Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2620, 20

Влада не сприйняла прохання мешканців   16-поверхівки виставити заслін майбутнім суїцидам

Після кількох самогубств, коли люди задля зведення рахунків із життям використовували ужгородський «хмарочос», 16-поверхівку на проспекті Перемоги, 2, мешканці будинку звернулися до влади з проханням вжити заходів, а саме перекрити вільний доступ до балконів на всіх майданчиках сходових маршів 16-поверхівки.

Ужгородським чиновникам палять автомобілі

Напередодні Великодня, а саме близько 5.30 ранку в суботу 4 травня запалав автомобіль на задньому дворі Ужгородської міської ради.

Небезпека згори. На ужгородців падають електроопори нічного освітлення

Про це на «гарячу лінію» редакції повідомив Андрій Гайналій. Зла пригода трапилася з чоловіком 30 квітня біля залізничного переїзду на перехресті вулиць Гагаріна й Української. Рухаючись на власному автомобілі, він раптово відчув сильний удар, що припав на дах автівки згори справа над пасажирським місцем, тож можна вважати, що чоловікові пощастило.

Загибель бджіл матиме непередбачувані наслідки, в тому числі голод

Цінні комахи страждають від хвороб та людської діяльності.

Наше місто зруйнують

Розповіді науковця, який побачив майбутнє.

Балаболам   дах зриває…

Ще не вщухли пристрасті навколо побиття бандитами голови Хустської райдержадміністрації, як цього тижня силовики розповсюдили ще одну новину бандитського характеру: хтось підпалив автомобіль депутата Закарпатської облради Юрія Перести.

Євросуд: Юлю   арештували незаконно

Після того, як із в’язниці випустили опального опозиціонера Луценка, зажевріла надія на те, що наступною випустять і лідера опозиції Юлію Тимошенко.

За сквери подякуйте небайдужим

Ужгород потребує зелених зон, а також дбайливого ставлення до них.

Чверть століття «Беркут» допомагає   закарпатцям будувати

Вже, мабуть, тисячі закарпатських будинків збудовані чи приведені до ладу з допомогою матеріалів від мережі магазинів «Беркут». Це один із найкращих прикладів закарпатського бізнесу — відповідального перед клієнтами і кредиторами, а завдяки стилю керівництва — стійкого до економічних потрясінь, яких за чверть століття було чимало. А саме 25 років діяльності відзначатиме у травні структура Андрія Сугая. І саме його журналісти області (у складі журі «Міжнародної ради ВІЖИ-3000») нещодавно назвали одним із десяти «Найкращих закарпатців» за підсумками року, причому серед митців, медиків, творчих особистостей він єдиний представляє саме підприємництво. А тут втримати першість, як відомо, найбільш складно.

«Я просто розгубилася   й забрала чужу дитину...»

Жінка, що викрала з лікарні 3-місячного малюка, засуджена до чотирьох із половиною років ув’язнення.

Чоловік через ревнощі вбив   молотком дружину, а вину хотів скинути на невідомих...

Минулих вихідних близько п’ятої години ранку до чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 48-річного мешканця Ужгорода про те, що на сходах у коридорі будинку за місцем проживання невідомі особи вбили його дружину, повідомляє Діана Дорогій із Ужгородського міськвідділу міліції.

Генконсульство Угорщини   НЕ радить їхати через   КПП «Тиса (Чоп — Загонь)»

Останніми днями з огляду на травневі свята значно зріс рух на ППК «Чоп — Загонь», що значною мірою спричинено мікроавтобусами, які везуть пасажирів та багаж із Західної Європи.

Ужгородський «Зефірчик»   виборов перше місце на Міжнародному конкурсі в Києві

Нещодавно танцювальний ансамбль Центру   творчого розвитку дітей «Зефірчик» брав участь у Міжнародному конкурсі-фестивалі молодих виконавців «Кришталева мрія», що проходив у м. Києві.

Мегавихідні

Цього року календар прихильний до українців. Першотравневі свята, Пасхальні свята, а потім Свято перемоги. Фактично двотижневі вакації від 30 квітня до 13 травня. Важко між ними втиснутися у шпаринку, щоб трохи попрацювати.

Покарана ініціативність

Ініціатива карається — ця істина давно відома й багато разів перевірена на практиці. Правда, методи покарання бувають різними. Як, для прикладу, поставити на місце занадто ініціативну жінку? В Чопі над цим питанням не дуже заморочувалися, а застосували давній прийом — кулаком в обличчя, а далі ногами по тілу. Щоб знала, як втручатися не у свої справи!

Коротко з редакційної пошти

До редакції «РІО» надійшов лист від ліквідатора аварії на ЧАЕС Юрія Келемена.

Пішли по криміналу

Жорстоке побиття з політичним присмаком.

Щоб народжувати в безпеці й комфорті

До вересня 2014 р. на Закарпатті з’явиться надсучасний
перинатальний центр.

Як змінили перший підручник   із історії для школярів

11-класники вже не вивчають Помаранчеву революцію і справу Гонгадзе. У тестах їм не зустрінуться Іван Драч та Левко Лук’яненко. 5-класникам не розповідають, що Голодомор був навмисно спланованим. А історію Української повстанської армії їм викладають разом із історією радянських партизанів. Шкільні вчителі вперше отримали спільний із російськими колегами підручник.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат