У повітрі пахне смаженим

24.02.2017 17:04 ПОЛІТИКА

В Україні діється щось дивне і ситуація виходить з-під контролю. Після затишшя в АТО на гражданку повертаються фронтовики. Злі й ображені. Час від часу відбуваються якісь дивні напади з перестрілками. А в Харкові взагалі між собою влаштували перестрілку дві озброєні групи хлопців із АТО.


А тут ще річниця Майдану. Деякі політики вирішили використати цю дату під власний піар, тому й акції проводили окремо. Знову горіли шини, знову хтось комусь ламав ребра. Знову виникали розбірки про те, хто ж месія і хто повинен валити владу і брати кермо у власні руки.

І чим більше таких розбірок, тим спокійніше почувається нинішня влада. Цей хаос владі на руку. Як і росіянам, які кивають Європі та США у наш бік і кажуть: «Бачите, кого ви пригріли…». І Путін легко офіційно визнає паспорти, які видають сепаратисти ЛНР—ДНР, що є плювком і в бік України, і в бік всього цивілізованого світу. Мовляв, із Україною нема про що говорити, а людей на Донбасі рятувати потрібно.

Адже зрозуміло, що найбідніша країна Європи вже всім набридла. Країна, яка має неймовірний потенціал, грубо грабується олігархами від влади та їхнім оточенням. Щоб навести порядок у цій країні, варто лише поставити на місце олігархів, які не просто встановлюють нам тарифи і ціни, а й вирішують, хто повинен керувати народом.

Але як може президент-олігарх піти проти інших олігархів-побратимів?

Щоправда, цього ж таки тижня ще одна подія заслуговує на увагу. Суд в Австрії видав постанову про екстрадицію до США опального олігарха Дмитра Фірташа. Це дуже серйозна фігура, яка впливала на політичне та соціально-економічне життя України. Якщо Фірташу не вдасться відбитися, то у США на нього чекає доля Лазаренка. Схоже на те, що якщо ми самі не зможемо розібратися зі своїми олігархами та можновладцями, то це зробить хтось інший. Але не тому, що вболівають за простих українців. А просто у них є щодо України свій інтерес.

Ось як прокоментував ще деякі актуальні події цього тижня політик Сергій Ратушняк:

— Сотні разів президент збрехав. У СУЧАСНИХ і цивілізованих державах достатньо ОДНОЇ брехні для імпічменту, відставки тощо.

У нас від Порошенка знов ллється «потік свідомості»:   «Українське питання — перше, основне, в центрі уваги, найвищого рівня і ваги... на всіх державах і міжнародних форумах і майданчиках».

Але це все СУЦІЛЬНА БРЕХНЯ! Всім уже відомо, що цей пан — у трійці найбрутальніших корупціонерів світу. І дій на користь Путіна більше, ніж інших. Цинічне заробітчанство на крові спільно з попередниками.

Європа і світ втомилися від слів Україна і Порошенко. Їх від цього відверто нудить.

І як вінець — читайте євроновини. Німецька поліція затримала українського військового на вимогу і за рішенням суду АНЕКСОВАНОГО КРИМУ.   Ось нам вирок. Німеччина визнала Крим російською частиною.

А тим часом Порошенко продає українцям «Таврії» за ціною «Мерседеса». Цей грабіж називається   «Роттердам+»

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат