Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-03-29') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2160, 20

Удар по владі   через бізнес

Коли політики йдуть у владу, то вони прикриваються гарними лозунгами про те, що влада для них — можливість покращення життя українців. Дехто ще переконує, що хоче зробити Україну сильною. Пафос. І здебільшого брехня.

Закарпаття піднялося на три місця в рейтингу

Як відомо, президент Янукович пообіцяв зняти тих губернаторів, чиї області в рейтингу регіонів посядуть останні місця за підсумками 2013 року. Нагадаємо, що, за підсумками 2012 року, Закарпаття опинилося на останньому, 27-му місці в рейтингу регіонів України. І тоді область «упала» на дно через дитячу злочинність.

Опозиція не знає, кого виставить проти Януковича на виборах-2015

Опозиція явно розгубилася. Ще напередодні нового року лідер Удару чітко заявив, що опозиція висуне єдиного кандидата на виборах президента у 2015 році. Ну і натяк був на те, що він і буде тим кандидатом, бо, згідно рейтингів, саме Кличко може з найбільшим розривом перемогти Януковича.

Активісти автомайдану обклеїли ворота дачі Медведчука наліпками і оголосили його персоною non grata

У суботу активісти Ужгородського євромайдану влаштували автопробіг до дачі лідера проросійської партії «Український вибір» Віктора Медведчука, яка розташована на Воловеччині у с. Жденієво. З Ужгорода стартувало близько 20 автомобілів, за словами організаторів, до місця призначення колона прибула у складі майже п’яти десятків авто.

Через 20 років в Україні взагалі може перестати випадати сніг

Новий рік та Різдво без снігу втратили свою святкову атмосферу. Тисячі туристів з усієї України, Білорусі та Росії тинялися Закарпаттям у повному розпачі. Лижі не знадобилися. Багато з них більше не ризикуватимуть резервувати собі місця в наших готелях заздалегідь.

Що нового з початком 2014 року?

З 1 січня 2014 року в Україні набули чинності ряд змін, що стосуються різних сфер життєдіяльності. Пропонуємо увазі наших читачів найбільш значимі з них.

Недешеві діти

Наскільки вигідно ставати мамою у 2014-му.

Христос рождається заради спасіння кожного з нас

До Різдва потрібно готуватися, й передусім — сповіддю.

На чай до губернатора. Підсумкове інтерв"ю

Наша зустріч із керівником краю Олександром Ледидою відбулася вже в останні дні 2013-го. В робочий час «губернаторові» знайти вільну годинку не вдавалося, тому домовилися зустрітися після роботи в нього вдома. Олександр Олександрович затримувався, тож його дружина Тетяна Петрівна провела мене в робочий кабінет керівника краю і люб’язно частувала чаєм.

Чому Балоги втекли   з Майдану

Балоги дали доручення зняти свій намет із Євромайдану в центрі Києва і розпустити людей. Наразі намет знято, а всі люди, яких Балоги привезли до Києва, вже повернулися додому.

Новорічна ніч. Хроніка подій

У Нововрічну ніч без роботи правоохоронці не сиділи. Міліція була переведена на посилений режим несення служби. Як повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області, в першу добу Нового року вдалося уникнути великої кримінальної біди.

Кому дитину під ялинку? Хто перший народився в цьому році

У Новорічну ніч народилися троє хлопчиків і троє дівчаток.

Окуляри в оптиці за 99 гривень?

Парадоксально, незважаючи на наявність у місті мережі якісних оптичних салонів із недорогими акційними пропозиціями на окуляри, попит на так звані базарні, готові окуляри, які   носять по офісах та будинках або продають на лотках на базарах та в сумнівних магазинах оптики, не вщухає.

Церковний календар на 2014 рік

Пропонуємо ознайомитися з молитвами, постами, загальницями, а також календарем релігійних подій.

У 2014 році ужгородці зможуть масово пересісти на велосипеди

Під час останньої в цьому році сесії депутати ухвалили рішення спрямувати на Програму розвитку велоінфраструктури в м. Ужгороді на період 2014—2015 рр. 63 тис. грн. Тільки на розроблення проектно-кошторисної документації першої частини веломережі спрямують 10 тис. грн.

Побиття журналістки — ще трохи дров до багаття

Ну не йоханий бабай? Тільки народ почав думати про олів’є і оселедці під шубою, як знову якась задниця в цій країні трапляється.

Події року 2013

Світ завжди вражає своїми подіями. Масштаб та ситуації, смерті сотень тисяч людей, втрати визначних постатей, катастрофи, природні катаклізми, теракти, війни та наукові прориви — ці події просто не можуть залишати байдужими, вони вже завтра стануть частинкою світової історії, а сьогодні — дійсність, у якій ми живемо.

Чому Балоги спекулюють на сиротах

Вже традиційно у нас на Новорічні свята політики піаряться на сиротах, видаючи кілька подарунків із солодощами за велику благодійність, і описується ця благодійність у кишеньковій пресі. Преса клану Балог просто нашпигована інформаціями про те, як хтось із них навідався до дитбудинку чи інтернату і подарував сиротам цукерки.

Ужгород став першим містом   після столиці, де провів   майстер-класи Франциско Гомес

Відомий британський танцівник, в минулому один із журі популярного українського танцювального телешоу Франциско Гомес провів минулі вихідні в Ужгороді. За два дні Франциско встиг дати два майстер-класи з танцю та ді-джей-сет, саме ді-джеїнг, до речі, став новим захопленням танцівника.

Росія купила Україну

Цей тиждень був багатим на політичні події. І знаковим. Президент Янукович пообіцяв американцям та європейцям не розганяти Майдан і суд навіть переніс аж на кінець січня наступного року питання щодо розблокування державних будівель. Розгону не буде і Майдан перетворився на доволі нудну резервацію в центрі столиці.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат