Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2400, 20

Магазин-салон «Оптика Нова» —   якісно новий рівень в оптичній сфері

Салон поєднує в собі сучасний дизайн та новітні оптичні технології. «Оптика Нова» співпрацює з усіма виробниками оптичної продукції, представленої й ліцензованої в Україні. В нашому магазині ви знайдете найбільший вибір оправ та аксесуарів, а також велику дитячу та підліткову колекцію і якісні сонцезахисні окуляри. Ми працюємо тільки з новою продукцією, яка щойно була представлена виробниками, тому наші колекції модні, ексклюзивні, сучасні.

Залишена без «ручняка» вантажівка рушила з місця й перекинулася на молодого хлопця

Трагічний випадок стався в селі Верб’яж Воловецького району.

У Закарпатті вшанували пам’ять   18 загиблих міліціонерів

Лише за роки незалежності України при виконанні службових обов’язків у Закарпатті загинули 18 правоохоронців.

Обласна влада разом із Радою старійшин ініціюють відновлення історичної частини Ужгорода

Про необхідність вирішувати наболіле питання реставрації старовинних фасадів обласного центру йшлося на зустрічі очіль-ника краю Олександра Ледиди з Радою старійшин Ужгорода, до якої входять колишні й теперішні керівники міста.

«Радванські» питання влада обіцяє вирішити   без силових методів

Цього понеділка, 19 серпня, в мерії знову відбулася нарада стосовно «радванського» питання.

Балогу викрали цигани

Як поінформував сайт УА-Репортер, песика Балогу, який оселився на території аквапарку в Ужгороді, викрали цигани. Про це повідомив охоронець аквапарку, який опікувався Балогою.

Виконком вирішив демонтувати МАФи на пл. Петефі й вул. Швабській та встановити «рекламні» велопарків

На засіданні виконкому Ужгородської міської ради в середу ухвалили рішення демонтувати дві МАФи. Як значиться у проекті рішення, відділ муніципальної поліції та правопорядку (О. Шушка) спільно з департаментом міського господарства (О. Касперов) проведуть демонтаж малих архітектурних форм, розміщених на вул. Швабській (біля житлового будинку № 35) і пл. Ш. Петефі (біля Будинку побуту).

Площа Ш. Петефі позбулася засилля автотранспорту

Ще у п’ятницю 16 серпня перехожі на пл. Петефі звернули увагу на те, що комунальники втановлюють декоративні дерева, тим самим розширюючи пішохідну зону пл. Петефі. А вже на початку поточного тижня комунальники встановили на пл. Петефі 12 лавиць, надійно прикріпивши до бруківки. Таку новацію міський голова Віктор Погорєлов обіцяв під час кількох останніх прес-конференцій, а відповідне рішення ухвалили ще наприкінці квітня.

У поточному році   в Ужгороді горіло   265 разів

За даними ДС МНС у Закарпатській області, станом на 12 серпня в регіоні сталося 906 пожеж проти 1192, зафіксованих на цей період у минулому році.

Російський банк заблокував   400 млн. євро на рахунку Балоги

Відразу кілька джерел повідомили сенсаційну новину про те, що швейцарський банк SLB заблокував належний Вікторові Ба­ло­зі рахунок на суму 400 млн. євро через неможливість довести легальність розміщених коштів. Тобто банк просто попросив довести, що гроші зароблені чесним шляхом.

Чубирко звинуватив Балогу в кількох   замахах на власне життя

Як ми повідомляли в минулому номері, Віктор Балога пов’язав нещодавнє займання автомобіля в Мукачеві з політичною помстою з боку одного з колишніх кандидатів у депутати облради Івана Чубирка.

Чи стане Закарпаття енергонезалежним?

В області перетворюють воду, сонце і рослини в енергію, на черзі вітер, а також раціональне використання й енергозбереження.

Ужгород очікує на велике ромське переселення

Останнім часом чимало ужгородців скаржилися міській владі Ужгорода на ситуацію, що склалася на Радванці. Представники ромської народності без отримання будь-яких дозволів зводять свої картонно-дошкові будинки на протипаводковій дамбі, посеред проїжджої частини вулиць, маючи переконан-ня, що радванська земля то... їхня спадкова вотчина. Як сказав один із ромських старост, «бо ж табір там сто років існує...»

У Закарпатті відфестивалили свято шишкової «Віагри» (ФОТО)

Днями в Лопухові, що на Тячівщині, пройшов оригінальний фест «Брустурянська кедровиця», присвячений унікальному напою на основі молодих шишок — кедровиці. Навколо цього особливого трунку вже третій рік поспіль лопухівці влаштовують чимале свято з частуваннями шишковою настоянкою, куштуванням місцевої смаженини та запальними гуцульськими піснями й танцями.

Безкоштовний підбір окулярів від «Світ оптики — Прогрес»



Нещодавно на розі проспекту Свободи та вул. Заньковецької в Ужгороді відкрився сучасний салон «Світ оптики — Прогрес». Зручність місця розташування та паркування дозволить у максимально короткий термін підібрати і швидко виготовити нові окуляри.

Викладачка Берегівського медколеджу принизила дівчинку й не дозволила скласти вступні іспити

Мешканка Берегівщини Катерина Вегшев через газету «Вісник Берегівщини» написала, що її доньку з фізичною вадою правої руки зухвало принизили у приймальній комісії Берегівського медколеджу й не дали змогу скласти вступні іспити.

У Закарпатті звільнили   13 міліціонерів

«За негативними мотивами різного характеру тільки у 2013 році загалом звільнено 13 тепер уже колишніх міліціонерів», — каже в. о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Василь Буковчаник.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат