Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2320, 20

Народна повинна стати народною

Головну адміністративну площу Закарпаття нарешті почали реконструювати, однак деякі політичні сили створюють конфлікт.

Україна перегнала Росію   у рейтингу країн за якістю життя людей похилого віку

Україна посіла 66-ту сходинку у рейтингу країн за якістю життя людей похилого віку. Рейтинг, розроблений за підтримки Фонду ООН у сфері народонаселення (UNFPA), складений вперше у світі для вимірювання якості життя та добробуту людей похилого віку.

Гроші за гори

Досі нема чіткого механізму виявлення закарпатців із «липовим» гірським статусом.

Усиновлення чи рабство?

Процедура міжнародного усиновлення може обернутися катастрофою для сиріт.

Петанк. «Каштани» в Ужгороді зібрали 70 учасників з 10-ти країн

В Ужгороді відбувся традиційний крупний міжнародний турнір з петанку «Каштан-2013», в якому взяли участь 70 учасників з України, Росії, Болгарії, Словаччини, Чехії, Угорщини, Литви, Голландії, Марокко та США.

Яким є справжній рейтинг шкіл?

Звісно, коли батьки обирають школу для дитини, то звертають, зокрема, увагу на її матеріальний стан, місце розташування, наявність басейну й віддаленість від власної оселі. Приємно, коли в школі, де навчаються твої діти, нові парти, стільці й шкільний двір добре облаштований, на подвір’ї багато зелені й спортивні турнікети. І все ж визначальним для оцінки навчального закладу має бути якість навчання, яке він дає.

За контрабандний тунель — умовний вирок

Цього понеділка в Ужгороді завершено судовий розгляд гучної справи про підземний контрабандний тунель між Україною та Словаччиною.

Пасажири нарі-кають на роботу маршруту № 24

Ми вже повідомляли про те, що на маршруті № 24 панує непрофесійне, грубе поводження водіїв, зокрема у ставленні до пенсіонерів. У середу, 2 жовтня, знову стався прикрий випадок, про який на «гарячу лінію» повідомила ужгородка Клавдія Федорівна.

На пл. Поштовій — оновлений фонтан

До Дня міста спонсори спільно з міською владою відкрили фонтан на площі Поштовій.

2037 літрів гуляшу зварили і з’їли на фестивалі «Bereg Fest 2013»

Напередодні цьогорічного 50-го Міжнародного фестивалю «Bereg Fest 2013» Берегово відзначало ще одну солідну дату — своє 950-річчя. Три дні насиченої програми не залишили осторонь нікого. Традиційна костюмована хода, виставки, ярмарки та лотереї, представлення гостям традицій виноробства, дегустації, історичні реконструкції, спортивні заходи та ремісниче містечко, в якому працювали 15 гостей з Угорщини. Музична частина свята радувала гостей закарпатськими та угорськими виконавцями, а хедлайнером стала співачка Тіна Кароль.

Олександр Вілкул поставив завдання пришвидшити підключення до опалення житлових будинків

За завданням віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула у Мінрегіоні створено оперативно-диспетчерський штаб, який працює цілодобово та координує роботу регіонів щодо початку опалювального сезону. Процес підключення об’єктів до тепла триває під персональну відповідальність керівників регіонів.

Збитковий «Патент» готовий віддати місту гуртожиток на Джамбула, 50...

...а місто — створити КП з нагляду й контролю за розкопуваннями територій.

На «соціалку» грошей нема.   Є на інше…

Як виявилося, Кабінет Міністрів накопичив гігантську заборгованість по соціальних виплатах, заборгувавши гроші навіть на поховання людей. Про це заявила член комітету Верховної Ради з питань соціальної політики та праці Людмила Денисова.

Нецікаві книжки   чи неосвічені читачі?

Половина українців не читає книг.

Джаз із мистецтвом, морем і подарунками

Мрія і щастя — релаксувати, цілком віддаватися радощам у вересні, коли навколо вирує поствідпустковий хаос, доводиться діставати теплі речі з шафи, а хтось натякає і на осінню меланхолію.

Мікроавтобус із відпочивальниками перекинувся в кювет,   намагаючись уникнути наїзду на... продавця б

ДТП із сюрреалістичним відтінком сталася на трасі «Київ—Чоп». В останні кілька місяців на трасі біля Мукачева з’явилися продавці бензопил, котрі, демонструючи свій товар, нерідко вибігають із узбіччя на проїжджу частину з витягнутою на руках бензопилою, наводячи при цьому жах на водіїв із пасажирами й створюючи аварійні ситуації.

П’яний заробітчанин на автомобілі намагався прорватися в Україну, щоб не платити за його розмитнення

Не зовсім звичайна НП сталася на пункті пропуску «Солотвино», що на українсько-румунському кордоні в Тячівському районі.

Міліція спіймала автопалія «десятки» на «гарячому»

Перевіряється його можлива причетність до інших фактів підпалу авто.

Чергову самовільну врізку в трубу нафтопроводу виявили біля кладовища

До чергової частини Ужгородського райвідділу міліції надійшло повідомлення від начальника охорони об’єкта лінійної виробничо-диспетчерської станції «Дубриничі». Заявник повідомив про те, що під час обходу труби нафтопроводу, що пролягла територією Закарпаття й належить фірмі з Росії, охоронці підприємства виявили в полі біля кладовища в с. Барвінок самовільну врізку в трубу, повідомляє СЗГ УМВС України в Закарпатській області.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат