх облгазів і обленерго, металургії, покладів корисних копалин;

— кримінальна відповідальність за контрабанду понад 100 тисяч грн.;

— відміна Асоціації з ЄС і захист вітчизняного виробника;

— несплата податків — тяжкий злочин проти держави;

— відмова від сплати всіх боргів до розслідування джерел походження цих коштів;

— націоналізація всього офшорного майна і капіталу на теренах України», — написав відомий закарпатський політик Сергій Ратушняк на своїй сторінці у Facebook.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат