Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-25') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2820, 20

На телеканалі «Тиса-1»   стартує громадсько-політичне ток-шоу «Про головне!»

У новому телепроекті плануються важливі теми, різні думки, гострі питання, чесні відповіді. Професійна команда журналістів, аналітиків, незалежних експертів пропонує своїм глядачам із 24 січня щочетверга о 19.20 у прямому ефірі на телеканалі «Тиса-1» говорити «Про головне!».

У Берегові чоловік у масці побив палицею адвоката

16 січня ввечері близько 17.00 невідомий у масці побив берегівського адвоката. Про це правоохоронців повідомила мати потерпілого, приватний нотаріус.

Фотофакт. Напис на паркані УжНУ

16 січня паркан ректорату УжНУ з символікою та гімном університету невідомі розмалювали надписами зі звинуваченням нинішнього ректора в хабарництві. Того ж дня надписи були зафарбовані.

Підняли максимальний розмір виплат із безробіття...

...а за 10-річний стаж роботи на селі дають житло.

Фестиваль «Червене вино» цього року був найбільшим за всю історію, зате без вандалізму не обійшлося

Винороби з усього Закарпаття, а також Угорщини, Словаччини й Австрії три дні презентували власну продукцію на фестивалі «Червене вино». Центральну частину Мукачева заполонили понад 60 тисяч туристів та місцевих мешканців, які за приблизними підрахунками випили понад стільки ж тисяч літрів благородного напою.

Ми і банки: любов і ... страждання

Чи можливо протистояти могутній банківській машині?

Ті, що розпинали Стуса

Шостого січня 2013 року Василеві Стусу виповнилося би 75 років. Чи йдемо ми так, як хотів того Стус, як мріяли його живі й не живі побратими, йшовши на палю заради великої ідеї — вільної України? Що би вони побачили, а вірніше, що би сказали, побачивши те, що зараз відбувається в нас?

Де смереки підпирають небо...

...живе 92-річна Марія Дурунда зі села Рекіти Міжгірського району, котра сама виростила сімох дітей

Троє людей загинули через самовільно встановлений котел і бездіяльність газовиків

17 грудня в Іршаві стався нещасний випадок — через отруєння чадним газом загинули троє людей, у тому числі 4-місячна дитина. Ще четверо потрапили в реанімацію («РІО» свого часу повідомляла про це).

Оголошення. На прийом до прикордонників

Графік особистого прийому громадян, осіб для надання безоплатної первинної правової допомоги та запитувачів на отримання публічної інформації керівництвом та начальниками структурних підрозділів Чопського прикордонного загону

Серйозна техногенна аварія сталася в УжНУ

Як відомо, за останні 20 років у університеті практично не вкладалися кошти в оновлення мереж енергозабезпечення та комунікаційних мереж, що забезпечують життєдіяльність закладу. Прикладом кричущої безгосподарності є система теплозабезпечення будівлі колишнього економічного факультету поблизу пл. Народної, що і призвело до аварійної ситуації.

Оголошення. Керівництво Управління НБУ в Закарпатській області проводить особисті прийоми

Прес-служба Управління Національного банку України в Закарпатській області повідомляє, що відповідно до вимог Закону України «Про звернення громадян» в Управлінні Національного банку в Закарпатській області начальник управління та його заступник ведуть особистий прийом громадян.

Влада збирається суворо проінспектувати цілодобові заклади міста  

Виконком Ужгородської міської ради на своєму засіданні в середу 9 січня торкнувся проблеми розритих ділянок, які лишаються після проведення ремонтних робіт. Залишені майстрами-аварійниками розриті траншеї можуть бути небезпечними для пересування пішоходів і проїзду транспорту. Було запропоновано функцію відновлення розритих ділянок закріпити за КШЕПом, хоча наразі існує чинний порядок видачі дозволів і відповідна процедура контролю. Головне, аби хоч щось змінилося на краще, бо досі зробити елементарне — зарити розрите — не поспішав ніхто.

За міські фінанси візьметься Харевич,   а Доктор за капбудівництво?

Кадрові ротації в міській владі розпочалися ще восени минулого року, коли заяви на звільнення подали перший заступник міського голови В. Трикур та секретар міської ради В. Щадей.

Коли нарешті в місті з’являться паркомати?

У бюджеті Ужгорода на поточний рік на платне паркування автомобілів закладено кошти в обсязі 136 800 грн. При цьому за самі паркувальні автомати минулого року з бюджету витрачено 269 тис. грн.

В Ужгороді сніг. Таксисти відмовляються виходити на нечищені маршрути  

У четвер 10 січня в місто нарешті прийшла зима. Снігом мело майже до полудня. Відтак ужгородські автодороги й пішохідні зони завалило снігом. Однак снігоочисна техніка на шляхах не з’явилася. Чи не тому навіть у центрі Ужгорода автомобілям було украй складно їхати, на деяких ділянках утворилися затори.

Ми для Росії «трішки вагітні»

Кожного тижня серед нашої влади зростає напруження щодо визначення геополітичного вектора. Куди нам йти? До енергетично багатої, але тоталітарної Росії або до охопленої кризою, але демократичної і законо­слухняної Європи?

Різдво в наших серцях, а не заради застілля

Як зберегти традиції й побороти споживацьке ставлення до Свята народження Христа.

Церковний календар   на 2013 рік

Усі ми повинні святих не тільки вшановувати, закликати, а й наслідувати. Вони своїми науками, чеснотами, ділами, прикладом і життям ведуть нас до Бога і святості. Кожен із них може до нас сказати словами апостола Павла: «Прошу вас, наслідуйте мене, як і я наслідую Христа» (1 Кор. 4, 16). Про наслідування святих говорять усі визначні Отці Церкви.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат