Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-20') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2480, 20

Три підпали за тиждень, серед них авто головного УБОЗівця

Серія «палаючих авто» розпочалася цього тижня 10 липня майже опівночі. Пожежа в автомобілі ВАЗ-2106 виникла на Ужгородщині у селі Болтфолво у полі. За інформацією рятувальників, вогонь встиг знищити салон транспортного засобу, відсік двигуна, лакофарбове покриття, колеса.

У гучній справі про контрабандний тунель… відновили судове слідство

Оголошення вироку в резонансній справі про контрабандний тунель між Україною й Словаччиною, яке очікувалося цього тижня, так і не відбулося. Заплановане на понеділок оголошення вироку спочатку переклали на середу, а потім на четвер. Після майже двогодинного очікування в залі засідань суддя Тамаз Деметрадзе зачитав рішення, яким… відновив у справі судове слідство.

Генпрокуратура закрила дві   резонансні закарпатські справи

Днями журналісти Тиждень.ua   у статті «Резонансні ДТП 2012 року: один засуджений та дві закриті справи» намагалися з’ясувати, на якій стадії перебуває розслідування резонансних ДТП, що трапилися в Україні минулого року. У рейтинг резонансних аварій видання потрапили і дві жахливі ДТП, що сталися на Закарпатті. Мова йде про ДТП на об’їзній Ужгорода, в якій загинув байкер, та ДТП, що сталася на Виноградівщині за участі помічника прокурора Виноградівського району, в якій загинуло двоє людей. Як з’ясувалося, обидві справи на сьогодні вже закриті.

О. Вілкул: Встановлення   «знаків категорії об’єкта»   на туристичних об’єктах   сприятиме підвищенню я

Для підвищення якості послуг, що надаються готелями, для розвитку туризму, зокрема росту туристичної привабливості України, уряд ухвалив постанову, згідно з якою на всіх об’єктах туристичної інфраструктури будуть встановлені офіційні «знаки категорії об’єкта» (те, що в Європі називається кількістю зірок). Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул.

Два рекорди на Купала

Минулих вихідних на Міжгірщині, під керівництвом голови обласної асоціації «Закарпатський морж» та головного вуглеходця Богдана Дикого був встановлений рекорд України в області з ходіння розпеченим вугіллям. З Києва спеціально у гірське село Ізки прибула представниця Книги рекордів України Лана Вєтрова.

Бaлога вкусив офіціантку ресторану

Сайт «УА-Репортер» продовжує розповідати про песика Балогу, який поселився на території аквапарку в парку «Підзамковий».

Ужгородські аптеки пустили з молотка   за зниженою ціною

У минулому номері міської газети можна було почитати про результати
так званого аукціону з продажу восьми міських аптек.

«Нашому терпінню приходить кінець...»

Мешканці будинку на вул. Богомольця, 20, які роками відстоюють своє законне право на житло у цьому гуртожитку, надіслали відкритого листа депутату Закарпатської обласної ради, члену виконавчого комітету Ужгородської міської ради Володимирові Чубірку.

В обласному центрі Закарпаття цього року появилося 34 нових мільйонерів

За інформацією начальника ДПІ м. Ужгорода Марії Бадиди, кількість громадян, доходи яких перевищили 1 млн. грн., становить 62 особи (проти 28 у 2012 році).

У Закарпатську обласну раду   депутатів обиратимуть по-новому?

Як пише сайт «Нове Закарпаття», одна з найважливіших подій цього тижня — заява Миколи Азарова про те, що українська влада збирається врахувати висновки Венеціанської комісії і Бюро по демократичних інститутах і правах людини відносно виборчого процесу і розробити Єдиний виборчий кодекс.

Достеменно відомо, що тіла Олексія Різака біля шістнадцятиповерхівки не було…

Такого висновку дійшли журналісти газети «2000», а експерти інформаційного порталу «Світогляд» пропонують подальший хід досудового слідства людиноненависницького вбивства Олексія Різака.

Є межа терпінню

Люди в глибинці повстали проти свавілля правоохоронців.

За встановлення правди

Головний слідчий про колег, зарплати і найважливішу справу в кар’єрі.

Новації і реформи в УжНУ...

...наблизили виш до європейських умов і стандартів навчання.

Божевільне життя невизнаного генія

За знехтувані за життя картини Т. Костки Чонтварі нині колекціонери не шкодують і сотні тисяч євро.

Театральну площу реконструюють за проектом львівського архітектора

...без громадських обговорень й погодження з боку містобудівної та науково-художньої рад?

Балогу за язик вкусила оса

У минулому номері ми повідомляли про те, що на території , де бізнесмен Сергій Ратушняк будує аквапарк, завівся цуцик, якому сторож дав кличку Балога.

З вулиці Шопена впродовж року не вивозять сміття

Про це на електронну пошту «РІО» повідомили обурені мешканці вулиці. Будівельне сміття, обрізане гілля вже рік ніхто не прибирає, стверджують вони. Люди просять владу відреагувати на ситуацію, звернути увагу на антисанітарію, що за літньої спеки вкрай небезпечна.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат