Виплекали на свою голову…

16.12.2016 18:00 ПОЛІТИКА

Звідки взялася Надя Савченко? Сиділа в російській в’язниці за те, що замордувала до смерті російських журналістів. Принаймні так розповіда­ли російські ЗМІ. Наші тривалий час мовчали, аж раптом стався дивний інформаційний прорив. Надя Савченко не сходила з екранів. Преса України цитувала кожну її фразу. Савченко вела себе агресивно щодо Путіна, одягала футболки з тризубом і час від часу оголошувала голодування.


Голодувала вона чи ні — це ніхто не знає. Але героїнею в Україні вона ставала дуже швидко. Вся країна пишалася Надією, а Юля Тимошенко швиденько записала Надю в список «Батьківщини» і зробила її нардепом. Рейтинг «Батьківщини» та Юлі з дна піднявся нагору.

Ще тоді деякі політологи натякали, що історія із Савченко може бути спланована Кремлем, але цих політологів відразу ж записували у вороги України.

Настав час і Надю Савченко випустили з-за грат і відправили в Україну. Але згідно з   міжнародними нормами права вона повинна була залишатися за гратами і в Україні. Тим не менше, владі довелося приймати спеціальний закон, за яким амністувати Савченко. Та згідно з цим законом на волю вийшло ще тисячі вбивць та гвалтівників. Ці виродки на волі знову почали скоювати страшні злочини. Суспільство почало задумуватися…

А ще в Україні Надії Савченко довелося говорити на камери та з трибун. І перші ж її слова трошки шокували суспільство, бо тхнуло шизофренією. Згодом Савченко почала викидати такі неадекватні коники, що народ почав остаточно прозрівати. Надя брала на себе функції державного діяча і лізла в переговорні процеси.

Ну і нарешті, нікого не попередивши, Надія Савченко днями поїхала в окуповану зону, де в ресторані посиділа з лідерами невизнаних республік Захарченком та Плотницьким. Про що вони там насправді говорили, ніхто не дізнається. Але факт залишається фактом. Якщо ніхто її не уповноважував їхати на переговори, тоді виходить, що це була приватна зустріч. Із ворогом.

Ця поїздка викликала величезний резонанс. Українці почали матюкати Надію на чому світ стоїть. Юля Тимошенко так перелякалася, що вирішила вигнати Савченко з партії.

Аж тут виникає питання: хто штучно робив із Надії героя? З якою метою? Хто виплекав нового політичного лідера? І чи не ті самі люди зараз починають її топити? Чи вона сама перегнула палицю?

Коментар закарпатського політика Сергія Ратушняка

— ЖАЛЮГІДНІСТЬ. Це я про нас. Про Україну. Неадекватну гермафродитку Савченко допустити в армію, де вона п’є, наркоманить. Катує і вбиває полонених та цивільних. Та, не воювавши жодного дня, преться в полон. Гинуть 14 хлопців. Далі ФСБ (ГДБ) із Медведчуком роблять ЗМІ-бульбашку. Подрузі Тимошенко скидають її як рятівний круг і це спрацьовує: Юлька пролізає в ВРУ зі своїми 5,01 %.

Далі вся держава волає: «Волю — Надії Савченко!». Далі закон під Савченко придумали. Під нього понад 7000 убивць і гвалтівників вийшли, які вже на волі ще понад 50 людей вбили.

Далі транс-секс-шизофренічка їде в Мінськ, де легалізовує бандитів-кілерів. І що ми? Замість арешту, осуду, зняття мандата і звання героя... Цілодобові прямі ефіри, дискусії, розсуди й утворення армії прихильників.

Яка жалюгідність. А в Європі — найбагатший президент у світі (український) вже має статус постачальника лісу кругляка. Бо жалюгідний. Як і його виборець.

Кому там прокричати «Слава», кому «Смерть»? Чи, може, москалі як бидло обрали бандюків за 500 грн., а зараз соплі розпустили... Отож.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат