Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2300, 20

Сусіди тероризують немічну бабусю

До редакції звернулася 81-річна мешканка з вул. Грушевського, 53, ветеран праці Анна Бобрик. Жінка одинока, нещодавно перенесла інсульт, тож їй допомагають соціальні працівники, які приносять продукти, за що старенька їм дякує.

Рішенням Адмінсуду заборонено користуватися 13 ужгород-ськими ліфтами  

Територіальне управління Держгірпромнагляду в Закарпатській
області направило до Закарпатського окружного адміністративного суду вісім адміністративних позовів щодо вжиття заходів реагування у сфері державного нагляду.

Водні об’єкти міста взимку мають стати безпечними

За інформацією начальника відділу оборонної та мобілізаційної роботи Віктора Панасенка, з метою безпеки на водних об’єктах міста передбачається інформування населення, встановлення інформаційних стендів про заборону купання й катання на відповідних водних об’єктах. У навчальних закладах міста проведуть уроки з правил поведінки на водних об’єктах у зимовий період.

Москаль просить притягнути до відповідальності суддю, який намагався спустити на гальмах справу Копч

Перший заступник голови парламентського комітету з питань боротьби з оргзлочинністю та корупцією Геннадій Москаль направив депутатське звернення голові Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, судді Верховного Суду України Ігореві Самсіну з приводу резонансної справи Копчі у Великому Березному (про яку обласні та всеукраїнські ЗМІ неодноразово повідомляли).

Трьом хлопцям після випитого закортіло пострибати на капоті автомобіля ДАІ

Днями близько 21.30 неподалік Ужгородського міськвідділу міліції працівники ДАІ припаркували службовий автомобіль і відійшли на кілька метрів. За кілька хвилин побачили трьох молодиків — один із них стрибав на капоті їхнього автомобіля, інший фотографував, а третій стояв і дивився. Бешкетниками пошкоджено капот та лобове скло на службовому автомобілі ДАІ, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

У трьох районах Закарпаття нові прокурори

15 жовтня генеральний прокурор України відповідними наказами призначив нових прокурорів.

Як Балога переадресував злочин

Цього тижня вже остаточно стало зрозуміло, хто є головним провокатором щодо площі Народної в Ужгороді. Якщо ще раніше голова облради Іван Балога та його приплічники не бажали світитися за цією темою, то цього разу виступили відкрито. Зокрема Іван Балога розповсюдив свою заяву щодо Народної, яка скидалася на «марення божевільного».

Мисливець підстрелив товариша, думаючи, що то косуля

Трагедією закінчилося недільне полювання у Свалявському районі. Два приятелі, мешканці району, полювали в лісі поблизу села Яківське.

Мати 4-річного сина напилася і забувши, що віддала дитину знайомому, заявила в міліцію

Днями до чергової частини Іршавського районного відділу міліції звернулася 35-річна мешканка села Ільниця, яка повідомила про зникнення свого 4-річного сина, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

Закарпатець може сісти на 15 років за підпал будинку тещі

Цього тижня до Рахівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканця селища Великий Бичків Рахівського району про те, що його зять скоїв підпал будинку своєї 50-річної тещі.

Закарпатська питна вода —   одна з найзабрудненіших в Україні

Минулого року санітарним нормам не відповідали проби питної води в Луганській, Миколаївській та Рівненській областях. Про це на запит Тиждень.ua повідомили в Державній санітарно-епідеміологічній службі України.

Юна музикантка з Закарпаття підкорила Італію

З 25 по 30 вересня в місті Ланчіано, що в Італії, пройшов міжнародний конкурс гри на акордеоні та баяні «Città di Lanciano». У конкурсній програмі взяли участь виконавці з понад десяти країн Євразії. Солісти, дуети та тріо змагалися в десяти вікових категоріях. Серед них і вихованка Іршавської ДШМ Злата Свида.

Закарпатка втекла від батьків і школи, аби випасати   з хлопцем худобу

Міліціонери за один день знайшли 16-річну мешканку села Великі Лучки, яка цього тижня пішла з дому до школи й не повернулася. Виявилося, що школярка пішла пасти худобу зі своїм хлопцем.

На думку міністра, Закарпаття має стати прикладом для України у транскордонній співпраці

Міністр доходів і зборів України Олександр Клименко відвідав Закарпаття з робочим візитом. У рамках перебування в області О. Клименко зустрівся з інвесторами Західної України та проінспектував хід реконструкції митного посту «Тиса» на кордоні Чоп—Загонь.

Пестициди, солі важких металів, нітрати в … молоці

При невідповідних умовах зберігання та реалізації молочні продукти можуть бути вкрай небезпечні.

Не Бетмен і не Спайдермен,   а Іван Сила з Білок

Фільм про закарпатського силача став початком відродження українського дитячого кіно.

Ще про рейтинг шкіл Ужгорода

Надрукований у минулому номері рейтинг шкіл, складений Закарпатським рейтинговим агентством, викликав чималий резонанс. Агентство надало нам ще деякі дані з ЗНО у розрізі предметів. Хоча Ужгород за часткою випускників, які взяли участь у ЗНО, поступається позицією Мукачеву, якість освіти тут найкраща: нижча за середню по країні частка «провалених іспитів» (для України в середньому близько 10 %).

Водії на Швабській паркуються з грубим порушенням правил ДР

Дорожні знаки на вул. Швабській встановлені задля безпеки водіїв і пішоходів. Однак водії дозволяють собі нахабно паркуватися під самісіньким дорожнім знаком.

У медзакладах Ужгорода буде тепло

У середу 9 жовтня виконком Ужгородської міської ради схвалив рішення про початок опалювального сезону в міських лікувально-профілактичних закладах.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат