Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-23') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2680, 20

У Балоги здають нерви

Останнім часом Балога почав масовану інформаційну атаку на губернатора Олександра Ледиду. Інколи доходить до маразму. До прикладу, балогівська газета підготувала матеріал проти Ледиди до третьої річниці його губернаторства. Матеріал критичний, хоча й доволі примітивний. Стаття мала вийти в газеті у четвер, однак була опублікована на одному з балогівських інформаційних ресурсів ще до виходу в паперовому варіанті. Причина проста — в четвер у Києві проходила Рада регіонів, на якій були присутні губернатори, і балогівці сподівалися, що цією критичною статтею зможуть якось напаскудити Ледиді, тому поспішили надрукувати її в Інтернеті раніше, ніж вона вийшла в газеті. І дарма. Постріл виявився холостим.

Михайло Рябець:   «У політиці не буває друзів»

Михайло Рябець є одним із найвідоміших закарпатців, які в період новітньої історії України досягли доволі високих кар’єрних вершин. Родом Михайло Рябець із села Пилипець Міжгірського району.

На Закарпатті стало легше дихати

Важко повірити, що найбільш екологічно чиста в Україні область останніми роками тільки й бореться із шкідливими об’єктами та вивозить отруту зі своїх земель. Закарпатці звикли, що до них їдуть по чисте повітря. Хіба ж не гріх забруднювати природну красу? Що ж, не вміли берегти — тепер доводиться виправляти помилки, дуже часто навіть не свої.

Винуватець резонансної   ДТП у Хусті, котрий лікувався   у психлікарні, безслідно зник

У понеділок Виноградівський районний суд планував розглянути питання про примусове лікування у психіатричному закладі з посиленим наглядом винуватця гучної ДТП в. о. начальника Хустського відділення ПАТ «Закарпатгаз» Павла Нагірного.

Де дешевше відпочивати   у Греції з дітьми

Більшість готелів Греції на літній відпочинок по­селяють дитину до 12 років із двома до­рослими в номері безко­штовно. Але іноді буває дуже прикро, коли ди­тині лише виповнилося 12 років і готелі рахують поселення дитини як ще одного дорослого в номе­рі. Цього року для сімей, у яких діти старші за 12 років, є хороша новина.

Міністр екології приїхав   у Закарпаття не банош їсти

Три дні екологічний стан області вивчав міністр екології та природних ресурсів України Олег Проскуряков. Разом із губернатором Олександром Ледидою він відвідав ряд об’єктів, серед яких Мужіївський золоторудник, Музей лісу і сплаву, реабілітаційний центр для ведмедів, полігон для твердих побутових відходів, міні-ГЕС та форелеве господарство.

Потворний Ужгород від головного архітектора

Останнім часом доволі часто виходить в ефір головний архітектор Ужгорода Олександр Шеба. Ще щось намагається критикувати. Однак, якщо зробити певний аналіз, то потворність багатьох архітектурних форм міста саме на його совісті.

Ужгородські світлофори   та вуличне освітлення й далі непокоять ужгородців

До редакції звернувся ужгородець пан Павло. «Третій тиждень я спостерігаю незадовільну роботу міських світлофорів, зокрема на перехресті вул. Перемоги і проспекту Свободи, а в неділю 24.03.2013 на перехресті вулиці Перемоги і проспекту Свободи (р-н «Білочки») я двічі потрапив у вкрай небезпечну ситуацію, коли світлофор жодних сигналів пішоходам із обох боків дороги не подавав, і я, не підозрюючи біди, подумав, що світлофор просто вимкнено (це для Ужгорода звична річ упродовж останніх місяців).

Фотофакт

Пл. Петефі. Зникаюча ліпнина. Архітектурно-історичне обличчя Ужгорода: тільки косметикою ситуацію не змінити...

Влада Ужгорода обіцяє   з настанням тепла ремонти й озеленення

На прес-конференції міського голови Ужгорода Віктора Погорєлова, присвяченій   питанню Генерального плану обласного центру, йшлося про те, що для 120-тисячного міста   мало 4 тис. гектарів території, особливо щодо транспортних розв’язок, на сьогодні є і близько п’яти тисяч заяв від ужгородців на отримання земельного наділу.

Пригоди Саболча з Галоча

Два охоронці врятували 3-річного малюка, котрий без одягу і взуття вийшов із дому й заблукав у полі.

Опозиція в позиції

Опозиція вирішила проїхатися Україною і промоніторити народну готовність у випадку чого повстати проти влади. Акція отримала відповідну назву «Вставай, Україно!». Другим містом опозиційного марафону став Ужгород.

Віктор Балога:   «Пробачте мені...»

«Пробачте мені, близькі, друзі, всі, кому завдав неприємностей. Пробачте за неправильні рішення» — написав на своїй сторінці у Facebook нардеп із Завидова Вітя Балога.

Олександр Ледида: «Головне в моєму оточенні — це професійне виконання обов’язків»

Керівник Закарпаття про три роки перебування на посаді, психологію в управлінні та вірних друзів.

Готові вийти на мітинги 33 % українців, 4 % — зі зброєю

У санкціонованих мітингах та демонстраціях готові взяти участь 32,7 % українців.

Відомий київський режисер готує для ужгородців «любовну драму з прибамбасами»

Вистава «Mеine liebe, Віра» стане учасником еротартфесту «Березневі коти».

На фотовиставці представили   меморіальні й пам’ятні місця Президента Карпатської України

До 139-ї річниці з дня народження Августина Волошина в Закарпатському краєзнавчому музеї відкрита фотовиставка «Меморіальні й пам’ятні місця Президента Карпатської України Августина Волошина в Ужгороді та області». Мета виставки — показати і донести до відвідувачів музею меморіальні й пам’ятні місця, споруди, об’єкти, духовні та світські будівлі в містах і селах області,
де народився, жив, навчався і працював
о. Августин Волошин.

У музичному проекті ужгородець передав атмосферу наукових лабораторій

Музикант і постановник шоу-концертів Дмитро Фесенко готує до випуску окремим диском експериментальний шоу-концерт «Process», який відбувся в Ужгороді ще у 2010 році. За визначенням автора — це двері в похмурий світ комп’ютерних синтезів, що нагадують виверження вулканів.

Одному з найстаріших гравців київського «Динамо»   Георгію Лаверу виповнилося 90 (ІНТЕРВ’Ю)

«У вирішальному матчі проти московського ЦДЧА в 1949-му я підійшов до Соловйова й сказав: «Б’юся об заклад, що не заб’єш
пенальті». І він дійсно влучив у перекладину...»

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат