Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-26') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2780, 20

Підтоплення в Ужгороді   на вихідні сталися   через захаращені водовідводи

Азаров звинувачує владу у недбалості і безгосподарності.

Чи поставлено крапку у справі Гонгадзе?

Суд виніс рішення щодо Олексія Пукача, який убив журналіста Георгія Гонгадзе. Пукача визнали винним і присудили до довічного ув’язнення. Щоправда, всім зрозуміло, що Пукач лише виконував завдання згори, тому дивно, що суд не став розглядати це питання. Навіть сам Пукач після оголошення вироку визнав у суді, що готовий сидіти лише у випадку, якщо разом із ним за гратами будуть тодішній президент Кучма та тодішній глава його адміністрації Литвин.

У Давосі нас мають   через Піню

Українці життя в Україні сприймають, яким його реально бачать: що все, мовляв, тут зазвичай робиться «через гузицю». Втім, існує у світі місце, де Україну з її громадянами та сумними реаліями іноземці останніми роками мають сприймати виключно «через Піню».

Азарову у Facebook   написали про затримку   грошей новонародженим

На Закарпатті проблем із виплатами і документами не було.

Шлях до Лінча

Підпали автомобілів невпинно перетворюються на найпоширеніший спосіб неформального з’ясування стосунків на Закарпатті. Так, якщо в 2010 р. на Закарпатті спалили всього 6 машин, то в 2011-му — 12, а до листопада 2012-го — 15.

Знакові мери Ужгорода

Першого мера Ужгорода Петра Сову згадують так: він ніколи не виходив із дому без краватки або елегантного метелика, а його друзями були найіменитіші закарпатці...

Маніфест легендарного француза як спонука   до побудови демократичного суспільства

В ужгородському видавництві «ІВА» вийшла друком книжка з вельми промовистою назвою «Обурюйтесь!». Її автор — 95-річний француз Стефан Ессель — легендарна особистість у своїй країні: соратник генерала Шарля де Голля, учасник Руху опору, в’язень концтабору Бухенвальд, де його ледь не стратили як англійського шпигуна, організатор кількох втеч в’язнів з інших німецьких концтаборів, остання з яких принесла свободу, бо союзники вже підійшли близько до концтабору.

Василь Поп виховав майже половину Cпілки письменників Закарпаття

В Ужгороді відсвяткували 80-річчя основоположника літературної критики.

Обираючи окуляри, ви обираєте очі!

У одному з попередніх номерів «РІО» ми інформували читачів про три основні моменти, якими категорично не можна нехтувати під час вибору окулярів. Нагадаємо, мова йшла про, в першу чергу, перевірку зору, далі —   про підбір необхідних окулярних лінз, а згодом зручної оправи. Так от, купуючи окуляри, головне знати на чому економити не варто. І якщо оправа це справа зручності, антиалергенності, смаку та вашого іміджу, то лінзи — це те, заради чого ви таки вирішили вдягнути окуляри.

Ужгородці стали менше звертатися до влади

Протягом 2012 року до викоконкому надійшли 3852 звернення грома-дян, що на 790 звернень менше порівняно зі звітним періодом 2011 року, інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

У мерії обіцяють консультуватися   з громадськістю...   без громадських слухань

Цього тижня підписане розпорядження міського голови про проведення консультацій із громадськістю на 2013 рік, повідомляє прес-служба Ужгородської міської ради. Згідно з ним, громадські слухання щодо Генерального плану міста відбудуться в першому кварталі, а на тему Історико-архітектурного опорного плану м. Ужгорода — у другому кварталі поточного року.

Фотофакт

Факти розкрадання в Ужгороді труб системи централізованого теплопостачання, від якої місто відмовилося на користь
автономного опалення, стають дедалі очевиднішими.

Тепло — на вітер.   Картки без таксофонів.   Немає копій — нема угоди

До редакції зателефонував ужгородець Віталій Михайлович, який стурбований тим, що автономні котельні в місті тепло віддають… у повітря.

Ректор Ващук спростував заяви   про проблеми зі стипендіями в УжНУ

Ректор університету, професор Федір Ващук 30 січня зустрівся з представниками студентства, розмова в переповненій аудиторії хімфаку тривала понад півтори години, під час неї ректор спростував неправдиві публікації в окремих Інтернет-ЗМІ щодо призначення стипендій.  

Для нормального освітлення міста треба   2,5 млн. грн. Коштів нема!

Днями у випуску новин «Факти» на каналі ICTV показали сюжет про нічний Ужгород. Україна довідалася про те, як найзахідніший обласний центр країни потопає у суцільних сутінках вечірньої і нічної пори.

Для одного з Балог солодке   депутатство може скінчитися

Нові нардепи ще й не протерли як слід штанців у парламенті і кулаки як слід не розім’яли, а вже отримали свої перші зарплати. Окрім зарплат просять ще й різні надбавки на так звані адмінпослуги.

Світ стоїть на порозі   глобальної війни

Коли ми говоримо про Третю світову війну, то чітко розуміємо, що це може бути війна, після якої світ може не вціліти, а якщо вціліє, то це вже буде зовсім інший світ. Деякі експерти натякають, що війна почнеться вже скоро і це буде війна за енергоресурси. Інші ж пророкують вій­ну у віддаленішій перспективі за воду та їжу. Хтось натякає про давні пророцтва і переконує, що початок війни   буде через конфлікт маленьких країн. Інші ж переконують, що посваряться за сфери впливу країни-гіганти.

Історія врятованого життя підтверджує —   Карпати хоч і невисокі, зате небезпечні гори

«Краще гір можуть бути лише гори, на яких я ще не бував» — тисячі екстремалів услід за виконавцем цих рядків Володимиром Висоцьким піднялися на вершини за новими емоціями і неймовірними пейзажами, як і тисячі тих, хто не повернувся. У контексті останніх подій відома пісня набуває вкрай негативного відтінку. Уже третій випадок зі зниклими в горах туристами змушує оцінити по-справжньому суворість карпатської зими і нерозважливість людей, які таки прагнуть висоти, незважаючи на сезонну лавинонебезпечність у Карпатах.

Василь Іванчо:   «Не лише звикаєш до тварини, вона стає частиною життя»

У будинку голови Державної податкової служби в Закарпатській області хоч і не зовсім мирно, але співіснують кіт із собакою. Вочевидь, їхня дружба й любов це наразі питання часу. Родина надзвичайно радіє своїм білим і пухнастим улюбленцям. Собака Френсіс — більше для пана Василя і сина, а білява Пуся — для дружини і особливо для донечки. Отже, сьогодні про своїх братів менших розповідає головний податківець області. І ні слова про податки.

У виноградівській «районці» звільнили редактора

Колектив вимагає повернути його на посаду.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат