Ні дня без скандалів

03.03.2017 15:56 ПОЛІТИКА

Антикорупціонери мають претензії до голови податково-митного відомства країни Романа Насірова. Кажуть, той завдав збитки державі на 2 мільярди. Мало хто думав, що таку велику   рибу, яка налагодила фінансові потоки в приватні засіки багатьох можновладців, хтось може вибити з крісла.


Тим не менше, на Насірова наїхали і той конкретно «насірив» і навіть, за давньою українською традицією в таких випадках, став тимчасово напівмертвим.

Насірова вирішили прибрати, бо став занадто самостійним і навіть на інавгурацію Трампа літав. Поставлять когось такого, хто відновить стабільність у постачанні фінансів нагору. Але гірше те, що новини з Насіровим вибили з інформаційного простору тему блокади патріотами ЛНР/ДНР. А патріоти попри тиск і провокації не здаються, бо розуміють, що тільки блокадою окупованих територій можна досягти капітуляції ворогів і вдарити по олігархові Ахметову.

Політик Сергій Ратушняк закликав підтримати блокаду і блокадників.

«Українці, ПІДТРИМАЙМО БЛОКАДУ ЛНР—ДНР! Саме завдяки цьому пропадуть російські й «наші» бандити-олігархи, які на дешевій робочій силі та сировині 25 років накопичували сотні мільярдів і дійшли до узурпації влади в Україні, втрати територій і війни.

Всередині ЛНР—ДНР безробітні металург і шахтар встають проти криміналу сепаратистів і їхніх поплічників — криміналу з РФ.

БЛОКАДА — це шлях перемоги на Сході, де наша влада на крові заробляє мільярди, годує і підтримує процеси в ЛНР—ДНР. Вірність цих кроків підтверджується тим, що розблокування вимагають бандити Захарченко і Плотницький разом зі своїм паханом Ахметовим і Порошенком—Гройсманом. Насправді ж нікому вугілля ДНР—ЛНР, крім України, продати неможливо. А Ахметов саботує все інше вугілля з України, заробляючи з антиукраїнською владою 500 % прибутків.

ТАК, БЛОКАДІ! СЛАВА БЛОКАДНИКАМ!» — написав Ратушняк.
Аналіз блокади дав відомий український аналітик Володимир Лановий.



Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат