Газета

SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS * FROM news where (active_i = '1') and (lang_code = 'rus') and (date_i <= '2024-04-19') and ((cat_id = '0')or('0' >= '0')) and (in_newspaper = '1') and ((is_nonpublished <> '1')or(0 = '13')) order by id desc LIMIT 2860, 20

Громадськість міста вимагає від Погорєлова проголосити 2013-й — роком відновлення архітектурної спад

З такою ініціативою ужгородські активісти вже звернулися до О. Шеби, головного архітектора Ужгорода. У листі до Погорєлова міські активісти вимагають припинити руйнування та спотворення історичної частини міста, які ведуться нині пришвидшеними темпами і в небачених досі масштабах.

Закарпатцям покажуть сучасного «Мауглі»  

Серйозну драматичну постановку з сучасною хореографією і музикою підготували для закар-патців напередодні свят у Закарпатському обласному музично-драматичному театрі
ім. братів Шерегіїв.

Ален Панов: «Поки ми не навчимося відкривати білу половину свого єства, то будемо жити так, як живем

22 грудня українська дип­ломатія відзначає професійне свято. Це гарний привід, аби, окрім привітань, оцінити її успіхи і невдачі, більше того — вчергове замислитися над місцем України на світовій мапі. Про сприйняття нашої країни в Європі, про ставлення до нас з боку європейців, про сучасні реалії розвитку нашого міста і регіону спілкуємося з Аленом Пановим — відомим дипломатом, юристом, науковцем і громад­ським діячем нашого краю.

«Сьогодні в моді вечірки   на кухнях друзів, де можна курити...»

Як   пройшли перші дні без куріння в Ужгороді — очима рестораторів і споживачів.

Шкідливі знання

Як перевантажують учнів початкових класів.

Ківі з кримінальним присмаком

В Ужгороді за бездіяльності міліції знищують відомого селекціонера, який вивів морозостійкий сорт екзотичного фрукта.

Східний танець дає легкість у тілі   й гармонію в душі

Танцюючи, жінка вчиться висловлювати власні емоції.

Закарпатські депутати   попрощалися з шістьма   колегами та попросили грошей

На «кінець світу» закарпатські депутати зібралися на чергове пленарне засідання, на якому прийняли бюджет на наступний рік, достроково позбавили повноважень своїх колег-депутатів, які перебралися до Верховної Ради, сформували та проголосували за кілька звернень до прем’єр-міністра та Президента України. Також було прийнято кілька програм, зокрема, про фінансову підтримку громадських організації, підприємництво, інформатизацію краю тощо.

Ужгородська РДА залишилася   без голови

Голова Ужгородської районної державної адміністрації Руслан Чорнак написав заяву на звільнення за власним бажанням, інформують Інтернет-видання Закарпаття.

Закарпаття на третьому місці   за розгалуженістю шкіл мистецтв у сільській місцевості

Мистецьку освіту в області забезпечує 64 початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади, половина з яких у селах. Юрій Глеба, начальник управління культури Закарпатської ОДА, відзначив, що область посідає третє місце з найбільшої розгалуженості шкіл мистецтв у сільській місцевості. У цих закладах навчається майже 15 тис. учнів.

Міські депутати одним махом ухвалили понад 60 питань...

...але не зуміли визначитися з кандидатурами секретаря ради й першого заступника мера.

Нова Рада, нова зрада

Запрацювала Верховна Рада нового скликання. Нові депутати довели, що нічим не гірші «папєрєдніків»: мордобій за мордобоєм. Щоправда, наразі в парламенті є націоналісти зі «Свободи». На відміну від колишньої опозиції, яка жувала соплі, тоді як провладні сили в попередній Раді затверджували чи не довічне панування Росії на Чорному морі й витісняли українську мову з вжитку, «свободівці» за найменшого натяку на обмеження українськості валять недругам у пики.

Сергій Мошак: «Я жодного разу не бачив, щоб собака зрадив свого друга, про людей, на жаль, такого ск

Сторінка про братів наших менших набуває популярності, і «РІО» вдячна читачам за моральну підтримку. Цього разу публікуємо нашу розмову про звіряток із народним депутатом України Сергієм Мошаком. Ні слова про політику, лише позитив.

Обережно — міліція на дорозі!

Експертиза встановила, що міліцейський автомобіль, з вини водія якого загинув 21-річний студент, летів зі швидкістю майже 160 кілометрів.

Петьовка вимагає з єдиної районної газети Рахівщини 200 тисяч

Двісті тисяч гривень вимагає з єдиної державної районної газети Рахівського району «Зорі Рахівщини» народний депутат України, який балотувався по 72-му округу, Василь Петьовка.

УжНУ уклав угоди з Харківським політехом і Національною академією медичних наук

Цього тижня ректор УжНУ, доктор технічних наук, професор Федір Ващук уклав угоди з двома провідними вишами України.

Чи є життя в Україні?

Після закордонної освіти...

Влада передумала проводити «сакуризацію» і обіцяє липи

Можливо, початок зими й переддень Новорічих свят — не той час, коли говорять про озеленення міста. Але як не говорити про це, коли на очах ужгородців обласний центр зусиллями влади перетворюється на пустир?

Фотофакт

Ужгород передсвятковий... Вул. Сечені.

Кнопкодави прийняли бюджет   і дали місце іншим кнопкодавам

Верховна Рада шостого скликання ухвалила державний бюджет на 2013 рік і пішла в небуття. Незабаром місця в Раді займуть обранці нового скликання.

 

Погода

Стрічка новин

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат