На вул. Капушанській провели суцільне вирізування кленів

13.12.2013 14:58 РАТУША

Упродовж останніх тижнів ужгородці вкотре стали свідками чергового факту нищення зелених насаджень. Цього разу на вул. Капушанській, де сріблястим кленам спочатку зрізали крони, а потім спиляли стовбури. Як це наразі виглядає, видно на фото.

Обурені ужгородці не розуміють: чим при цьому мотивувалися чиновники, які видали таку вказівку, і куди власне відвезли зрізані клени, які захищали одну з магістральних міських вулиць, що є серед найбільш загазованих?

Водночас прес-служба Ужгородської міської ради повідомляє, що «КП «Агромікс» проводить роботу з вирізування дерев на вул. Перемоги від вул. Погорєлова до вул. Достоєвського для розширення дорожнього полотна вул. Перемоги ». Але тоді виникає принаймні два запитання: вулицю розширюватимуть тільки на цій ділянці і чого в такий «своєрідний» спосіб, не зрізавши дерева принаймні під самий корінь?..

Для довідки. Сріблястий клен досягає заввишки 20—30 м, є прекрасним швидкорослим деревом, стійким до промислового забруднення атмосфери. Клен сріблястий морозостійкий, не вимогливий до грунтів, димо-, газостійкий, добре пристосований до міських умов. Чудово годиться для висаджування в парках, приміських і міських зонах, на алеях та берегах водойм.

Коментарі :


01.01.2014 14:16 Я

сухе 5-ти метрове дерево напроти гаі поряд з мвс ужгорода за переїздом по вул гагаріна не бачать навіть гаїшники перед своїми вікнами


16.12.2013 20:08 ужгородець

Ну, рубати - не саджати...


14.12.2013 01:13 Галина

ВЛАДА УЖГОРОДА ВЗАГАЛІ ОБАЛДІЛА.ЦИГАНАМ   ЩО, ДРОВА ПОТРІБНІ?


Додати коментар

 

 

 

Погода

РАТУША

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат