Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2220, 20

Іван Курах: «Ми часом навіть не здатні оцінити, наскільки вони розумні й проникливі...

...Коли повертаюся з роботи, він з першого мого погляду бачить, чи в хорошому я гуморі, чи зі мною варто «загравати» або ні»

Ми втратили суверенітет. Тепер уже назавжди

Хронологія євроінтеграційних новин класична: влада порахувала збитки від економічної блокади з боку Росії і розплакалася, що без Росії нам каюк.

Найбільше хабарів закарпатці   дають медикам

Чи не найбільше зло, яке нам дісталося від совка — корупція. Бо у нас «без бумажкі ти — какашка», а щоб отримати «бумажку», то треба «підмазати» навіть найпримітивнішому чиновнику.

Руслан Марич із ужгородського спортклубу «Проспект» став чемпіоном України з хортингу

15—16 листопада в Кіровограді відбувся Чемпіонат України з хортингу. Змагалися юнаки віком 16—17 років та 18—21 рік. Закарпатську область представляли 10 спортсменів. У різних категоріях наші бійці здобули 5 золотих та одну срібну нагороду. Ужгород у закарпатській делегації представляв Руслан Марич, вихованець тренерів Михайла Куцкіра та Геннадія Панічковського.

Цього року жоден із закарпатських хабарників не «сів»

Питання викриття корупційних схем та діянь для обласної прокуратури стоїть дуже гостро. Це один із пріоритетних напрямків роботи прокуратури. «Ми намагаємося протидіяти корупції, але це питання дуже глибоко вкоренилося», — зазначив під час прес-конференції прокурор Закарпатської області Володимир Корбань.

Програмою благоустрою   на поточний рік передбачено 477,5 тис. грн. на придбання   та встановлення реш

16 жовтня 2013 року міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов
на засіданні виконкому Ужгородської міської ради дав доручення
про усунення небезпеки в місті у вигляді відкритих каналізаційних люків та зливової каналізації.

Минулого року від грипу й ГРВІ в медзакладах міста зробили щеплення понад 2 тис. ужгородців

Цього тижня температура повітря в Ужгороді знизилися до -6, отже зима стала на порозі не тільки календарно. Хоча в регіоні наразі щотижнево фіксується від 2000 до 2300 випадків захворювань на грип та ГРВІ, що є значно нижчим за епідемічні пороги, забувати про настання епідемічного сезону й легковажити зарано.

Єдиний збережений бароковий інтер’єр ХVІІІ століття на Закарпатті —   в єпископській резиденції

Ужгород віднедавна має нову культурну пам’ятку — єпископську резиденцію з розписами ХVІІІ століття, яка належить до іншої барокової споруди ХVІІ століття — Хрестовоздвиженського кафедрального собору. Відновлення архітектурної композиції відбувалося не один рік, роботи велися за рахунок програми транскордонного спів-робітництва Угорщина—Словаччина—Румунія— Україна, а також за доброчинні внески прихожан. Тут максимально залишили той живопис, який вдалося відчистити. До роботи було залучено кафедру реставрації Львівської національної академії мистецтв.

Здравствуйте, товарищи!

Україна побоялася вирватися з-під впливу Росії.

Країна у глибокій ямі

Економіка України дихає на ладан. Криза поглиблюється. Що буде з бюджетом на наступний рік — ніхто не знає.

Посол Словаччини Павол Гамжік: «Підписання Угоди про асоціацію   є необхідністю для вашої країни»

«За чашкою чаю» — новий формат ужгородських зустрічей дипломатів, науковців, бізнесменів, експертів, який проводить філіал Національного інституту стратегічних досліджень в Ужгороді, відбувся вдруге. Головним гостем неформальної зустрічі став Надзвичайний і Повноважний Посол Словацької Республіки в Україні Павол Гамжік.

Український голокост 1932—1933 років

До відзначення 80-х роковин Голодомору в Україні 1932—1933 років.

«Карпатська Україна» та «Закарпатська Україна»: дві сторони однієї монети чи дві фальшиві монети

Коли бачимо такі назви, як Карпатська Україна чи Закарпатська Україна, то людина починає замислюватися, що це за «географічні новини». Історія не дала їм жодного шансу проявити себе, тому не мають вони ні географічної основи, ні тим паче історичної. Їх, бідненьких, породили дві таємні служби — одну гітлерівська, а іншу — сталінська. Але ж таки співали актори Карпатської України «Гітлер вуйко», а про Сталіна і казати нічого, бо всі тодішні діячі лише йому й дякували та прославляли його, називаючи «другим соколом».

98 % маленьких закарпатців мають проблеми з зубами

Серед причин — газовані напої, ласощі, дефіцит фтору і йоду,
а також відсутність культури догляду за порожниною рота.

Начальник ГУ Міндоходів хоче покращити умови для місцевих бізнесменів

Керівництво ГУ Міндоходів у Закарпатській області зібралося днями за «круглим столом» із близько 30 представниками найбільших підприємств у області.

До 400-річчя Ужгородської гімназії видали монографію

Книга «Історія Ужгородської гімназії» вийшла за сприяння народного депутата України Василя Ковача, який традиційно підтримує дослідження з історії, культури та освіти Закарпаття.

В Ужгороді з’явився перший медовий магазин

У «солодкій крамниці» представлено понад 10 зразків якісного меду з різних куточків Закарпаття.

Чому з вечора і до ранку Ужгород переважно   в мороку?

Програма зовнішнього освітлення Ужгорода розроблена. Залишилося її реалізувати.

У міській раді кадрові зміни

Як повідомила прес-служба Ужгородської міської ради, міський голова Ужгорода Віктор Погорєлов після повернення з відпустки провів кілька кадрових «чисток».

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат