Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-05-08') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2720, 20

Футбол. Жеребкування єврокубків. «Рубін» зіграє з «Челсі»

Відбулися жеребкування чвертьфіналів ЛЧ та ЛЄ.

Фото. Буйволяча ферма

Буйволяча ферма в селі Вертеп на Хустщині налічує 14 голів. За словами господарів, буйволи поки що приносять їм виключно збитки, а не заробіток. Дорослий буйвол за день з’їдає 6 кг сіна і 4 кг зернових. Перших двох буйволів власник садиби завів 8 років тому.

Cтуденти УжНУ матимуть пакет соціальних пільг   та безкоштовний Wi-Fi

В Ужгородському Національному університеті цілеспрямовано втілюється в життя довгострокова й масштабна програма соціальної підтримки студентів. Насамперед це стосується сфери розширення пільгових можливостей для здобуття якісної безкоштовної освіти.

Балога програв довибори   в облраду

У неділю в Закарпатській області відбулися проміжні вибори до обласної ради. Кандидати боролися за здобуття депутатських мандатів у п’яти мажоритарних округах.

Самозамах Рабиновича

У понеділок надійшло повідомлення про замах на життя президента ФК «Арсенал», співголови Європейського єврейського парламенту (EJP), президента Всеукраїнського єврейського конгресу, бізнесмена Вадима Рабиновича. У його автомобіль, який виїжджав із двора офісу, з боку порожнього сусіднього будинку було кинуто вибуховий пристрій. Автомобіль трохи постраждав. Із Рабиновичем нічого не сталося.

Вони не працюють, але гроші гребуть

Наш парламент ніяк не запрацює на повну силу. Опозиція знову блокує трибуну, тому що суд відібрав мандат у депутата-опозиціонера Власенка. Власенко, як відомо, є адвокатом Юлії Тимошенко. І саме те, що Власенко суміщав роботу адвоката з депутатством, стало формальною причиною позбавлення його мандата депутата.

В Ужгороді презентували першу наукову працю українських та угорських дослідників

У Генеральному кон­сульстві Угорщини в Ужгороді презентували першу спільну українсько-угорську накову працю.

Початкова школа життя

Ужгородські батьки й учителі нарікають на надмірне навантаження, темп навчання і складність предметів у початкових класах...

Клініка Вашої мрії

У нашій країні краще не хворіти — це відомий факт. Чому — теж відомо: не дай Боже зайвий раз потрапити у ці похмурі, позбавлені будь-якої надії, технічного та медикаментозного забезпечення приміщення, у ці переповнені людьми та специфічним запахом коридори… Але найгірше те, що за кожним новим аналізом чи дослідженням треба йти в інший кінець міста, а щоб отримати консультацію спе­ціаліста, треба обдзвонити купу знайомих і «домовитися». І це не вина лікарів, це проблема системи.

Відпочивай із задоволенням

Переваги літнього відпочинку в Греції від «Дрім Тревел».

Cонцезахисні окуляри — ховатися від сонця немає потреби!

У минулому числі «РІО» ми розпочали цикл статей-порад, які, сподіваємося, стануть у нагоді всім, хто вирішив придбати сонцезахисні окуляри й цим надійно захистити очі. Перша наша публікація стосувалася теми адекватної вартості окулярів та найголовнішого їхнього компонента — лінз, зокрема їхнього складу.

В місті зникають «маршрутки»

Нещодавнє підняття в Ужгороді ціни на проїзд у маршрутних таксі з 2,00 до 2,30 гривні не принесло городянам жодного покращення якості перевезень.

Транспортна плутанина   і попсовані нерви ужгородців

Оскільки невдовзі має пройти конкурс щодо маршрутів №№ 9, 18, 158, виконком цього тижня вирішив допускати до нього автобуси, що мають пасажиромісткість не менше 18 сидячих місць й обладнані GPS-системами та відеореєстраторами. А ще перевізники зобов’язані перевозити пасажирів-пільговиків. Для цього один із автобусів на маршруті необхідно обладнати під потреби інвалідів-візочників.

Від машзаводу заберуть землю за нецільове використання?

У середу на засіданні виконкому Ужгородської міської ради розглядалося питання щодо ПАТ «Машинобудівний завод «Тиса».

Фотофакт

За 100 метрів від міської прокуратури на вул. Уральській дорогу перекрито металевим шлагбаумом. Це протизаконно: кримінальна стаття «Захоплення та перекриття доріг, шляхів загального користування». По всьому місту за повної бездіяльності міського прокурора мажорами перекрито доріг і тротуарів у 37 місцях. Звертаємося до ГПУ про реагування та допомогу!

«Уж-світло» ліквідовано

У перший день весни відбулася позачергова сесія Ужгородської міської ради. Основною офіційною причиною її скликання стало надходження субвенції з обласного та державного бюджетів для погашення кредиторської заборгованості за 2012 рік. У міста залишилися борги перед виконавцями робіт, тому що значну частину коштів затримувало казначейство.

Губернатор Ледида взявся   за медицину та дороги

Пріоритетом у цьогорічному бюджеті області стануть медицина, освіта та соціальний захист закарпатців. Детальніше про особливості головного фінансового документа розповів губернатор області Олександр Ледида під час останньої прес-конференції. Крім того, очільник краю повідомив про ряд об’єктів, які цього року вже будуть здані в експлуатацію, а також про ті, зведення яких лише планують розпочати.

Закарпатський хор уперше   за 70 років одягли   у верхній зимовий сценічний одяг

80 комплектів верхнього зи­мово-осіннього одягу вартістю понад 120 тис. грн. днями вручив голова Закарпатської ОДА Олександр Ледида артистам Заслуженого академічного Закарпатського народного хору, повідомляє прес-центр ОДА.

Їх залишилося 45…

Завтра відбудуться довибори п’яти депутатів облради замість тих, хто обрався до парламенту. Від самого початку було зареєстровано близько 120 кандидатів на 5 депутатських крісел, але було зрозуміло, що значна частина з них — виключно технічні кандидати, які згодом повинні були знятися з перегонів, залишивши в комісіях своїх представників. І дійсно всього в бюлетенях по 5 округах залишилося 45 кандидатів.

Віталій Постолакі: Влада повинна боятися виборців

У неділю 3 березня завершується короткострокова виборча кампанія на проміжних виборах до Закарпатської обласної ради. Найнепередбачуванішою ситуація є в 51-му виборчому окрузі, що на Ужгородщині.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат