В України є два шляхи — Пінчука і Ратушняка

13.01.2017 15:02 ПОЛІТИКА

Як відомо, Адмі­ніст­рація Порошенка лише через тиждень натужних роздумів зреагувала на капітулянтську провокацію кучмівського зятька, надруковану у The Wall Street Journal.

Чиновники АПУ після підозрілої паузи запевнили, що «компроміси на умовах Росії є неправильною політикою». І при цьому ніхто з них не звернув увагу, що капітулянтські «компроміси» Пінчука є змонтованими в Кремлі пропозиціями Києву. Водночас стаття під назвою «Україна має піти на болісні компроміси заради миру з Росією» і зухвалим підзаголовком «Крим не має стати на шляху угоди, що завершить війну» стала підтвердженням наявності серед найбільших багатіїв України прокремлівських колаборантів, які цинічно продовжують вести свій бізнес з країною-агресором.

На цю провокацію не зміг не зреагувати політик Сергій Ратушняк (цитуємо за Facebook):

«Фактично Пінчук озвучив позицію Порошенка, повторивши пункти так званих «великих» Мінських угод. Узагальнено його «компроміси» — це капітуляція України, підписана власноруч президентом. А реально — це рішення, прийняте США та РФ. Без України.

Ну, а чим ще могло закінчитися розграбування та знищення української нації й держави усіма її керманичами, починаючи з 1991 року? У той період був такий пахан Кучма, у кабінеті якого Пінчуки і Порошенки отримували у подарунок ласі шматки влади від тодішнього українського суверена, що й зробило цих жебраків мільярдерами, а Україну — шматком жебрацького лайна у центрі Європи рівня «ліс-кругляк» і тому подібних «цінностей».

Якщо ж Порошенко хоче мені і всій країні це заперечити та підтвердити свою українськість хоча би на 1 % — ось вам дорожня карта Ратушняка: «Випередимо хоча би раз за історію і США, і РФ. Визнаємо і Крим, і самоназвані ЛНР/ДНР — тимчасово окупованими територіями. Створимо там залізобетонну «ізраїльську» стіну. Націоналізуємо весь енергетичний сектор, забезпечимо стрімкі реформи і соціально-економічне зростання. Власне, це — мої «урізані» пропозиції 2014 року. У результаті Путіна інсульт розіб’є, коли на нього ще один «Крим» на голову і кишеню впаде.

А крикливим когутам із оселедцями та у камуфляжах хочу сказати просте: «Німеччина — хоч і набагато за рівнем випереджала нас, «гречкожерів», але цілих 50 років свою східну частину чекала».

Коментарі :


13.01.2017 21:46 Шони

Трубопрокатный бизнес Пинчука на 70% завязан на российские рынки. Отсюда его мотив.


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат