Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2560, 20

Огляд редакційної пошти

Наші читачі у своїх листах висловлюють свою думку, здебільшого пишуть про проблеми, а часом діляться і хорошими новинами. Редакція публікує листи, аби на них звернули увагу відповідні органи і, звісно, відповідно відреагували. Чекаємо від аудиторії нових листів і за можливості публікуватимемо й відповіді на запитання.

Тюльпанове дерево живе близько 500 років, стійке до спеки і шкідників

У Ботанічному саду УжНУ цвіте дерево-ліра, посаджене 1951 року.

Кактусовий колекціонер

Ужгородець Михайло Кортина має восьмитисячну «збірку» кактусів.

Ужгородці — чемпіони України з петанку

Минулої суботи у Львові відбувся Чемпіонат України з петанку, в якому взяли участь і дві команди з Ужгорода. Команда «Ужгород-1» у складі Івана Паламарчука, Петра Гойса та Ігоря Заславського виграла всі п’ять поєдинків і здобула «золото» чемпіонату. На другому місці команда «Київ-1», а бронзові нагороди дісталися ще одним нашим землякам — команді «Ужгород-2», за яку виступали Олександра Шевченко, Людмила Федоришина та Олександр Коваль.

Лікар наркодиспансеру розтрощив телефон водія, якого звинуватили в нетверезому керуванні (ВІДЕО)

Скандальний інцидент, викликаний неадекватним поводженням лікаря наркодиспансеру та працівників ДАІ, зафіксований камерами відеоспостереження в медзакладі, а опісля розповсюджений у Інтернеті, викликав масу обурення в закарпатців як у соціальних мережах, так і в коментарях до новини.

Відтепер в УжНУ «червоні» дипломи випускникам вручатимуть ректор і високопосадовці краю

В УжНУ започаткували нову традицію — відтепер дипломи з відзнакою вручатимуть на найвищому рівні у присутності перших керівників краю. Таку ідею озвучив Федір Ващук, ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор, під час привітання найкращих випускників 2013 року.

Катастрофічний паводок   в Ужгороді можливий   раз на 100—150 років, стверджують фахівці.

Цього тижня в мерії відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки й надзвичайних ситуацій. Йшлося про готовність служб до дій у разі паводка. Як доповів спеціаліст відділу оборонної та мобілізаційної роботи Сергій Дмитрієв, сьогодні та в найближчий час проблеми затоплення міста не існує.

Ужгород за забрудненістю повітря поряд із Запоріжжям, Макіївкою, Дніпропетровськом, Донецьком...

За інформацією сайта fakty.ua, за 2012 рік найвищий рівень забруднення повітря, який оцінювався за комплексним індексом забруднення атмосфери (КІЗА), зафіксований у п’яти містах України —   Одесі, Горлівці, Армянську, Слов’янську й Дніпродзержинську.

На міських ринках покращать санітарію?..

Міський голова Віктор Погорєлов провів нараду з керівниками ужгородських ринків, представниками ветеринарної медицини, санітарної служби, міськвідділу міліції й муніципальної міліції щодо функціонування ринків міста.

«Кондитерський дім Бондаренко» для справжніх ласунів відкрили в Ужгороді

Відтепер посмакувати авторськими цукерками, мармеладом, тістечками від відомого «Кондитерського дому Бондаренко» можна в Ужгороді. Днями на одній із центральних площ відкрили затишну кав’ярню, за словами власника Ігоря Бондаренка, своєрідний перший філіал в Ужгороді вже відомої в Мукачеві кондитерської.

Словацькі ведучі державного радіо насміхалися з українок

До редакції звернулися наші читачі, які за подіями співочого конкурсу «Євробачення» слідкували з державного радіо Словаччини «ФМ Радіо». Як повідомили наші читачі, ведучі доволі нетолерантно коментували виступ українки Злати Огнєвич.

«Бліц» виборов перемогу   на Чемпіонаті світу

З 31 травня по 2 червня в м. Каорле в Італії проходив ІІІ Чемпіонат світу з хореографії (IDF Word Championship in Dance).

Спецпідрозділ арештував головного «силовика» Балог

Відразу кілька Інтернет-видань повідомили про сенсаційну новину — в Ужгороді спецпідрозділ «Альфа» з санкції самого генпрокурора Пшонки затримав колишнього убозівця, фактично праву руку Балоги з контрабандно-силових питань Юрія Дешка.

Чому із Закарпаття на Київ відміняють потяги (РОЗКЛАД РУХУ)

Напередодні літнього сезону активних перевезень країну охопила транспортна лихоманка. З 26 травня ввели новий графік руху потягів, після чого поширилися чутки про зміни маршрутів, а то й відміни рейсів окремих потягів, які курсують Україною в різних напрямках. Для Закарпаття   залізниця є одним із надійніших засобів сполучення в зимовий період та в разі виникнення стихійного лиха. Що вже казати про соціально-економічний, туристично-рекреаційний розвиток області.

Юнацька першість Закарпаття — 2013. Фаворити здобули прогнозовані перемоги

Минулої неділі відбулись матчі 6 туру юнацької першості Закарпаття у вищій лізі.

Зникаюче Солотвино

Людей необхідно переселити, поки не сталося лиха.

Де відпочити дитині?

Літня оздоровча кампанія офіційно стартує з 1 червня.

Тур’є-Реметівський інтернат   візьме участь у Чемпіонаті   України з футболу

Закарпаття— єдина область, яка ще не брала участі в Чемпіонаті України з футболу для інвалідів. Виправити ситуацію збираються в Тур’є-Реметівському інтернаті для психічно хворих, там є своя футбольна команда, яка зараз наполегливо готується до Чемпіонату. Детальніше про команду, про те, як проходять тренування і чим живе сам інтернат розповів заступник директора Тарас Іпполітов.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат