Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-24') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2660, 20

П’яні пасажири мікроавтобуса побили двох даїшників

Інцидент стався минулої суботи в Мукачівському районі. Два співробітники Державтоінспекції несли службу біля села Лалово й зафіксували перевищення швидкості мікроавтобусом «Merсedes Vito». Вимогу зупинитися водій проігнорував, однак далеко втекти не зумів. Через кілька хвилин даїшники виявили мікроавтобус із пробитим колесом у кюветі біля села Залужжя. Поруч із ним стояли водій і четверо хлопців-пасажирів.

Головний архітектор розвіяв міф про площу Народну   і проект   архітектора Крупки

Головний архітектор області Микола Пігуляк днями під час прес-конференції оприлюднив проект пл. Народної від архітектора Крупки. «Це проектне рішення Крупки абсолютно відмінне від того, що є зараз. Проект не був реалізований, тобто площа в теперішньому її вигляді жодним чином не відповідає архітектурному задуму тодішніх архітекторів — це фактично незавершена її версія», — сказав Микола Пігуляк.

Мощі святого Дона Боско вшановували в костьолі Святого Георгія в Ужгороді

У четвер мощі католицького священика, покровителя дітей, молоді, батьків та педагогів, були доправлені в Ужгород.

Бити рукою чи... словом

«Не виховуйте дітей,
все одно вони будуть схожі
на вас. Виховуйте себе»
(англійське прислів’я).

Чому пересуватися містом стає дедалі небезпечніше

Ужгородці щодалі більше стривожені небезпекою, яка чатує на них просто на вулицях. Річ у тім, що на перехожих обвалюються шматки штукатурки з будівель, які невідомо коли востаннє ремонтували.

Балогу підставили піарники

Ми повідомляли, що голова облради Іван Балога з метою власного піару в підконтрольній пресі видав заяву з приводу реконструкції площі Народної в Ужгороді.

Ужгородці вчаться надавати долікарську допомогу

За останні 5 років від нещасних випадків у Україні загинули 363 745 осіб. Щорічно смертельно травмуються близько 70 тис. осіб, це приблизно 200 людей щодня! Надто часто причина загибелі тисяч людей криється в тому, що їм не змогли вчасно надати долікарську допомогу. Не вистачило навичок або ж звичайної людської небайдужості.

Один Балога залишається   в Партії регіонів...

Як виявилося, в апараті Верховної Ради відсутня заява про вихід Павла Балоги з фракції Партії регіонів. Таку відповідь на запит «Української правди» надали в апараті Верховної Ради. «На Ваш запит   щодо надання копії заяви депутата Павла Балоги про вихід із фракції Партії регіонів повідомляємо, що такий документ до апарату Верховної Ради в установленому порядку не надходив», — мовиться в листі.

Наколоті сніжки

Цього тижня опозиція оголосила мобілізацію киян у боротьбі за свої права. Акція мала на меті змусити Верховну Раду призначити вибори мера Києва в законні терміни.

Микола Шматько: «В Мукачеві мене використали як передвиборну піар-технологію...»

Відомий скульптор виїжджає з Закарпаття до Києва, хоча там його ніхто не чекає.

Старість в радість

Людям похилого віку радять не впадати у розпач і визначати пенсійні мрії.

Автівка знесла ліхтар і лавицю

У середу вранці на проспекті Свободи в Ужгороді сталася ДТП. Дві іномарки, зіткнувшись, вилетіли на пішохідну частину проспекту. На щастя, перехожі не постраждали, однак авто знесло лавицю та ліхтар...  

На Тячівщині озброєний злочинець пограбував автозаправку

Зухвалий напад стався у вівторок близько 4-ї ранку в селищі Солотвино (Тячівський район).

На Міжгірщині покінчила   з собою 13-річна дівчина

У райвідділі міліції редакції повідомили, що 13-річна дівчина жила в нормальній, забезпеченій сім’ї, а у своєму класі була активісткою і лідером.

У ляльковому театрі   відновлюють систему абонементів та готуються до фестивалю   в Туреччині

На Закарпатті триває театральна весна. Між Днем лялькаря, що відбувся 21 березня, і Міжнародним днем театру, який святкують 27 березня, Закарпатський академічний обласний театр ляльок «Бавка» організував тиждень показу вистав. Насичена програма зібрала повні зали глядачів, тож деякі вистави навіть запланували повторити.

Наші предки прийняли християнство на 125 років раніше, ніж Київська Русь

Що варто знати до 1150-ї річниці з дня прийняття християнства слов’янами Центральної Європи.

Площу Народну «реформував» Балога

Ми повідомляли про те, що обласна влада нарешті вирішила впорядкувати поле
перед будівлею Народної ради на площі Народній. Однак реконструкція затягується через те, що у громаді така ідея викликала певний резонанс.

Сесія змінила склад виконкому й ліквідувала управління архітектури

При цьому сімейство Шеба-Мощак залишилося без владних повноважень.

Влада взялася звітувати про роботу комунальних служб

На офіційному сайті Ужгородської міської ради останнім часом стала з’являтися інформація про роботи з утримання об’єктів міського благоустрою.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат