Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2760, 20

Мешканців 7500 квартир, які користуються ліфтами, змусять платити за їх ремонт, а також створювати О

В Ужгородській міській раді відбулася нарада за участі керівництва міста, начальників управлінь та відділів міської ради, а також керівників ЖРЕРів стосовно стану ліфтів у міських багатоповерхівках відповідно до «Програми модернізації, ремонту та заміни ліфтів і диспетчерських систем».

Влада обіцяє   повернути стадіон «Автомобіліст» Ужгородській   ДЮСШ № 1

Під час прес-конференції заступник міського голови Владислав Фленько пообіцяв, що стадіон «Автомобіліст» повернуть Ужгородській ДЮСШ № 1. Ще навесні минулого року рішенням сесії Ужгородської міської ради стадіон «Автомобіліст» площею 0,5 га збиралися віддати футбольному клубу «Ужгород», який грає в чемпіонаті області.

Бережіть ваші ноги, оминаючи провалля,   на ремонт якого списали понад 100 тис. грн.

Загалом небезпека підвернути, а то й зламати ногу в Ужгороді чатує практично повсюди, зокрема на розбитих тротуарах. Немає повної безпеки руху і в пішохідних зонах у центрі міста. Останнім часом таким місцем є стик між пішохідним мостом і пл. Театральною (на фото). Хоча отвір під ногами пішоходів дедалі збільшується, комунальні служби і в вус не дують, аби його залатати.

Сільський туризм на Закарпатті: чи відповідає ціна якості й чому ми досі цим не користуємося?

Від свята до свята чекає закарпатське село свого потенційного туриста. Відгуляли зимово-різдвяні — готуємося до літніх. Але якщо свят у нашому регіоні справді вистачає, то туристів, зацікавлених у тихих садибах із гірськими краєвидами, не так багато.

Лоліта: «Я — найкращий   на світі психотерапевт»

В Закарпаття артистка їде зі своїми мамою і дочкою і перебуватиме в рідному краї три дні.

Трупа з Житомира провела   в Ужгороді дводенні гастролі

Сучасні вистави з актуальними проблемами, провокаційною постановкою й відмінним музичним оформленням привіз до Ужгорода Житомирський академічний український музично-драматичний театр ім. І. Кочерги.

Москаль: «Закарпатська міліція   й не думає розшукувати Копчу»

Нардеп Геннадій Москаль направив міністрові МВС Віталієві Захарченку депутатське звернення з приводу відомої справи Копчі.

Начальник райвідділу міліції збив жінку, яку від удару   відкинуло під колеса фури... (ДОПОВНЕНО)

ДТП зі смертельним результатом сталася в середу близько 7-ї години на трасі «Київ — Чоп» біля с. Клячаново Мукачівського району. 49-річна місцева мешканка рухалася по автотрасі на велосипеді (хоча поряд прокладена велосипедна доріжка, а на дорозі встановлено знак, що забороняє рух велосипедистів) і була збита автомобілем «Skoda Fabia» (на фото).

У Берегові жорстоко побили керівника міської організації Партії регіонів (ДОПОВНЕНО)

Напад стався в понеділок 11 лютого в м. Берегово близько 8-ї години. Двоє невідомих чоловіків у чорних спортивних шапочках накинулися на 54-річного депутата Берегівської міськради прямо біля його будинку, побили металевими палицями і втекли.

Футбол. Перші матчі в Лізі Європи для українських клубів виявилися невдалими

Відбулися перші матчі 1/16 фіналу Ліги Європи. Майже забезпечили собі вихід до 1/8 фіналу іспанський «Леванте» і скромна чеська «Вікторія», які добилися розгромних перемог, а ось володар Кубка «Атлетико» програв удома «Рубіну».

Бaлога тягне решту сім’ї в обласну раду

Ще свіжі спогади з виборів до Верховної Ради, на яких уся Україна сміялася з сімейного підряду клану Балог, коли відразу чотири брати були кандидатами в депутати. Але родина Балог доволі велика і тепер ті, хто не йшов до Верховної Ради, вирішили йти до обласної.

Без купи довідок   гроші не дадуть...

До редакції газети «РІО» надійшов лист, у якому жінка вважає неправомірним вимагання довідок для здійснення виплат. З нового року сума грошей стала меншою. У фонді соціальної допомоги кажуть, що відтепер потрібно більше документів для отримання грошей.

Позитивна, жертовна   й хвороблива любов

Справжнім почуттям треба вчитися і показувати їх не лише в День Святого Валентина.

Кожен п’ятий виявлений   випадок онкозахворювання   в області в занедбаній стадії

Щорічно у краї близько у 3,5 тисячі пацієнтів діагностують рак. Загальна ж кількість онкохворих у області — 18,5 тисячі. Майже кожен четвертий-п’ятий випадок виявляється у занедбаній стадії хвороби, коли досягнути позитивного ефекту в лікуванні вкрай важко, а подекуди вже й неможливо.

В управлінні агропромислового розвитку чекають,   коли роздержавлять радгоспи

У 2012 році на Закарпатті виростили найбільше овочів та фруктів за останні 20 років. Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника головного управління агропромислового розвитку ОДА Віктор Тереля.

Лютневе підтоплення

Доволі неочікуваний минулотижневий дощ залив Закарпаття. Через захаращені водовідведення та засмічені дренажні канави у регіоні сталося підтоплення близько 237 дворогосподарств та майже 100 га сільськогосподарських угідь.

Про дороги, протипаводкові   кошти та надзвичайні ситуації

Територіальне управління МНС у Закарпатській області найближчим часом об’єднають із управлінням Держтехногенбезпеки в Закарпатській області, створивши новий територіальний орган — Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області. Про це під час розширеної наради повідомив головний МНСник області Мирослав Щербей.

Словаччина почала роздавати багаторазові Шенгенські візи

2013 рік Словаччина розпочала з суттєвих змін щодо видачі віз українцям, розширивши список осіб, які мають право отримати багаторазові Шенгенські візи строком до 5 років. У першу чергу мова йде про туристів, бізнесменів та українців, які мають родичів у Словаччині. Ці люди можуть розраховувати на багаторазові візи, тоді як раніше, до прикладу, туристам відкривалися виключно одноразові Шенгенські візи на відповідний період перебування на території ЄС.

Підтоплення в Ужгороді   на вихідні сталися   через захаращені водовідводи

Азаров звинувачує владу у недбалості і безгосподарності.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат