Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-18') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2740, 20

Вкрадений у Порошкові міст ніхто   й не думає шукати?

Майже три місяці тому, на початку грудня минулого року «РІО» повідомляла про надзвичайну подію, що сталася в с. Порошково Перечинського району — невідомі вкрали... підвісний металевий міст через р. Тур’я, який з’єднував село з полем, розпайованим між колишніми колгоспниками.

Свята справжніх жінок і чоловіків

Напередодні жіночого свята 8 Березня й після 23 Лютого, яке вважають святом чоловіків, стають актуальними теми подарунків і порад про те, як поводитися, щоб здивувати протилежну стать. У Інтернеті можна відшукати чимало ознак справжньої жінки й чоловіка, а також дізнатися їхні вподобання. Зазвичай ці суб’єктивні характеристики зводяться до ознак зовнішності й забуваються внутрішні, набагато важливіші риси. У чому ж секрет справжності, чому люди шукають ідеал своєї пари і чому страждають від того, що відчувають себе недосконалими.

Що і за скільки їдять закарпатські школярі?

Закарпатців годують обідом за 5,5 гривні, хоча мінімальна вартість має бути втричі більшою.

Не мружитися на сонці допоможуть тільки   справжні сонцезахисні окуляри!

Весна вже почала радувати нас першими сонячними променями. І виходячи зі «зимової сплячки», час задуматися й над вибором сонцезахисних окулярів.

Як перекроять Ужгород?

На початку тижня топтемою в Ужгороді стало обговорення проекту майбутнього Генплану обласного центру. Тема викликала неабиякий резонанс хоча би через те, що Генплан тепер приймається безстроково, тобто назавжди, та через те, що згідно з проектом, висунутим владою, в Ужгороді у рази зменшиться кількість зелених зон, зберігати які обіцяв, ідучи в мери, нинішній міський голова Віктор Погорєлов. Окрім того з’явиться купа забудов у найнесподіваніших місцях. Особливо — у парках, місцях відпочинку й навіть на берегах річки та озер…

Ужгородська влада   не віддаватиме Водоканал офшорам

Як ми вже повідомляли, питання стосовно Водоканалу певний час довивчалося, оскільки раніше депутати не захотіли проголосувати за текст угоди, а представники міської влади побоялися брати відповідальність, «зв’язуючись» із компанією, ноги якої ростуть із офшорів.

Новий заступник мера Ужгорода Харевич отримуватиме дві зарплатні й «особливі надбавки»

На позачерговому засіданні Ужгородської міської ради у п’ятницю 1 березня депутати розглянули проект рішення про затвердження на посаді нового заступника мера Ужгорода й начальника фінансового управління Петра Харевича з наступним призначенням йому низки надбавок, премії й матеріальної допомоги.

Погорєлов вважає, що навколишні села забрали від Ужгорода 800 га, й хоче приєднати сільські територі

27 лютого на позачерговому засіданні виконкому обговорювалися проблеми, що виникли під час розробки Генплану. Міський голова обурений заявами сільських голів навколишніх сіл стосовно меж обласного центру.

Блокуй-не блокуй…

Верховна Рада досі не працює. Опозиція заблокувала трибуну і обіцяє, що Рада не запрацює, поки провладна більшість не погодиться голосувати так, як того вимагає Конституція — кожен сам за себе. Опозиціонери розуміють, що у фракції Партії регіонів занадто багато крупних бізнесменів, які депутатство собі купили лише для недоторканності і ходити на засідання та натискати якісь кнопки їм не хочеться.

Як відшкодувати гроші за пошкоджену на ямі машину

Про катастрофічний стан наших доріг ми писали минулого тижня. Влада шукає крайніх, прокуратура порушує справи проти тих, хто накрався на ремонтах та будівництві доріг.

Гроші на мінералці

Допоки підприємці продають «Шаянську», сам курорт потерпає від її нестачі та низького рівня мінералізації.

Ніколайчук   лукавив...

У минулому номері друкованого варіанту газети РІО ми розмістили інтерв’ю з колишнім в. о. ректора УжНУ Віталієм Ніколайчуком, у якому він намагався розповісти, хто ж винен у розвалі провідного університету краю.

Підбір окулярів — серйозна справа!

Здавалося б, вибрати окуляри зовсім не важка річ: прийшов, приміряв кілька і «на око» визначив кращі. Та при купівлі окулярів потрібно зважати на деякі дуже важливі фактори. Що треба знати про окуляри, ми намагатимемося окреслити у цій статті.

Кожна українка   має народити   троє-четверо дітей

В Україні триває демографічна криза. Станом на кінець 2012 року населення України становило 45 мільйонів 553 тисячі осіб, що на 80,6 тисячі менше, ніж роком раніше. Про це повідомила Державна служба статистики.

Фотофакт

Близько півтора року тому міська влада звітувала про ремонт однієї зі стратегічних ужгородських магістралей — вулиці Минайської, відремонтованої за обласні кошти. Нині на дворі кінець лютого. А це одна з ділянок на вул. Минайській, поблизу «Осетії». Таких ділянок   тут наразі чимало.

На вул. Волошина «вліплять» МАФи. Розрахунок із «більшістю» в міській раді триває...

Під час засідання громадської ради з головним архітектором міста В. Шебою, зокрема, розглянули і сумну пер-спективу встановлення нових МАФ у історичному центрі Ужгорода — на вул. Волошина. Таке рішення громадська активістка Вікторія Рижова прокоментувала в соціальній мережі Facebook.

На Перечинщині селяни   перегородили дорогу   вантажівкам (ДОПОВНЕНО)

19 лютого лісничий Перечинського лісгоспу звернувся до правоохоронців із повідомленням про те, що мешканці с. Тур’я Бистра самовільно встановили шлагбаум, який унеможливлює проїзд вантажівок.

Cпівробітники патрульно-постової служби здали кров для 7-річної дівчинки, хворої на лейкемію

7-річній Юлі з Ужгорода лікарі поставили страшний діагноз — лейкемія. Для першочергових лікувальних процедур необхідна була кров, причому негайно, а її в лікарні не виявилося. Не зумівши знайти донорів серед родичів і знайомих, батько дитини звернувся в Ужгородський міськ-відділ міліції.

Гандбол. "Карпати" виграють в чергових матчах Суперліги

Ужгородські «Карпати» впевнено перемогли вдома у свого давнього принципового суперника — «Податковий Університет» з Ірпіня — 35:25 та 40:24. Кращим бомбардиром у обох матчах стала Олена Уманець, яка закинула по 10 м’ячів у кожному поєдинку. Львівська «Галичанка» тур пропускала, через це вирівнялася кількість матчів зіграних кожною командою. Наступний тур 22—23 лютого. «Карпати» цей тур пропускають.

В одного з Балог   забрали депутатство

Останні скандальні вибори до Верховної Ради мають продовження. Як відомо, в кількох проб­лемних округах вибори виз­на­ні недійсними і тут переобиратимуть депутатів. Мова йшла про округи, де були зафіксовані підкупи та фальсифікації, а також жоден із кандидатів не набрав од­нозначної більшості голосів.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат