Заступник мера Ужгорода Цап через суд відновлюється на посаді

06.05.2018 15:48 ПОЛІТИКА

Заступник мера Ужгорода Іштван Цап наразі очікує рішення суду після того, як його було затримано за підозрою в отриманні хабара.

Ще в грудні минулого року була спроба звільнити Іштвана Цапа з посади заступника мера, однак   депутати не проголосували за це рішення. Згодом під тиском активістів влада Ужгорода пішла на хитрий крок — не звільняти Цапа з посади, бо це мало би негативний ефект для подальшого судового розгляду щодо отримання хабара, а просто на сесії скоротити посаду першого заступника мера Ужгорода.

Тепер, як повідомляє видання «Трибуна», Іштван Цап подав позов до суду на таке рішення сесії. Суд позов Цапа задовольнив і навіть постановив компенсувати позивачеві судові витрати на суму 700 грн. Щоправда, Ужгородська міськрада має право на апеляцію цього рішення. Але, як повідомляє «Трибуна», там вирішили апеляцію не подавати.

Таким чином, є цілком очевидним, що влада Ужгорода   не має наміру «здавати» Іштвана Цапа і готова поновити його на роботі. Тепер дії міськради стануть лакмусовим папірцем: чи зробить мер крок зі звільнення свого колишнього заступника?

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат