Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-01') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2280, 20

В Ужгороді роми, серед яких двоє 14-річних,   двічі згвалтували   19-річну студентку

Подвійне згвалтування 19-річної студенки за участі двох малолітніх днями сколихнуло весь Ужгород.

Іванко Кереканич потребує Вашої допомоги, аби жити!

Іванко Кереканич, 6 років, м. Ужгород. Діагноз: гострий гібридний лейкоз. Рецидив! Дитині терміново потрібна операція (трансплантація кісткового мозку) вартістю 160 тис. євро.

Фотофакт

Свалявський технічний коледж Національного університету харчових технологій отримав обладнання, придбане в рамках Міжнародного проекту «Троянда Карпат», завдяки якому виноробству вчитимуться студенти.

Ален Панов вручив дипломатичну нагороду національного рівня генконсулові Угорщини

З ініціативи та за поданням Закарпатського осередку Спілки дипломатів України (голова — Ален Панов) на національному рівні було ухвалене рішення про нагородження генерального консула Угорщини в Ужгороді Йожефа Бочкої Відзнакою Спілки дипломатів України ІІ ступеня за вагомий особистий внесок у розвиток двосторонніх українсько-угорських відносин.

Теплопостачання УжНУ модернізують: студмістечко обігріватимуть чотири нові котельні

4 нові котельні в УжНУ дозволять значно знизити витрати газу й регулювати теплопостачання. А головне, завдяки зусиллям керівництва вишу університет вперше за останні роки не залишиться без тепла в холодну пору року.

Серед народжених цього року   в області з’явилися Каїн,   Сулейман та Джонатан

Цього року на Закарпатті народилося 13 тисяч немовлят, записів про смерть — понад 11 тисяч. Про це під час брифінгу розповіла начальниця реєстраційної служби Головного управління юстиції в Закарпатській області Наталія Юркуц. Загалом органами державної реєстрації актів цивільного стану реєстраційних служб та виконавчими комітетами сільських і селищних рад зареєстровано
31 225 актових записів.

Місто не має коштів на виготовлення і монтаж знаків дорожнього руху,

аби усунути транспортні затори на пл. Корятовича та вул. Фединця.

Пологовий працює на законних підставах, переконує заступник головного лікаря закладу

На одному з місцевих Інтернет-ресурсів з’явилося повідомлення про те, що Ужгородський пологовий будинок досі не отримав ліцензії на діяльність, тому працює незаконно.

Фотофакт

Припаркувався...

Міська рада затвердила   список зі 40 народних засідателів Ужгородського міськрайонного суду

Після розгляду подання Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області Ужгородська міська рада 24 жовтня затвердила список народних засідателів Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області в кількості 40 кандидатів.

Хто веде людей під кримінал

Втрачаючи вплив у Закарпатті, Балоги вдалися до брудних провокацій. Діяльність клану спрямована на підбурювання людей до протиправних дій. Це стосується і реконструкції площі Народної. Суди штрафують активістів і навряд чи Балоги, які підбурювали людей до протестів, штрафи цим активістам компенсують.

Міні-ГЕС Закарпаття і Південного Тіролю: місцевість схожа, ставлення різне

У минулих числах «РІО» вже порушувала питання   будівництва міні-ГЕС
у області та ставлення до цих намірів громади і представників різних організацій. У деяких випадках селяни безкомпромісно засуджують плани використати гідроенергетичний потенціал області, з деякими інвесторам вдається домовитися.

Собака замість білої тростини

Для незрячих в Ужгороді навчатимуть собак-поводирів і запропонують зміни до законодавства.

Історія Ужгородського університету (ректори)

(Історія заснування та розвитку УжДУ)

Олександр Вілкул: «Україна офіційно розпочинає першу в історії олімпійську кампанію»

Цього тижня на засіданні Ради регіонів було одностайно підтримано ініціативу президента сформувати заявку на проведення в Україні Зимових Олімпійських ігор 2022 року.

Ужгородський замок — вічний сторож

Кожне місто має своє серце. І я знаю, де серце вже рідного для мене Ужгорода — в Ужгородському замку. Ця славнозвісна гора, на якій колись був замок, стала невід’ємною частиною цього міста.

Соціолог Балоги також підтвердив, що більшість ужгородців за реконструкцію площі Народної

Хоч як брати Балоги намагаються створити скандал на порожньому місці, підбурюючи людей проти реконструкції площі Народної в Ужгороді, однак навіть їхній соціолог Віктор Пащенко підтвердив, що більшість ужгородців виступають
за реконструкцію.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат