Закликаємо підтримати Анатолія Гриценка

23.05.2014 17:22 ПОЛІТИКА

Заява Закарпатської молодіжної організації «Фронт опору» щодо
виборів президента.


Шановні краяни!

Цієї неділі кожен свідомий громадянин держави проголосує за одного з кандидатів у Президенти України! Президія нашої організації провела аналіз і прийняла колективне рішення щодо оптимальних кандидатур на посаду президента!

Ми одностайні в єдиному — жоден кандидат із обойми старої влади та жоден кандидат-олігарх не може очолювати Україну, бо це були наші принципи під час буремних днів Майдану. Саме через це ми категорично відкинули кандидатури Добкіна та Тігіпка, Тимошенко та Порошенка. Ми також усвідомлюємо, що кандидат Ляшко користується виключно популістськими заявами і експлуатує наші лозунги періоду Майдану, але насправді це чистої води маніпуляція свідомістю громадян, озвучення тих фраз, які близькі українцям. Ляшка важко уявити президентом європейської України, бо президентом повинна бути не людина лозунгів, а інтелектуал, знавець справи , за яким стоїть сильна команда.

Із кандидатур, які залишаються, ми обирали між Анатолієм Гриценком, Дмитром Ярошем та Ольгою Богомолець. Ми усвідомлюємо, що Ольга Богомолець може бути використана штабом одного з кандидатів-лідерів на противагу іншого кандидата-лідера для відбору голосів, тому при всій симпатії до Ольги Богомолець ми не можемо робити ставку на неї. Найболючішим було питання підтримки побратима з «Правого сектору» Дмитра Яроша. При всій повазі до цього лідера-патріота ми розуміємо, що його місце на передовій барикад, але в жодному випадку не в найвищому владному кріслі України. Сподіваємося, що Ярош знайде гідне місце в новій владі при іншому президенті.

Тому оптимальною для нас видається кандидатура людини з високим інтелектом, людини-патріота і людини з розумінням справи — колишнього міністра ЗСУ Анатолія Гриценка. Закликаємо всіх земляків із розумінням поставитися до нашого вибору і підтримати кандидатуру Гриценка на виборах Президента України!

Слава Україні!

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОЛІТИКА

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат