Велике прибирання для великого гостя

14.05.2018 14:23 ПОЛІТИКА

Спочатку ужгородці помітили, що в останні дні в місті триває якесь хоч трошки хаотичне, але активне наведення марафету. Вулиці вичищали і підлатували. Мили мости і малювали розмітку на дорогах. Стригли кущі та траву. Такого не було навіть перед початком сакурової лихоманки. Тоді владі міста було начхати на те, яким побачать туристи Ужгород.

Згодом стало відомо, що до Ужгорода приїде велике начальство. Сам прем’єр-міністр Володимир Гройсман власною персоною. Він останнім часом досить завзято розповідає про те, як його уряд дбає про добробут і які великі гроші виділяються на ремонти доріг. То було би для Гройсмана великою несподіванкою, що закарпатські дороги, м’яко кажучи, далекі від ідеалу.

У соцмережах уже навіть почали жартувати, що хоч би як таємні служби намагалися приховати маршрут глави уряду в Закарпатті, все одно все буде очевидним. Там, де дороги підлатали і розмалювали, там і проляже маршрут прем’єр-міністра.

От, приміром, дорогу довели до кондиції в напрямку КПП «Тиса». Саме туди і поїхав глава уряду. Він взяв участь у круглому столі бізнесменів на «Єврокарі» в Соломоново. А ще дорогу ремонтували до села Бобовище в Мукачівському районі. І там побував Гройсман, відвідавши винзавод.

І тут виникає питання до місцевої влади. Чому ви знаходите можливість і кошти на ремонти доріг та благоустрою для того, щоб догодити київському начальству, але не робите це для людей, які вас обрали на ці владні посади? Ні Гройсман, ні Порошенко не будуть вас обирати на наступних виборах, а будуть обирати ті, кого ви ігноруєте. Чи ви знову сподіваєтеся на 500-гривневі подачки?

ТЕГИ : візит гройсмана в ужгород

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат